Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό είμαι στο δίλημμα, του να να πουλήσω το G2 μου και να πάρω Lumia 930 ή ακόμα και να το ανταλλάξω με αυτό....εσείς τι λέτε ? Θα ήθελα να ακούσω και γνώμες από άτομα που έχουν το 930, να πουν αν αν αξίζει ή όχι. 

Δημοσ.

Κάτοχος του 930 εδώ και μερικούς μήνες.

Σαν συσκευή είναι πολύ καλή με λίγο μείον το βάρος της και την μπαταρία που είναι μάλλον μέτρια, δεν μπορείς να την πεις κακή. Σαν λειτουργικό τα Windows με 8.1 αυτή τη στιγμή είναι καλούτσικα αλλά αναμένω τα 10άρια για να δω.

Όπως έχουμε επανειλημμένα πει το windows store είναι πλέον καλό αλλά οι ίδιες εφαρμογές στο android έχουν καλύτερη εμπειρία χρήσης. Εάν το 930 έκανε πάνω από τα 299 ευρώ που το πήρα δεν θα δοκίμαζα windows. Πιο πολύ για να δοκιμάσω το πήρα.

Δεν έχω δουλέψει το LG G2 αλλά γνωρίζω ότι είναι εξαιρετική συσκευή. Εάν σου δουλεύει καλά χωρίς λαγκαρίσματα και λοιπές σαχλαμάρες εγώ στη θέση σου θα το κρατούσα, καθότι κάτοχος και Nexus 4 που αν δεν σταματήσει μόνο του δεν πρόκειται να το αλλάξω "ποτέ".  

Δημοσ.

Κοιτα..το g2 ειναι πολυ καλο τηλεφωνο..για τα χρηματα του η καλυτερη επιλογη στην Ελλαδα...σε σχεση με το 930  υπερτερει με σημαντικη διαφορα στο θεμα της μπαταριας...αλλα σε οθονη..ποιοτητα κατασκευης(εδω ειναι η μερα με την νυχτα) καθως και σε καμερα το 930 ξεφευγει...2 σκαλες πανω κατα την ταπεινη μου αποψη...

Απο εκει και περα ειναι θεμα τιμης και προτιμησης λειτουργικου...οτι αλλο θελεις ρωτησε..

Δημοσ.

αν και είναι δυο πολύ καλές συσκευές λόγο ποιότητας κατασκευής και κάμερας θα έλεγα 930

Δημοσ.

Κάτοχος του 930 εδώ και μερικούς μήνες.

Σαν συσκευή είναι πολύ καλή με λίγο μείον το βάρος της και την μπαταρία που είναι μάλλον μέτρια, δεν μπορείς να την πεις κακή. Σαν λειτουργικό τα Windows με 8.1 αυτή τη στιγμή είναι καλούτσικα αλλά αναμένω τα 10άρια για να δω.

Όπως έχουμε επανειλημμένα πει το windows store είναι πλέον καλό αλλά οι ίδιες εφαρμογές στο android έχουν καλύτερη εμπειρία χρήσης. Εάν το 930 έκανε πάνω από τα 299 ευρώ που το πήρα δεν θα δοκίμαζα windows. Πιο πολύ για να δοκιμάσω το πήρα.

Δεν έχω δουλέψει το LG G2 αλλά γνωρίζω ότι είναι εξαιρετική συσκευή. Εάν σου δουλεύει καλά χωρίς λαγκαρίσματα και λοιπές σαχλαμάρες εγώ στη θέση σου θα το κρατούσα, καθότι κάτοχος και Nexus 4 που αν δεν σταματήσει μόνο του δεν πρόκειται να το αλλάξω "ποτέ".

Εγώ είχα παλιά το Lumia 920, μετά γύρισα σε αandroid και πήρα το HTC One M7 και τώρα έχω το LG G2....Για να πω την αλήθεια θα ήθελα καλύτερη κάμερα και σταθερότητα.

Κοιτα..το g2 ειναι πολυ καλο τηλεφωνο..για τα χρηματα του η καλυτερη επιλογη στην Ελλαδα...σε σχεση με το 930 υπερτερει με σημαντικη διαφορα στο θεμα της μπαταριας...αλλα σε οθονη..ποιοτητα κατασκευης(εδω ειναι η μερα με την νυχτα) καθως και σε καμερα το 930 ξεφευγει...2 σκαλες πανω κατα την ταπεινη μου αποψη...

Απο εκει και περα ειναι θεμα τιμης και προτιμησης λειτουργικου...οτι αλλο θελεις ρωτησε..

Δε είναι και το σο το λειτουργικό που με ενδιαφέρει....βασικά πιο πολύ με νιαζει η κάμερα, η ποιότητα κατασκευής και λίγο η σταθερότητα των Windows Phone. Η μπαταρία δε με ενδιαφέρει και πολύ είναι η αλήθεια και βασικά έχω ψιλό βαρέθηκα το android και τα σκαλωματα του ορισμένες φορές.
Δημοσ.

Με όσα ακούγονται για τα 10, εγώ θα περίμενα να κυκλοφορήσουν να είναι όντως καλά, και μετά να έκανα την κίνηση μου. Σχεδόν σε όλες τις νέες εκδόσεις υπάρχουν παιδικές ασθένειες...

Δημοσ.

Με όσα ακούγονται για τα 10, εγώ θα περίμενα να κυκλοφορήσουν να είναι όντως καλά, και μετά να έκανα την κίνηση μου. Σχεδόν σε όλες τις νέες εκδόσεις υπάρχουν παιδικές ασθένειες...

Εννοείς ότι θα έχει bugs κτλ ?

Δημοσ.

Ξερεις..μηπως να περιμενες για κανενα 940??Λεω εγω τωρα μια σκεψη..αφου ουτως η αλλως σε καλυπτει το g2 μεχρι τοτε..ακομα και να περιμενεις να πεσει η τιμη του....

Δημοσ.

Και εγώ σαν κάτοχος του 930 θα επαναλάβω πως υπερτερεί σε κάμερα οθόνη και ποιότητα/εμφάνιση

και χάνει σε μπαταρία και appstore.

Προσωπικά δεν έχω μετανιώσει την αγορά (299€)

Αν βρεις να το ανταλλάξεις αξίζει, το να δώσεις όμως αρκετά έξτρα λεφτά(>40€) δεν νομίζω μιας και οι διαφορές δεν είναι τόσο σημαντικές.

Το ίδιο θα σου έλεγα και αν ήθελες να πας σε G3 νομίζω το G2 αποδείχτηκε ότι αντέχει στον χρόνο.

Έχεις όντως κολλήματα με το G2;

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείς ότι θα έχει bugs κτλ ?

Ναι, και κατά πόσον θα κάνει τα όσα υπόσχεται σωστά. Προσωπικά τα αναμένω για να πάρω σαν 2η συσκευή κάποιο φθηνό WP μόνο και μόνο για να το δοκιμάσω και να μπορώ να έχω μια σφαιρική άποψη

Δημοσ.

Ξερεις..μηπως να περιμενες για κανενα 940??Λεω εγω τωρα μια σκεψη..αφου ουτως η αλλως σε καλυπτει το g2 μεχρι τοτε..ακομα και να περιμενεις να πεσει η τιμη του....

Το έχω σκεφτεί, αλλά ακόμα στο περίμενε μας έχει η Microsoft.

Και εγώ σαν κάτοχος του 930 θα επαναλάβω πως υπερτερεί σε κάμερα οθόνη και ποιότητα/εμφάνιση

και χάνει σε μπαταρία και appstore.

Προσωπικά δεν έχω μετανιώσει την αγορά (299€)

Αν βρεις να το ανταλλάξεις αξίζει, το να δώσεις όμως αρκετά έξτρα λεφτά(>40€) δεν νομίζω μιας και οι διαφορές δεν είναι τόσο σημαντικές.

Το ίδιο θα σου έλεγα και αν ήθελες να πας σε G3 νομίζω το G2 αποδείχτηκε ότι αντέχει στον χρόνο.

Έχεις όντως κολλήματα με το G2;

Το να δώσω παραπάνω λεφτά ξέρω ότι δεν πολύ αξίζει. Το μόνο κόλλημα που έχω που και που είναι το freez όταν πάω στην αρχική οθόνη είτε από το μενού είτε από εφαρμογές. Παλιότερα είχα σκεφτεί και το G3 αλλά πολύ μεγάλο, κάνω skate και δΕ με βολεύει να έχω μεγάλο κινητό στη τσέπη.

Ναι, και κατά πόσον θα κάνει τα όσα υπόσχεται σωστά. Προσωπικά τα αναμένω για να πάρω σαν 2η συσκευή κάποιο φθηνό WP μόνο και μόνο για να το δοκιμάσω και να μπορώ να έχω μια σφαιρική άποψη

Τα bugs να σου πω την αλήθεια δε με απασχολούν, στο Lumia 920 που ειχα με preview for developers ήμουν.
Δημοσ.

Ριξε μια ματια εδω.....http://www.insomnia.gr/_/articles/microsoft/microsoft/%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-microsoft-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-r9177

αργουν φυσικα αλλα θεωρω μετα το καλοκαιρακι θα σκασουν μυτη....τοσα χρονια εχει να βγαλει ναυαρχιδες...δεν λεει και τιποτα να περιμενεις λιγο ακομα με το g2...παλικαρι θα σε βγαλει...

Δημοσ.

Δεν λεω παρα πολυ ωραιο το 930. Αλλα απο την στιγμη που εχεις ενα αξιοπρεπες android που σε καλυπτει γιατι δεν περιμενεις να βγει το 940? Οσο για android η windows phone, εχω το 925 1μιση χρονο και οταν το αλλαξω θα παω παλι σε windows phone, χωρις δευτερη σκεψη

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να το ανταλλάξεις να το κάνεις με χίλια. Παίρνεις απλά καλύτερη και ποιοτικότερη συσκευή. Αν είναι να πουλήσεις το G2 και να πάρεις το 930 τότε όχι καθώς σε λίγους μήνες κυκλοφορεί το 940 το οποίο προφανώς θα είναι αρκετά αναβαθμισμένη συσκευή και ταυτόχρονα η τιμή του 930 θα πέσει ακόμα κανένα 100άρι. 

Δημοσ.

Αν είναι να το ανταλλάξεις να το κάνεις με χίλια. Παίρνεις απλά καλύτερη και ποιοτικότερη συσκευή. Αν είναι να πουλήσεις το G2 και να πάρεις το 930 τότε όχι καθώς σε λίγους μήνες κυκλοφορεί το 940 το οποίο προφανώς θα είναι αρκετά αναβαθμισμένη συσκευή και ταυτόχρονα η τιμή του 930 θα πέσει ακόμα κανένα 100άρι.

Αν έβρισκα να το ανταλλάξω, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.....αλλά σιγά μη θέλει κάνεις να δώσει το Lumia 930 για να πάρει το G2...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...