drkar Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 δυσκολο. αλλα δεν παιρνουμε ποτε turbo-x μηπως εχετε ξεχασει το jumper απο το clear cmos στη θεση enable?
Alex-V Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αυτο ειναι το περιεργο. Το παιδι δεν πειραξε τιποτα αλλο ειπε. Θα πειραζε και το jumper? Αυτο λεω και γω τοσες μαρκες υπαρχουν. Θα κοιταξω το jumper
Alex-V Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν ειχε πειραχτει το jumper. Δυστυχως κανενα αποτελεσμα.
N3k21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ρε συ, μπας και ξεχνάει να συνδέσει κανένα καλώδιο; Το είδες το μηχάνημα με τα μάτια σου; Τα 6πινα της GPU ή τα 4πινα του επεξεργαστή έχουν κουμπώσει καλά;
Alex-V Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το μηχανημα το εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμη..εχω φρικαρει πραγματικα. κοιταξα και του επεξεργαστη και το 24pin. Θα κοιταξω παλι. Η gpu δεν εχει δικη της τροφοδοσια. Υπαρχει μονο εκεινο που κουμπωνει πανω στην μητρικη που ειναι 4pin που βγαινει απο το τροφοδοτικο. .........ΦΤΙΑΧΤΗΚΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! Λοιπον, για καποιο κυριο λογο που δεν ξερω ποιος ειναι, αλλαξα ενα jumper απο την μητρικη που ελεγε επανω jbat1. Με το που του αλλαξα τα pins αναψε!! Ειναι περιεργο ομως γιατι το παλικαρι δεν πειραξε τιποτα αλλο και τοσο καιρο το pc λειτουργουσε στα αλλα τα pins. Πω το σκασμενο χαχα. Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια 1
N3k21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 .........ΦΤΙΑΧΤΗΚΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! Λοιπον, για καποιο κυριο λογο που δεν ξερω ποιος ειναι, αλλαξα ενα jumper απο την μητρικη που ελεγε επανω jbat1. Με το που του αλλαξα τα pins αναψε!! Ειναι περιεργο ομως γιατι το παλικαρι δεν πειραξε τιποτα αλλο και τοσο καιρο το pc λειτουργουσε στα αλλα τα pins. Πω το σκασμενο χαχα. Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια Χμ... Πρακτικά δηλαδή έκανες clear το CMOS. Για τσέκαρε το manual της μητρικής, σε ποιά pins είναι η default θέση για το συγκεκριμένο jumper; Αν το ξαναβάλεις εκεί που ήταν αρχικά, δουλεύει το μηχάνημα;
Alex-V Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Με λιγα λογια αγορινα ναι, clear cmos εκανα. Αποτι ειδα στο manual της μητρικης, ηταν σε λαθος θεση!!!! Τωρα το εβαλα σωστα. Μπορεις να μου εξηγησεις ομως πως αναβε τοσο καιρο με λαθος θεση του jumper? Το ξαναεβαλα οπως ηταν και δεν αναψε.
Mpiftekis Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μπας κι ο φίλος σου του άλλαξε θέση κατά λάθος και δεν το θυμόταν όταν έβαλε το fan;
Alex-V Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Θα μου το ελεγε. Το τι εκανε ακριβως το εξηγησα στην πρωτη σελιδα. Ισως να ηταν και στοκος και να το εκανε καταλαθος αλλα δεν νομιζω χαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα