Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

To Ulefone be touch απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν ένα ασφαλές και γρήγορο κινητό, με μεγάλη οθόνη για άνετη εργασία και με υποστήριξη 4G και που παράλληλα είναι οικονομικό.Διαθέτει κομψή σχεδίαση με την οθόνη να καταλαμβάνει το 72% της επιφάνειας της πρόσοψης και μεταλλικό πλαίσιο. Το be touch της Κινέζικης Ulefone διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών τύπου IPS OGS με ανάλυση 720 x 1280 pixels, η οποία προστατεύεται από 2.5D Gorilla Glass 3.

Βασίζεται στο οκταπύρηνο 64-bit SoC (system-on-chip) της MediaTek, MT6572 που έχει συχνότητα λειτουργίας 1,7GHz ενώ το υποσύστημα γραφικών είναι το Mali-T760 της ARM. Το οκταπύρηνο chipset συνοδεύεται από 3GB RAM και από 16GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με την χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 64GB.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η συσκευή διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, υποστηρίζει Miracast και το χαρακτηριστικό Smart Wake ενώ είναι Dual SIM και υποστηρίζει δίκτυα 4G. Επίσης εξοπλίζεται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων για αυξημένη ασφάλεια. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2550mAh και υποστηρίζεται η τεχνολογία Quick-Charge (35% σε 15 λεπτά).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει μία κάμερα με αισθητήρα IMX214 της Sony ανάλυσης 13 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop. Το κόστος της συσκευής, που είναι διαθέσιμη σε μαύρο και λευκό χρώμα με την χρήση του κουπονιού BETOUCH είναι $197,89.

Δημοσ.

Για να δούμε:

1) Άπατο

2) Μοιάζει με iPhone

3) "Θα τους φανε όλους οι Κινέζοι"

4) Δεν μπορούσαν να βάλουν Android 5.1?

5) Καλά σε 5,5" έβαλαν 720p?

Νομίζω γλιτώσαμε 5 περιττά μηνύματα. :P

--Σοβαρά, τώρα, είναι από τα ωραία Κινέζικα... ;)Πληροφορίες για την μπαταρία δεν βρίσκω.

• Like 22
Δημοσ.

αρκετά καλό αλλά γιατί να μοιάζει με το iphone6 γιατί ??δεν μπορούσαν να βρουν ένα άλλο Design Κινέζοι είναι αυτή εκεί κόλλησαν
??? :mad: νομίζουν ότι θα πουληθεί επειδή μοιάζει το iphone...pfff..

Δημοσ.

Πληροφορίες για την μπαταρία δεν βρίσκω.

Battery Capacity (mAh): 2550mAh Battery

Και "Quick charge 15mins --> 35%"

Εντάξει για κινεζιά νομίζω είναι αρκετά καλή περίπτωση για τον κόσμο που έχει μόνο τα χρήματα ως κριτήριο (και είναι πολλοί, μη κοιτάτε τις φάτσες μας εδώ μέσα).

Και η ανάλυση δηλαδή εγώ μπορεί να μην το έπαιρνα ποτέ αλλά μπορώ να σκεφτώ 10 άτομα στην παρέα που θα μου πουν τι 720 μας λες τώρα 180 ευρώ κάνει :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Thanks για τη μπαταρία.

Κοίτα, αν δεν διαβάζεις κείμενο και δεν είσαι ψείρας με τις οθόνες, και τα 720p τίμια είναι (βέβαια, μέχρι 4,5-5", όχι στις 5,5" αυτουνού).

Αν τα συνδυάσεις με τα 3GB μνήμης και τον οκταπύρηνο, ΚΑΙ την τιμή... είναι καλό πακετάκι έστω και με το μειονέκτημα της οθόνης.

Δημοσ.

Νομίζω πλέον ,από σχεδιαστικής άποψης, τα πράγματα έχουν φτάσει σε κορεσμό. Δικαιολογημένα βέβαια.

Πόσα πια διαφορετικά σχέδια να μπορούν να υπάρξουν για ένα κινητό?

Δημοσ.

Στα αρνητικά του είναι 

1) Η μπαταρία. Για το μέγεθος της οθόνης είναι πολύ λίγη. Μάξιμουμ μία μέρα διάρκεια με μέση χρήση

2) Η ανάλυση της οθόνης

Στα θετικά του

1) 3 GB Ram

2) x64 Octacore

3)Τιμή

Όσον αφορά τις κάμερες, τα megapixel από μόνα τους δεν λένε κάτι. Ο αισθητήρας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά και η ταχύτητα κλείστρου.

• Like 1
Δημοσ.

Αμαν κι αυτοι. Δεν μπορουσαν να βαλουν ενα 1080p panel...

Μια χαρα συσκευη θα ηταν, εστω και με την μετρια μπαταρια

Δημοσ.

Για να δούμε:

1) Άπατο

2) Μοιάζει με iPhone

3) "Θα τους φανε όλους οι Κινέζοι"

4) Δεν μπορούσαν να βάλουν Android 5.1?

5) Καλά σε 5,5" έβαλαν 720p?

Νομίζω γλιτώσαμε 5 περιττά μηνύματα. :P

--Σοβαρά, τώρα, είναι από τα ωραία Κινέζικα... ;)Πληροφορίες για την μπαταρία δεν βρίσκω.

μπαταρία...και οθόνη!

Γιατί να'ναι τόσο μεγάλο ???!!

Δημοσ.

Μοιάζει με iPhone. Πάντως έλεος 720p σε 5,5" οθόνη; Άσε που καινούργιο κινητό είναι, δεν μπορούσε να έχει Android 5.1? Αν δεν είχε αυτά τα προβληματάκια θα τους τρώγαν όλους οι κινέζοι...προς το παρόν άπατο θα πάει

• Like 3
Δημοσ.

Μοιάζει με iPhone. Πάντως έλεος 720p σε 5,5" οθόνη; Άσε που καινούργιο κινητό είναι, δεν μπορούσε να έχει Android 5.1? Αν δεν είχε αυτά τα προβληματάκια θα τους τρώγαν όλους οι κινέζοι...προς το παρόν άπατο θα πάει

Έτσι μπράβο! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...