voltmod Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Η Sony ανακοίνωσε ότι οι gamers που έχουν στην διάθεση τους την κονσόλα PlayStation 3 στην Β. Αμερική θα μπορούν να γίνουν συνδρομητές στην υπηρεσία game streaming της εταιρείας PlayStation Now από τις 12 Μαϊου."Τώρα θα είστε σε θέση να παίξετε από ένα τεράστιο κατάλογο με περισσότερους από 100 τίτλους PS3 στα PS4 και PS3, καθώς και σε επιλεγμένους Sony Blu-Ray players και τηλεοράσεις, και όλα έναντι μίας μηνιαίας τιμής" διαβάζουμε σε μία ανάρτηση στο επίσημο blog. Η εταιρεία επίσης αποκάλυψε ότι η συνδρομή θα καταφτάσει σε περισσότερες συσκευές σύντομα, και πως περισσότερα παιχνίδια θα προστίθενται στον κατάλογο της υπηρεσίας κάθε μήνα - στους νέους τίτλους αυτόν τον μήνα περιλαμβάνονται τα Fat Princess, F1 2014, Sanctum 2, Dynasty Warriors: Strikeforce και Farming Simulator. Να αναφέρουμε ότι η υπηρεσία PlayStation Now ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο πέρυσι, και η μηνιαία συνδρομή είναι $19,99, ενώ η τριμηνιαία κοστίζει $44,99. Site: GSMArena
c0nvict Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δηλαδη θα πληρωνουμε και PSN+ και playstation now και DLC? Πολύ ωραία... 1
Apostol. Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Θέλω να δω πως θα τρέχει με τις υπέροχες συνδέσεις που έχουμε. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Θέλω να δω πως θα τρέχει με τις υπέροχες συνδέσεις που έχουμε. δεν θα τρεχει.. η υπηρεσια ειναι μονο για κατοικους Β. Αμερικης/Καναδά. στα σχόλια αναφέρεται πως έρχεται και υποστηριξη για το PS Vita. http://blog.us.playstation.com/2015/05/04/playstation-now-subscriptions-come-to-ps3-may-12th/ 2
kleomen Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ώρα να πετάξετε το PS3 και να πάρετε ένα pc... Sent from my iPhone using Insomnia 1
Lefos733 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Όντως. Καλή ιδέα. Ας πετάξω το ps3 μου να πάρω ένα pc με 600 ευρώ και όταν βγει το fallout 4 και το pc μου δεν θα μπορει να το παιξω ουτε στο ultra low, τότε ας παω να παρω ενα 8πυρηνο με 2 χιλιαρικα ετσι απλα για να παιξω ενα game. Sent from my iPhone using Insomnia
sta2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Όντως. Καλή ιδέα. Ας πετάξω το ps3 μου να πάρω ένα pc με 600 ευρώ και όταν βγει το fallout 4 και το pc μου δεν θα μπορει να το παιξω ουτε στο ultra low, τότε ας παω να παρω ενα 8πυρηνο με 2 χιλιαρικα ετσι απλα για να παιξω ενα game. Sent from my iPhone using Insomnia ουτε στο ultra low με pc 600ων ευρο ενω στο ps4 θα τρεχει νερακι ultra settings 60fps... αφου δεν εχεις στεισει ποτε pc τι σχολιαζεις?
Lefos733 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ΑΚΡΙΒΩΣ. Στο ps4 θα τρεχει νερακι σε 45' τηλεόραση. Για πες μου εσυ που ξες να στήνεις pc. Με πόσα λεφτά θα μου φτιάξεις pc με τέτοιες δυνατότητες που να έχει άψογα γραφικά σε 45άρα τηλεόραση;
deepurplegr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αψογα γραφικα ειναι τα Medium, No AA, μετοζορι30fpsκαιαν/720,900,σπανια NATIVE1080p??? 1
kleomen Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Απλός το να πάρεις μια κονσόλα... κάθε τρία χρόνια βγάζουν μια καινούργια και αφερουν σιγά σιγά δυνατότητες απο την παλιά, σαν να σου λένε πάρε την καινούργια.... Ενώ το pc και περισσότερες δυνατότητες έχει και τα ίδια λεφτά πάνω κάτω... Άρα ; Εκτός απο αυτά μπορείς να του κανείς αναβάθμισης... Αυτο που χάνεις με το pc είναι το να κάθεστε στο καναπέ και να παίζεις με τους φίλους σου διπλό , επίσης είναι και ποιο εύκολο να ξεκινήσεις να παίζεις σε σχέση με το pc , σε αυτά μπορώ να σημφονισω... Sent from my iPhone using Insomnia
Izzy Stradlin Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αψογα γραφικα ειναι τα Medium, No AA, μετοζορι30fpsκαιαν/720,900,σπανια NATIVE1080p??? http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_FrameratesΑυτα σου φαινονται για σπανια 1080; Και εγω σαν PC gamer λεω οτι πλεον δεν συμφερει το pc και ετσι πηρα μια παιχνιδομηχανη! Αν ειναι να παιζω 2 τιτλους και μετα να πρεπει να βαλω αλλη GPU και βαλε παλι RAM και πιθανον ο τελευταιας γενιας CPU να μην παιζει και να θελει το επομενο αστο καλυτερα. Ακριβο σπορ! Παιρνεις μια παιχνιδομηχανη και ξεμπερδευεις! 1
Razor333 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_FrameratesΑυτα σου φαινονται για σπανια 1080; Και εγω σαν PC gamer λεω οτι πλεον δεν συμφερει το pc και ετσι πηρα μια παιχνιδομηχανη! Αν ειναι να παιζω 2 τιτλους και μετα να πρεπει να βαλω αλλη GPU και βαλε παλι RAM και πιθανον ο τελευταιας γενιας CPU να μην παιζει και να θελει το επομενο αστο καλυτερα. Ακριβο σπορ! Παιρνεις μια παιχνιδομηχανη και ξεμπερδευεις! Αναλογως, αν μπαινεις στο τριπακι να τα βαλεις ολα στο max και θελεις και φιλτρα και θελεις και 1440p αναλυση και πανω, ναι θα πληρωσεις και θα πληρωνεις συνεχεια, παντα υπαρχουν 2-3 settings που ειναι για high end hardware δεν τα βαζεις και παιζεις, απο εκει και περα, απο ενα σημειο και μετα, δεν θα παιζεις και με dx9 το 2015, στο xbox 360 μπορεις ακομα να παιζεις, οκ, αλλα ποιος θελει και γιατι να πληρωσω 70€ για εναν τιτλο και να τον παιξω με απαρχαιομενο hardware και api, κριμα ειναι.
Izzy Stradlin Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Απο εμπειρια ηθελα να παιξω το Watch Dogs οχι σε Ultra Setting και εκανα την μινι αναβαθμιση! Μετα απο λιγο καιρο βγαινει το AC:Unity και το pc ουτε σε Ultra Low δεν επαιζε! Και μιλαω για οικονομικες αναβαθμισεις σχετικα! Και αν πετυχεις τωρα να υπαρχουν ασυμβατοτητες μεταξυ MOBO και RAM και ο κατασκευαστης δεν το αναφερει πουθενα τοτε την πατησες! Αρα καλυτερα παιχνιδοκονσολα που ξερεις οτι σιγουρα θα παιξει και δεν θα εχεις κανενα προβλημα σε καλα γραφικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα