Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι αναμεσα στα δυο... δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα αλλα θελω να παιζω ικανοποιητικα... με ενα συστημα των 400-500ε μπορω να εχω καλυτερες "επιδοσεις" απο το ps4? 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο  δεν ειναι το μονο θεμα μου...επειδη ειμαι επαρχια και δεν εχω καλο internet φοβαμαι οτι θα εχω προβλημα στο online του ps4 (αυτο εχω παθει και στο ps3)..

Δημοσ.

για αυτο δεν ανησυχω θα παρω gta v πρωτα και αργοτερα βλεπουμε.. επειδη ομως θελω να κανω stream πιστευω βγαινω πολυ εκτος budget με τo pc

Δημοσ.

μπα ούτε καν

30fps και με drops μια χαρά το καταφέρνεις με 400€ σύστημα.

για αυτο δεν ανησυχω θα παρω gta v πρωτα και αργοτερα βλεπουμε.. επειδη ομως θελω να κανω stream πιστευω βγαινω πολυ εκτος budget με τo pc

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να μαζεψεις χρήματα και να ανεβασεις το μπάτζετ των 400 ευρώ, έτσι και αλλιώς έχεις ps3.

Δημοσ.

Ανετα εχεις καλυτερες επιδοσεις απο πσ4 με αυτα τα λεφτα.(και τσαμπα παιχνιδια)+δυνατοτητα αναβαθμισης στο μελλον.Η κονσολα ειναι απλα κονσολα βαζεις το παιχνιδι και παιζεις στο πισι κανεις τοσα πραγματα.

Δημοσ.

Ναι αμε.Μια χαρα σε βρισκω.Και εχεις και δυνατοτητα αναβαθμισης επεξεργαστη στο μελλον με πολλες επιλογες

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι μνημες σου προσθεσε τα λεφτα απο τις μνημες στην καρτα γραφικων.Πουλα και επεξεργαστη μητρικη και θα παρεις και καλυτερο μηχανημα.Αν και τωρα που το σκεφτομαι σε σοκετ 1155 αμα βρεις εναν επεξεργαστη ι5,ι7 και ολα τα υπολοιπα φυγουν για τροφοδοτικο και καρτα γραφικων παλι καλυτερα θα εισαι.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι μνημες σου προσθεσε τα λεφτα απο τις μνημες στην καρτα γραφικων.Πουλα και επεξεργαστη μητρικη και θα παρεις και καλυτερο μηχανημα.Αν και τωρα που το σκεφτομαι σε σοκετ 1155 αμα βρεις εναν επεξεργαστη ι5,ι7 και ολα τα υπολοιπα φυγουν για τροφοδοτικο και καρτα γραφικων παλι καλυτερα θα εισαι.

sry 2x2gb exw

εκτος και αν κρατησω ram και mobo και αναβαθμισω gpu psu cpu

post-237234-0-07363600-1430824176_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...