Chocobo Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έχει κάποια διαφορά το να έχω το pc στο balanced.? ¨οταν θα χρειαστεί θα μπορεί να πάει στο 100% ο cpu.? Με λίγο ψάξιμο που έκανα λένε πως μπορεί και το ίδιο φαίνεται και απο τα settings.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα που έχει να διαλέγεις High Performance απο την ώρα που το balanced μπορεί να σου δώσει την δύναμη όταν την χρειαστείς και να μην ζορίζει τον cpu όταν απλά κάνεις σερφάρισμα.Όποιος μπορεί να με διαφωτίσει λίγο
kraken92 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στο High Performance το σύστημα σου μπορεί να "δουλέψει" στο 100% και γι' αυτό το λόγο έχεις και μεγαλύτερη κατανάλωση. Εγώ περισσότερο χρησιμοποιώ αυτή τη ρύθμιση στο laptop για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας. Όταν το έχω στη μπρίζα το έχω βάλει να μπαίνει αυτόματα σε High Performance με συγκεκριμένες ρυθμίσεις, και όταν είναι σε μπαταρία μπαίνει σε balanced mode. Τώρα σε πύργο δεν χρειάζεται να το πειράξεις, άστο στο High performance για να μη σου κόβει απο πουθενά, ειδικά άμα κάνεις overclock μη το κατεβάσεις από High. Η λειτουργία Balanced έχει ένα power plan συγκεκριμένο "εργοστασιακά" όπου αυτό κάνει τη πιο σοβαρή δουλειά, πχ. χαμηλός φωτισμός, απενεργοποίηση οθόνης σε λιγα λεπτά, sleep mode σε λίγα λεπτά κλπ κλπ, τα οποία μπορείς να τα παραμετροποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες και το σύστημα σου αλλά περισσότερο αφορούν laptop που η εξοικονόμηση ενέργειας είναι το Α και το Ω. 1
Chocobo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 κατανοητο αυτο..!!! ευχαριστω..!! απλα το νοημα δεν βλεπω.δεν κανω oc.desktop εχω και βλεπω πως οταν παιζω games η κανω rendering παει στα 3.9 που ειναι το τουρμπο του..3.5 ειναι στοκ.Δεν βλεπω δηλαδη λογω γιατι να εχω μονιμα high pdrformance,αυτο στην ουσια θελω να μαθω,αν υπαρχει καποιο ουσιαστικο ωφελος να εχεις το cpu μονιμα στα μαξ του.τα mhz balanced αλλαζουν αναλογα τις απαιτησεις και μπορουν να πανε στο 100% οποτε γιατι να εχει κανεις high. performance.btw ουτε στον ssd βλεπω διαφορες γιατι περα του high performance εχει και το ssd optimal που ειβαι ιδιο με το high performance.Πρακτικη χρηση ομως δεν βλεπω διαφορα.
rfc Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Θελει το χρονο του και τις τασεις του για να παει στο 100% οταν ζητηθει απο την εκαστοτε εφαρμογη. Αυτη ειναι η μονη διαφορα η οποια στην ουσια ειναι αμελητεα. Στο balanced να το εχεις για να μη ψηνεις το cpu σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα