Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

60 ευρω;;; Μαζι με τα dlc;;; Για ps4 αξίζει σίγουρα. Αλλα στο ps3 το παιχνιδι σέρνεται χειρότερα και από φίδι

Sent from my iPhone using Insomnia

Είσαι σίγουρος?40 ωριτσες έκλεισαν όταν κυκλοφόρησε με 99.50% ολοκλήρωσης και δεν είχα κανένα κόλλημα.ps3 slim για τα fat δεν ξέρω.

Δημοσ.

Εγώ το πήρα από φίλο και έτσι όπως το πήρα έτσι το γύρισα. Ουτε ενα 3ωρο δεν έκλεισα. Αναφέρομαι στο πόσο smooth ειναι το παιχνιδι. Το 2 ήταν το καλυτερο απο smoothness. Λογικότατο ειναι βεβαια πως οσο καλυτερευουν τα γραφικα χρήζει καλυτερη κονσολα..

Δημοσ.

Εγώ το πήρα από φίλο και έτσι όπως το πήρα έτσι το γύρισα. Ουτε ενα 3ωρο δεν έκλεισα. Αναφέρομαι στο πόσο smooth ειναι το παιχνιδι. Το 2 ήταν το καλυτερο απο smoothness. Λογικότατο ειναι βεβαια πως οσο καλυτερευουν τα γραφικα χρήζει καλυτερη κονσολα..

Ίσως είχε πρόβλημα το δισκάκι.Και στο 3 και στο 4 είχα απόλυτο smoothness χωρίς κανένα πρόβλημα.Βαρουσα 8-9ωρα και δεν είχα κανένα θέμα.

Δημοσ.

Οχι φίλε μου η πειρατεια δεν θεριεψε γι΄αυτο. Θέριεψε γιατί δίνεις 60 Ευρω να αγοράσεις μισό παιχνίδι και αλλα 50 σε DLC για να έρθει η εταιρεία μετά απο 6 μηνες να σου πει "είσαι βλάκας που μας στ'ήριξες day one. Πάρε τώρα ολο το πακέτο με 60 ευρώ λιγότερα". 

Άστα φιλαράκι όπως τα λές είναι..χώρια που οταν ξεκινησε το game to προβλημα με το shuttering ηταν απιστευτο μετα απο 20 λεπτα σου γυρνουσαν τα <<αντερα>> επρεπε να φτάσει στο update 1.5 για να στρώσει το πράγμα και να γίνει playable game.

Πραγματικά αυτοί εκεί στην ubisoft αν δεν φτάξουν το πράγμα σε pc edition πάντα μιλάω καλό ειναι και το πειρατικό.

Φαντάσου τώρα έχω δώσει 60 ευρώ για το game έχω πάρει και νέα κάρτα γραφικών 970 και ξεκινάς το game και θέλω να τα βγάλω μεσα σε 10 λεπτά απο το shuttering.

Το τί ακούσανε δεν λέγεται αν και μόνος μου ήμουν στο σαλόνι και έβριζα στον αέρα και λίγο στον καθρέφτη...

Δημοσ.

King2009 αυτη η εκδοση δεν απευθυνεται σε αυτους που εχουν ηδη το game και θελουν τα dlc ειναι για να προσελκυσει νεα ατομα-πελατες

Tetra82 ειναι φυσιολογικο μετα απο ενα χρονο το ιδιο game να εχει χαμηλοτερη τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...