Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης αν εχω στατικη ip διευθυνση στο ιντερνετ πραμα που δεν αλαζεi μπορω να χρησιμοποιησω και dyndns επειδη ξεχναω την ιp ? να τρεχει δηλαδη το ρουτερ το dyndns υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

κανονικοτατα.απλα προβλημα μπορει να εχεις πχ με το No ip οταν δεν εχεις disconnect για πολυ καιρο που σε καποιο σημειο σου λεει οτι δεν εχει ανανεωθει για χ ημερες και οτι αμα δεν κανεις χειροκινητο update θα σου σβησει το No-ip.αυτο ισχυει και ειτε εχεις static ειτε dynamic.30 μερες δινει το Noip αλλα σου στελνει Warning email κανεις refresh το no ip και εισαι οκ

Δημοσ.

Όχι poulinos δεν ισχύει αυτό. Όσο είναι on και κάνει successful update στην υπηρεσία η συσκευή που χρησιμοποιεί ο φίλος δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.

Αυτό που λες γίνεται όταν ο host δεν κάνει update στις 30 μέρες και όχι αν δεν αλλάξει IP.

Δημοσ.

Όχι poulinos δεν ισχύει αυτό. Όσο είναι on και κάνει successful update στην υπηρεσία η συσκευή που χρησιμοποιεί ο φίλος δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.

Αυτό που λες γίνεται όταν ο host δεν κάνει update στις 30 μέρες και όχι αν δεν αλλάξει IP.

αν αλλαξει η ip που μπορει να εχει γινει απο disconnect θα κανει Update ο client αυτοματα οποτε θα ανανεωθουν οι 30 ημερες.

εγω πχ που εχει τυχει να ειμαι 30 ημερες online χωρις disconnects μου ερχεται email απο το No-ip οτι παει για expire το no-ip μου επειδη ο client μου δεν εχει κανει Update>και δεν εχει κανει update γιατι πολυ απλα δεν εχω disconnect αρα η ip μου ειναι ταυτοχρονα και η ιδια αρα δεν ζηταει να κανει Update.αν τωρα το ρουτερ σου ασχετα με την Ip σου ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ δηλαδη στην περιπτωση που δεν εχεις disconnect κανει update ton client τοτε δεν θα εχεις θεμα.το technicolor οπως και το thomson που ειχα πριν δεν το κανουν ομως.οποτε αν εσυ για 30 μερες δεν εχεις καποιο dc ειτε αλλαξει την Ip σου ειτε οχι(συνηθως την αλλαζει το dc) τοτε θα λαβεις το email του expire.

το event που κανει trigget το update πρεπει να ειναι οτι χανει το ppp.στην περιπτωση του thomson to intercace internet οπως γραφει.

μπορει τωρα καποιο αλλο ρουτερ να ειναι ρυθμισμενο διαφορετικα ή μπορει να χρησιμοποιεις καποιον client που να μην εχει αυτο το θεμα στις 30 ημερες.το noip στην δωρεαν εκδοση του παντως το εχει.

Δημοσ.

Μα αυτό ακριβώς λέω και στο προηγούμενο ποστ.

Δεν έχει να κάνει με την ίδια την ip αλλά με αν θα κάνει update η δικτυακή συσκευή (που δεν περιορίζεται σε router μόνο) ή το software.

Δημοσ.

Μα αυτό ακριβώς λέω και στο προηγούμενο ποστ.

Δεν έχει να κάνει με την ίδια την ip αλλά με αν θα κάνει update η δικτυακή συσκευή (που δεν περιορίζεται σε router μόνο) ή το software.

οκ το ιδιο λεμε:P.απλα αν αλλαξει η ip αυτοματως σημαινει οτι εχει πεσει το ppp αρα αυτοματως θα κανει και update o client.στην static δεν θα αλλαξει η ip γιατι ειναι static αλλα αν κανει dc θα κανει Update.για αυτο και γραφω

απλα προβλημα μπορει να εχεις πχ με το No ip οταν δεν εχεις disconnect για πολυ καιρο που σε καποιο σημειο σου λεει οτι δεν εχει ανανεωθει για χ ημερες και οτι αμα δεν κανεις χειροκινητο update θα σου σβησει το No-ip.αυτο ισχυει και ειτε εχεις static ειτε dynamic.30 μερες δινει το Noip αλλα σου στελνει Warning email κανεις refresh το no ip και εισαι οκ.οτι αμα δεν κανει disconnect για οποιοδηποτε λογο ειτε γινει επιτηδες ειτε γινει λογω γραμμης τοτε θα εχει θεματακι.ψιλο θεματακι διοτι οταν ερθει το email κανεις Manual update.

Δημοσ.

Ε, δε συνεννοούμαστε... :P

Το κατάλαβα εξαρχής αυτό που μου λες:

απλα προβλημα μπορει να εχεις πχ με το No ip οταν δεν εχεις disconnect για πολυ καιρο που σε καποιο σημειο σου λεει οτι δεν εχει ανανεωθει για χ ημερες και οτι αμα δεν κανεις χειροκινητο update θα σου σβησει το No-ip.αυτο ισχυει και ειτε εχεις static ειτε dynamic.30 μερες δινει το Noip αλλα σου στελνει Warning email κανεις refresh το no ip και εισαι οκ.οτι αμα δεν κανει disconnect για οποιοδηποτε λογο ειτε γινει επιτηδες ειτε γινει λογω γραμμης τοτε θα εχει θεματακι.ψιλο θεματακι διοτι οταν ερθει το email κανεις Manual update.

Και εξηγώ πως μπορεί να μην είναι απαραίτητο το χειροκίνητο update ή disconnect είτε επειδή η συσκευή κάνει πάλι μόνη της είτε ο dyn dns client κάνει.

Δημοσ.

Ε, δε συνεννοούμαστε... :P

Το κατάλαβα εξαρχής αυτό που μου λες:

Και εξηγώ πως μπορεί να μην είναι απαραίτητο το χειροκίνητο update ή disconnect είτε επειδή η συσκευή κάνει πάλι μόνη της είτε ο dyn dns client κάνει.

α οκ.εμενα παντως το thomson/technicolor δεν κανει.αν δηλαδη δεν χασει το ppp δεν ξανακανει .οποτε ... εγω χανω σε αυτο το κομματι.ο client τωρα σε Pc ισως να μπορει να οριστει.στο technicolor δεν βρηκα κατι παντως

Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι αυτο? Δεν ανοιγει...

Αυτο πρεπει να τρεξεις το .bat αρχειο που καλει το js και φτιαχνει ενα txt με την wan ip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...