Sova Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αγαπητοί συμφορουμίτες, τεχνολογικοί μου σωτήρες, ξαναχρειάζομαι τα φώτα σας. Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το Viber για το οποίο δε θυμάμαι αν φέρω κάποια ευθύνη μιας και δεν άλλαξα κάτι συνειδητά στις ρυθμίσεις. Το πρωί είδα στην οθόνη κάποια μηνύματα, αλλά πηγαίνοντας να τα διαβάσω δεν άνοιγε κανένα. Ωστόσο, εξακολουθώ να βλέπω τα παλιά. Επιπλέον, διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να στείλω τίποτα. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ!
giwrgosgkanidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εγω θα εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα στην συσκευη για το viber με τα ιδια στοιχεια. 1
Sova Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Νομίζω ότι θα χάσω και τα παλιά μηνύματα έτσι Μήπως υπάρχει εναλλακτική λύση;
ozelot Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Στο Time Machine backup αναζήτησε χρονικά ένα backup προτού προκύψει το θέμα. Επίλεξε το εικονίδιο του Viber -> Restore και πρέπει να είσαι εν τάξει. 1
Sova Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Τελικά υπήρχε κι άλλος τρόπος: απενεργοποίησα το τηλ. κι όταν το άνοιξα απέκτησα πρόσβαση και στα μηνύματα Το 'παιξα και πολυάσχολη ντίβα επι τη ευκαιρία που απαντάει με κάποια καθυστέρηση :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα