Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα acer 5750g me 3 giga ram 1 giga γραφικα ι5 επεξεργαστη ... τι να επιλεξω και γιατι??? windows 7 ή 8 τι θα μου συμβουλευατε?

Δημοσ.

Προσωπικά θα πήγαινα στα 8 (8.1 δηλαδή). Γιατί να πας σε παλιό λειτουργικό; Τα 8 και ελαφριά είναι και απροβλημάτιστα. Κι όταν με το καλό έρθουν τα 10 πας εκεί :)

Δημοσ.

Τίποτα από τα δύο αυτά λειτουργικά. Θα κάνεις λίγο υπομονή και θα πας στα 10. Με δυνατότητες που δε φαντάζεσαι. Έρχονται σύντομα.

Δημοσ.

Τίποτα από τα δύο αυτά λειτουργικά. Θα κάνεις λίγο υπομονή και θα πας στα 10. Με δυνατότητες που δε φαντάζεσαι. Έρχονται σύντομα.

Ε και μέχρι τότε τι θα κάνει; θα κάθετε να το κοιτάει; :)

Δημοσ.

παιδια θελω μια ακομα συμβουλη θελω να αναβαθμισω το bios πιο-πια επιλεγο απο τιν σελιδα της acer για λαπτοπ 5750g εαν εχετε λιγο χρονο και μπορειτε να βοηθησετε καλος.... ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Εκεί που έχει τους drivers θα έχει και το bios αν έχει βγει κάτι νεότερο. Συνήθως έχει ένα αρχείο που τρέχει μέσα από τα windows κι ένα που πρέπει να ξεκινήσεις από cd/usb. Πρόσεχε με το bios πάντως, αν δεν υπάρχει λόγος μην το πειράζεις

Δημοσ.

εχεις την δυνατότητα να επιλέξεις να έχεις γνήσια τα δυο λειτουργικά? αν όχι καλό ειναι να επιλέξεις αυτό που έχεις την δυνατοτητα να ενεργοποιηςεις νόμιμα ως γνήσιο. Αν δεν θα έχεις κανένα απο τα δυο γνήσιο καλύτερα να κατεβάσεις την insider preview του 10. Ειναι συνδυασμός 7 με 8.

Και απο οτι λένε οι φήμες,μπορεί να γίνει γνήσια με την κυκλοφορία του 10 επίσημα. http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso

Δημοσ.

δεν θα καλυτερευση λιγο ι ταχυτητα του λαπτοπ?

Από την αναβάθμιση bios; Όχι, αν είναι γι'αυτό μην το κάνεις

Δημοσ.

το προβλημα μου ομως ειναι κυριος οτι πρεπει να συμβαδιζει με τα προγραμματα που χρησιμοποιω που ειναι autocad 2008, pro engineering v5 ή αλλιως (creo 1) catia v5 και ces 2011  εαν μπορει να μου απαντηση καποιος εαν συμβαδιζουν τοτε οκ... ξερω ειναι πολλες οι ερωτησεις αλλα τα χρησιμοποιω σχεδων καθημερινα και τα χρειαζομαι .... οποιος μπορει βοηθαει και εαν πρεπει να αναβαθμισω το bios

Από την αναβάθμιση bios; Όχι, αν είναι γι'αυτό μην το κάνεις

και σε τι βοηθαει ι αναβαθμιση του?

Δημοσ.

εχεις την δυνατότητα να επιλέξεις να έχεις γνήσια τα δυο λειτουργικά? αν όχι καλό ειναι να επιλέξεις αυτό που έχεις την δυνατοτητα να ενεργοποιηςεις νόμιμα ως γνήσιο. Αν δεν θα έχεις κανένα απο τα δυο γνήσιο καλύτερα να κατεβάσεις την insider preview του 10. Ειναι συνδυασμός 7 με 8.

Και απο οτι λένε οι φήμες,μπορεί να γίνει γνήσια με την κυκλοφορία του 10 επίσημα. http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso

επισης δεν εχει ελληνικα το αναφερω γιατι ειμαι και λιγο ασχετος με τα αγγλικα και τι γινεται με τους driver?

Δημοσ.

επισης δεν εχει ελληνικα το αναφερω γιατι ειμαι και λιγο ασχετος με τα αγγλικα και τι γινεται με τους driver?

Τότε το ποιο σίγουρο ειναι το windows 7. Αν και θα συνιστούσα να το δοκιμάσεις 10. Οσο για τους drivers οι περισσότεροι ειναι ίδιοι με αυτους που χρησιμοποιούνται στο 8 όποτε αν δουλευει το 8 θα δουλευει και το 10.

Δημοσ.

windows 8.1. Πλέον μετά από τόσα χρόνια είναι δοκιμασμένη λύση και καλύτερη σε θέματα ασφάλειας.

Κοίταξε στο ιντερνετ αν τα προγράμματα είναι συμβατά, κατά 99% θα είναι. Συνήθως ότι τρέχει σε w7 τρέχει και σε w8.

Τα 10άρια είναι λίγο ρίσκο γιατί δεν είναι δοκιμασμένα ακόμη.

Αν δεν βαριέσαι μπορείς να κάνεις μια δοκιμή με την preview έκδοση για να δεις αν κάνει την δουλειά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...