Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπων παιδια εχω ενα δηλημα μολις εστησα pc καινουργιο...

Εχω μεσα ενα δισκο WD Black 7200 500gb

ομως εχω ενα λαπτοπ που φοραει καια αυτο εναν 500αρι μεσα.

Εχω ενα macbook που του εχω βαλει ssd 240 γιατι επαιζα παλια μουσικη.

και ενα εξωτερικο 250gb που ηταν στο mac..

τωρα το λαπτοπ δεν το ανοιγω πολυ και το θελω μονο για ταινιες και office και το mac ανοιγω μονο αμα κατσει μεροκαματο..

Σκεφτηκα να βγαλω τον ssd απο το mac να το βαλω στο σταθερο....και σκεφτομαι να βαλω και windows 8.1 τωρα εχω τα 7..

το σταθερο το θελω καθαρα για game...εσεις τι προτινετε?

βεβαια ειναι μεγαλη διδικασια γιατι τον ssd τον εχω στημενο μονο για τραγουδια...θα δω μεγαλη διαφορα στο σταθερο αμα εχω τον ssd και τον κανονικο???

Δημοσ.

Ενοείται οτι θα δείς διαφορά κυρίως οσο αφορά την ταχύτητα που ανοίγει ο υπολογιστής αλλα και οτι δουλειές κανεις μεσα στο pc οσο για τα παιχνίδια αν τα βάλεις στον ssd θα δείς να κάνουν loading πιο γρήγορα οχι ομως να παίζεις με καλύτερα fps μην το μπερδεύεις , γενικά όμως ναι αξίζει με 1000 ο sdd

• Like 1
Δημοσ.

και τωρα ανοιγει σε 17sec με windows 7...Για τα 8.1 τι λετε αξιζει?

Δημοσ.

Τα εχω γραψει στην υπογραφη μου...Αλλα τα ξανα γραφω.

CPU:INTEL I5 760 2.8

GPU:SAPHIRRE R9 270

MOTHERBOARD:ASROCK P55M PRO

PSU:CORSAIR CX 750

RAM:8GB 1333MHZ

Δημοσ.

Μια χαρά μην το σκέφτεσαι βάλε τον ssd και καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή με 8.1 θα δείς διαφορά το μηχάνημα σου

Δημοσ.

Aν βάλεις 8.1 έχεις διανύσει την μισή απόσταση περίπου του SSD .. αρα θα δεις αρκετή διαφορά μονο με αυτό,αν βάλεις κ ssd θ'απογειωθεις σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει με τα χίλια ο SSD. Κι εγώ μια βδομάδα έχει περίπου που έβαλα στο gaming PC. Ναι fps δεν κερδίζεις αλλά όταν ανοίγει/κλείνει αμέσως, δεν περιμένεις να φορτώσει εφαρμογές, το installation και loading των παιχνιδιών μειώνεται στο μισό και δεν έχεις τα χράτσα χρούτσα του μηχανικού ε όπως και να το κάνεις είναι μεγάλη διαφορά.

• Like 2
Δημοσ.

και τωρα ανοιγει σε 17sec με windows 7...Για τα 8.1 τι λετε αξιζει?

με HDD ανοίγει σε 17.? αν ναι πως.? γιατί θα ήθελα σε ένα δεύτερο σύστημα που δεν έχει ssd να μπορεί να ανοίγει τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

Το πόσο γρήγορα θα ανοίγει το pc δεν εξαρτάται μονο απο τον ssd αλλα και λίγο απο το υπόλοιπο hardware αλλα πόσο ειναι φορτωμένα τα windows τι τρέχουν στην αρχή κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...