Μάκης123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλημέρα στη παρέα, Άνοιξα να μπω σε ένα pc( WINDOWS XP) και μου ζήτησε κωδικό.Δεν θέλω να μπώ με κωδικό. Μπαίνω στην ασφαλής λειτουργία να τον διαγράψω και μου ζητάει κωδικό για να μπώ στην ασφαλής λειτουργία.Μου εμφανίζει,δηλαδή, το εικονίδιο που πατάς CONTROL-ALT-DELETE και βάζεις τον κωδικό. Το μηχάνημα δεν ξέρω από τι αποτελείται γτ είναι ενός φίλου,είναι αρκετά παλιό. (Δεν ξέρω άμα το δημοσιεύσα στο σωστό topic). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Γιατί δεν ρωτάς τον φίλο σου τι κωδικό έχει βάλει και αφου μπείς στα windows μπορείς να τον βγάλεις
Μάκης123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Είναι λίγο ''τρόμπας'' ο φίλος μου και τον έχει ξεχάσει. Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη.
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τότε χρησιμοποίησε αυτο το πρόγραμμα http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/main.htmlκαι βγάλε τον κωδικό , παρακάτω και ενα βίντεο σε περίπτωση που μπερδευτείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα