partblah1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα ενας φιλος μου εκανε αναβαθμιση την καρτα γραφικων του και την παλια που ειχε την έδωσε σ' εμένα. Εγώ σκοπεύω αυτό τον καιρό να αγοράσω έναν νέο υπολογιστή και σκέφτομαι να του βάλω την παλιά κάρτα που μου έδωσε. Το μοντέλο που μου έδωσε είναι η GigaByte GV-R487D5-1GD. Θέλω να μάθω αν είναι καλή ως κάρτα για παιχνίδια - δεν θέλω να παίζω ότι πιο καινούργιο παιχνίδι βγει παρά μόνο τα παλιά και κυρίως θα χρειαστώ το νεο pc πιο πολύ για Internet. Επίσης την καθάρισα καλά απο την σκόνη με σπρέυ πεπιεσμένου αέρα και έβαλα θερμοαγώγιμη πάστα στην gpu και το ανεμιστηράκι. Επίσης έχω και τις εξής απορίες που φαίνοντε στις κάτωθι εικόνες. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από partblah1990
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μια χαρα θα σαι απλα η συγκεκριμενη καιει κατι του στυλ 150w σε load οποτε θα χρειαστεις ενα αξιοπρεπες τροφοδοτικο στο νεο συστημα.
CMD Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Λογικά, μόνο στην GPU θα έχει πάστα. Στα υπόλοιπα θα έχει thermal filler.
hackerW32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ναι αυτα εκει ειναι οι μνημες το αλλο ναι ειναι παθητικη ψυχτρα, δεν νομιζω να θελει παστα, ασε που αυτα τα πιαστρακια μου βγαζουνε την πιστη μεχρι να βγουν.. η καρτα αυτη παντος να ξερεις τραβαει πολλα watt, θες ενα καλο τροφοδοτικο (πες μας πιο εχεις) οσο για τα παιχνιδια κατι κανει, απλα δεν θα μπορεις να παιξεις directx 11 games
partblah1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 δεν εχω παρει ακομα τον νεο υπολογιστη που θελω αλλα σιγουρα σκοπευω να παρω ενα 600-750άρι Watt τροφοδοτικο , ειναι αρκετο γι' αυτη την κάρτα ;
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Θέλω να μάθω αν είναι καλή ως κάρτα για παιχνίδια - δεν θέλω να παίζω ότι πιο καινούργιο παιχνίδι βγει παρά μόνο τα παλιά και κυρίως θα χρειαστώ το νεο pc πιο πολύ για Internet.Αν το νέο που θα πάρεις θα είναι intel δοκίμασε πρώτα με τα ενσωματωμένα,αν και είναι ποιο αδύναμα θα κάνουν μια χαρά για παλιότερα παιχνίδια και δεν θα χρειαστεί να σπάσεις το κεφάλι σου για τροφοδοτικά και θερμοκρασίες μέσα στο κουτί. Χωριά που είναι συμβατά και με dx11-dx12.
Mpiftekis Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Έχω την ίδια κάρτα με άλλη υλοποίηση και ένα τροφοδοτικό 700W. 8 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει κιχ. Το μόνο πρόβλημα της κάρτας είναι οι drivers για τα Win8.1 μιας και δεν την υποστηρίζει πλέον η amd. Drivers θα βρεις πάντως πώς να τους βάλεις, ψάχνοντας στο ιντερνετ για έναν οδηγό. ΜΗΝ αφήσεις τα windows να κάνουν εγκατάσταση τους δικούς τους drivers.
partblah1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 drivers απο ότι έψαξα έχει για Win 8.1 αλλά λέει ότι το μοντελο αυτό πλέον ειναι κάπως απαρχαιωμένο.
Mpiftekis Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 drivers απο ότι έψαξα έχει για Win 8.1 αλλά λέει ότι το μοντελο αυτό πλέον ειναι κάπως απαρχαιωμένο. Ναι αλλά δεν δουλεύουν με την κλασσική διαδικασία. Στην αρχή μετά την επανεκκίνηση σου πετάει σφάλμα απ'την VGA. Μέχρι να μάθω κι εγώ "τι και πώς" είχα φάει τα μαλλιά μου! Διάβασε εδώ ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις για να βάλεις σωστά τους οδηγούς.
partblah1990 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 και κατι τελευταιο που παρατηρησα ... κανονικά και οι vram δεν θα επρεπε να καλυπτονται απο την ψύκτρα ;
spiti Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 1) ΔΕΝ είναι παθητική ψύκτρα .... έχει ανεμιστεράκι που καίει ρευματάκι! 2) Η συγκεκριμένη κάρτα θέλει ποιοτικό 500αρι τροφοδοτικό ή φθηνιάρικο 600+ watt 3) OXI .... οι μνημούλες που βλέπεις είναι παλιότερης τεχνολογίας με σχετικά χαμηλά MHZ οπότε ΔΕΝ χρειαζονται ψύξη. Αν χρειαζόταν ο κατασκευαστής της κάρτας θα το είχε προβλέψει 4) Μέχρι LOL , DX9 η κάρτα πάει μια χαρά , φυσικά άριστη και για ιντερνετ/ταινίες 5) Πάστα καλά έκανες και άλλαξες θα βοηθήσει αν πας σε καινούριες για να δεις εμφανή διαφορά πρέπει να πάρεις τουλάχιστον ΑΤΙ 260Χ/2GB ή μεγαλύτερη αλλιως NVIDIA 750TI/2GB τουλαχιστον
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Η κάρτα καλή ειναι για απλά πράγματα και ελαφριά παιχνίδια απο την αλλη όμως ο υπολογιστής που θα πάρεις ειδικά αν ειναι amd μπορεί να εχει ενσωματωμένα γραφικά που ειναι καλύτερα αυτης της καρτούλας
Richard_Nixon Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την εν λόγο κάρτα είναι ο ανεμιστήρας ο οποίος λειτουργεί στο 100% ανεξαρτήτως φόρτου της κάρτας. Και είναι πολύ θορυβώδης πίστεψέ με... Σχετικά :http://forums.tweaktown.com/gigabyte/32459-hd4870-gv-r487d5-1gd-burning-up.html 1
Mpiftekis Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την εν λόγο κάρτα είναι ο ανεμιστήρας ο οποίος λειτουργεί στο 100% ανεξαρτήτως φόρτου της κάρτας. Και είναι πολύ θορυβώδης πίστεψέ με... Σχετικά :http://forums.tweaktown.com/gigabyte/32459-hd4870-gv-r487d5-1gd-burning-up.html Μπορεί να δουλεύει στο 100% αλλά δεν κάνει τόσο θόρυβο ώστε να ενοχλεί. Ειδικά αν έχει 3+ ανεμιστηράκια στο κουτί.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 1) ΔΕΝ είναι παθητική ψύκτρα .... έχει ανεμιστεράκι που καίει ρευματάκι! Λέει για αυτήν που έχει κυκλώσει στην φωτογραφία, οχι της gpu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα