Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην κοινοτητα

ψαχνω να αγορασω ενα dual active sim κινητο . τονιζω οτι πρεπει να ειναι dual active  , διοτι μονο τετοιο δικαρτο με ενδιαφερει .  μπορει καποιος να μου κανει καποιες προτασεις ? η τιμη δεν με απασχολει αρκει η εγγυηση του να ισχυει στην ελλαδα (επισημη αντιπροσωπια ) .

αυτο εδω καποιοι λενε οτι ειναι dual active καποιοι αλλοι οχι http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/sony-74/sony-xperia-z3-dual-d6633-black-eu

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας

Δημοσ.

Υπάρχουν dual sim "active" και "stand by". Στo "active", ενώ μιλάς στη μία κάρτα μπορείς να απαντήσεις ταυτόχρονα και στην άλλη, ενώ στο "stand by" θα πάρεις τη δεύτερη κλήση σαν μήνυμα αφού ολοκληρώσεις τη συνομιλία σου.

Έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο :

stand by : Lenovo vibe z2 pro

active : Ηuawei ascend mate 7

Σε άλλα threads έχουμε αναλύσει τις διαφορές των δύο συσκευών.

Δημοσ.

Υπάρχουν dual sim "active" και "stand by". Στo "active", ενώ μιλάς στη μία κάρτα μπορείς να απαντήσεις ταυτόχρονα και στην άλλη, ενώ στο "stand by" θα πάρεις τη δεύτερη κλήση σαν μήνυμα αφού ολοκληρώσεις τη συνομιλία σου.

Ερώτηση : 

Σε dual stand by Κινητο , όταν η μια sim είναι συνδεδεμένη σε 3G δίκτυο και μεταφέρει δεδομένα , είναι διαθέσιμη η δεύτερη;

Γιατί σε κάποια forum ισχυρίζονται ότι δεν είναι διαθέσιμη , ενώ σε άλλα ότι τα σύγχρονα smartphones το έχουν λύσει το ζήτημα αυτό προ πολλού.

ΓΙα μένα πχ. αυτό είναι dealbreaker.

Θέλω να εχω ανοιχτο το 3G για να λαμβάνω email.

Δεν παίζει να είναι ανενεργή η άλλη sim για όλη τη μέρα...Ποιο το νόημα;

Τo θέμα είναι ότι active dual sim κινητά δεν είναι πολλά, ενώ και τα περισσότερα sites δίνουν διαφορετικές πληροφορίες στα specs.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...