Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα δημιουργησει εναν λογαριασμο μπλογκ καθαρα στοιχηματικο στο γκουγκλ.το κακο ηταν πωσ δεν ηξερα πωσ να μπαινω ο ιδιος και εμπαινα απο το www.xxxxxx.blogspot.com και οχι κατευθειαν απο το μπλογκερ.ετσι οταν δημιουργησα αντσενσ δεν μου το δεχτηκε.αναγκαστηκα να σβησω τον λογαριασμο μου και να ανοιξω καινουριο.το θεμα ειναι πωσ τωρα μου παρουσιαζει οταν παω στο αντσενσ και παταω την διευθηνση εγγραφειτε στο αντσενς απευθειας απο το μπλογκερ.κομ αλλα αφου εμπαινα παντα απο τον ιδιο υπολογιστη γιατι μου αρνιουταν το αντ σενσ στην αρχη και τι μπορω να κανω τωρα για να μου δεχτει το αντσενσ ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς όρισες στο forum. Έχεις κάνει μερικά λάθη στο θέμα σου, που θα σε εμποδίσουν να λάβεις και σωστές απαντήσεις:

1. Το έχεις ανοίξει σε λάθος ενότητα του forum. Η ενότητα "Insomnia Site - Forum" αφορά θέματα και ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία του ίδιου του forum

2. Δεν έχεις βάλει περιγραφικό τίτλο, όπως ορίζουν οι κανόνες του Insomnia

3. Χρησιμοποιείς ανάποδη greeklish γραφή, δηλαδή αποδίδεις ξενικές λέξεις καθιερωμένης αγγλικής ορολογίας με ελληνικούς χαρακτήρες (αντσενσ, μπλογκ, μπλογκερ.κομ, κ.ά.)

Άνοιξε ξανά σε παρακαλώ το θέμα σου στη σωστή ενότητα ("Internet" ή "Web Design - Development") διορθώνοντας τα παραπάνω λάθη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...