Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα HP 15-d012sv Notebook και η ερωτηση μου εχει ως εξης, εχει 2 θηκες για ram και εχει ηδη μεσα 4gb και θελω να βαλω και αλλη. Παιρνει και αλλη αλλα δεν ξερω μεχρι ποσα gb παιρνει για να αγορασω αν και σκεφτομαι να βαλω αλλη μια 4gb να γινουν 8gb μιας και τοσο θελω, ειχα προσπαθησει στο παρελθον να παρω στην HP και μην σας πω ποση ωρα περιμενα μεχρι να καταληξουμε στο οτι πρεπει να μιλησω με το service. Με συνδεουν με το service και περιμενα και περιμενα και περιμενα ε νευριασα μετα και λεω αι με κοροιδευουν και ετσι μετα απο αρκετο καιρο αποφασισα να ρωτησω εδω εσας γιατι σιγουρα θα ξερετε κατι παραπανω.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα πριν παρω τηλεφωνο και λεει μονο οτι εχει 2 slots εκ των οποιων η μια ειναι κενη αλλα μεχρι ποσο παιρνει δεν λεει.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μητρική που φοραει κατα 99% δέχεται μεχρι 8gb ram.

Και η 8αρα υπερβολη είναι. Πέτα του μέσα εναν ssd να το απογειώσεις το μηχάνημα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι προβλημα να του δημιουργησεις;

Το πολυ πολυ να μην την δεχεται (αν και οπως ξαναειπα, τρομερα απιθανο να μην παιρνει 8gb με haswell επεξεργαστή).

Δεν στεκει επισης να μην δεχεται 8gb ραμ και να εχει 1x4gb μέσα και ενα σλοτ κενό.

Δημοσ.

αρα με λιγα λογα

Τι προβλημα να του δημιουργησεις;

Το πολυ πολυ να μην την δεχεται (αν και οπως ξαναειπα, τρομερα απιθανο να μην παιρνει 8gb με haswell επεξεργαστή).

Δεν στεκει επισης να μην δεχεται 8gb ραμ και να εχει 1x4gb μέσα και ενα σλοτ κενό.

αρα με λιγα λογια οταν λεμε 1x4gb τι εννοει ακριβως??

Δημοσ.

Το λαπτοπ σου μεσα εχει 2 θεσεις για ραμ.

Το ενα ειναι καλυμμενο με 1 μνημη των 4gb (1x4gb). Συνεπως μενει μια θεση ελευθερη.

Σε αυτην κουμπωσε του άλλη μια 4αρα. Κατεβασε το cpu-z και στην καρτελα spd δες στα πόσα volt δουλευει η υπαρχουσα μνημη σου.

Ή γραψε το ακριβες μοντελο της μνημης τελος παντων.

Δημοσ.

αν θα

Το λαπτοπ σου μεσα εχει 2 θεσεις για ραμ.

Το ενα ειναι καλυμμενο με 1 μνημη των 4gb (1x4gb). Συνεπως μενει μια θεση ελευθερη.

Σε αυτην κουμπωσε του άλλη μια 4αρα. Κατεβασε το cpu-z και στην καρτελα spd δες στα πόσα volt δουλευει η υπαρχουσα μνημη σου.

Ή γραψε το ακριβες μοντελο της μνημης τελος παντων.

Αν θα παρω δεν θα παρω ιδια μαρκα γιατι δεν ειναι καν γνωστη και ειναι της πλακας εντελως, αυτο θα ειναι προβλημα επειδη δεν θα ειναι ιδια μαρκα? Βεβαια θα βρω στα ιδια volt στα ιδια cas και λοιπα και στα mhz

Δημοσ.

Δεν σε ενδιαφέρει η μάρκα της ram ουτε στο netbook ουτε στο desktop ουτε πουθενά αυτο που μας νοιάζει ειναι τα spec να ειναι τα ίδια , αλλα και δικιά μου συμβουλή ειναι να βάλεις εναν ssd μεγαλύτερη βελτίωση θα δείς και αργότερα βλέπεις και για αλλη μνήμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω σκεφτει για ssd απλα εδω και πολυ καιρο χρειαζομαι μνημη και απο θεμα παιχνιδιων λογω οτι τα τελευταιας γενιας χρειαζονται σε ελαχιστο 4 αρα με λιγα λογια μου τρωει ολη την μνημη οταν παιζω ενω με τα 8.1 που φοραω θελει ηδη καποια μνημη και επισης σε θεμα καποιων προγραμματων χρειαζομαι, θελω απλα να τσουλαει πιο ανετα. Αρα με λιγα λογια μπορω να παρω οτι μαρκα θελω αρκει να εχει τα ιδια βολτ και cas και mhz??? Βρηκα αυτη εδω http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmso4gx3m1c1600c11-4gb-so-dimm-ddr3l-1600mhz-pc3-12800-p-PER.549543Για δειτε και τα δικα μου αν επελεξα καλα και πειτε μου. Ευχαριστω.

YlfWlx.jpg7HfXgg.jpg

Επεξ/σία από Moustaklas
Δημοσ.

Ναι τα specs μονο πρέπει να ειναι ίδια και τα timings δεν εχουν μεγάλη σημασία μπορεί να ειναι και διαφορετικά , η παραπάνω μνήμη που έβαλες κανει μια χαρά

Δημοσ.

Ναι τα specs μονο πρέπει να ειναι ίδια και τα timings δεν εχουν μεγάλη σημασία μπορεί να ειναι και διαφορετικά , η παραπάνω μνήμη που έβαλες κανει μια χαρά

Timings εννοεις?? Ας πουμε αυτη κανει?? http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx316ls9ib-4-4gb-so-dimm-ddr3l-cl9-hyperx-impact-black-series-p-PER.550929

Δημοσ.

Και οι 2 του εσοπ κανουν. Παρε την πιο φθηνη. 

Οι πιο ακριβες (βλεπε κινγκστον), εχει μεχρι και ψήκτρα επανω. Δεν την χρειαζεσαι. Εφ'ορου ζωης εγγύηση εχεις ουτως η αλλως.

Δημοσ.

Και οι 2 του εσοπ κανουν. Παρε την πιο φθηνη. 

Οι πιο ακριβες (βλεπε κινγκστον), εχει μεχρι και ψήκτρα επανω. Δεν την χρειαζεσαι. Εφ'ορου ζωης εγγύηση εχεις ουτως η αλλως.

Αρα ειναι κακο που εχει ψηκτρα ενοχλει καπου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...