Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά επειδή θα αλλάξω σκληρό δίσκο στο λάπτοπ, και σκεφτόμουν πέρα της κλωνοποίησης του δίσκου που θα γίνει, στο παρτίσιον των windows  να κάνω καθαρή εγκατάσταση και να περάσω από την αρχή όλους τους οδηγούς και τα προγράμματα που θεωρώ απαραίτητα από αυτά που έβαζε ο κατασκευαστής μέσα. Το πρόβλημα έινια  πως πολλά από τα προγράμματα που θέλω να περάσω δεν τα έχει στην σελίδα του λάπτοπ ο κατασκευαστής (Sony Vaio). Οπότε αυτό που θέλω να  κάνω, είναι να βρώ κάποια εφαρμογή που να διαβάζει τα προγράμματα αυτά από το λάπτοπ μου και να τα ξανασχηματίζει ως installer όπως θα ήταν η αρχική τους μορφή.

Επίσης κατά προτίμιση θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε και κάποιο καλό προγραμμα να κάνει κάτι αντίστοιχο με τους οδηγούς υλικού

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αν κάνεις format και περάσεις Windows 8.1, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με λογισμικό εύρεσης drivers. Θα μπουν αυτομάτως μετά την εγκατάστασή ενώ αν έχεις δυσλειτουργία σε κάποιο μέρος (π.χ. Vga) τότε στο συγκεκριμένο, κατεβάζεις τον driver απο τη σελίδα του κατασκευαστή. <br> Πρόκειται για παλιό μηχάνημα; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μην δίνει η Sony την σουίτα προγραμμάτων που θέλεις στο site της.

Δημοσ.

Το κύριο πρόβλημα ειναι λογισμικα διαγνωστικά που έχει μεσα πχ πρόγραμμα που παρακάμπτει τα bios και ρυθμιζεις τις στροφές του ανεμιστήρα χειροκίνητα. Αυτό δεν το έχει μεσα στην σελίδα του Λαπτοπ. Οι οδηγοί ειναι το λιγότερο, το κύριο πρόβλημα ειναι αυτά όπως και προγράμματα φουλ έκδοση που είχε μεσα όπως vegas video studio pro κ.α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...