kementze Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Παρατηρούμε όλο και περισσότερο, να βγαίνουν στη επιφάνεια καινοτόμες τεχνολογίες. Κάτι επίκαιρο, που συναντάμε πολύ συχνά και ακούμε όλο και περισσότερα σχετικά με αυτό, είναι οι 3D Printers (εκτυπωτές τρισδιάστατων αντικειμένων). Επισκεφθείτε τον πλήρη οδηγό παρουσίασης 3D Printer κανοντας κλικ! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2015 από kementze 1
kostasbm Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 τους κοιταζω πολυ καιρο γιατι ειμαι μοντελιστης και βλεπω παρα πολλους να κανουν τα δικα τους καινοτομα ανταλλακτικα η τροποποιησεις οι τιμες ειναι ενα θεμα αλλα θα δουμε
Isabelle2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Έχω πάντως έχω ακούσει για ένα μαγαζί που πουλάει μινιατούρες τυπωμένες από 3D printers και δυστυχώς είναι πανάκριβες
kostasbm Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 και γω καποια μικροπραγματα τα πληρωνω απο 4 εως 24 ευρω
johnsig Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ωραία τεχνολογία, αλλά πολύ ακριβή ακόμα... Πάντως γίνεται της μόδας σιγά σιγά! Τις προάλλες άκουσα για ρούχα 3d printed! Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα