Alex-V Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλησπερα. Ενας φιλος μου αλλαξε παστα στην γραφικων του. Του ειπα ακριβως τι να κανει και υποτιθεται τα καταφερε. Αλλα με το που την ξανακουμπωσε μου λεει δεν δινει καν ρευμα το pc. Δεν γυρναει τιποτα. Λεω εισαι σιγουρος δεν πειραξες τιποτα αλλο? Μου λεει ναι. Τωρα εχω το pc μπροστα μου. Οταν βαζω το καλωδιο πισω βγαζει ενα πρασινο λαμπακι το τροφοδοτικο. Να καηκε το τροφοδοτικο η η μητρικη ειναι καπως κουλο. Εβγαλα γραφικων εβγαλα μνημες ραμ εβγαλα και τον σκληρο και συνεχιζει. Εβγαλα την μπαταρια για reset παλι. Δοκιμασα να τον αναψω βραχυκυκλωνοντας τα πινακια με ενα ισιο κατσαβιδι αλλα τιποτα. Help
Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ενα hp απο την μανα του καλά,σιγά μην έχει και dell.. Δοκιμάστε άλλο τροφοδοτικό,και σε άλλη μητρική. Το έχω πάθει και εγώ,δις,να είναι το τροφοδοτικό με το ένα πόδι στην ανακύκλωση,και να κουνάω pc να καθαρίσω/βάλω πάστα ,και να μη λειτουργεί.
Alex-V Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Χαχαχα και ομως το τροφοδοτικο ειναι hp δεν κανω πλακα. Θα δοκιμασω πρωτα αλλο τροφοδοτικο και ενημερωνω.
trujillo2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ισως ειναι τροφοδοτικο το οποιο ειχε το pc (ετοιματζιδικο μαλλον ε?) απο την αρχη και απλα να ειναι μαρκας που βαζει η HP στα desktop της . οντως πανω το αυτοκολλητο του γραφει hp?
Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 οντως πανω το αυτοκολλητο του γραφει hp? Προφανώς..βγάλε το αυτοκόλλητο να δούμε τι έχει από κάτω.
Alex-V Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 https://www.google.gr/search?q=hp-d3006a0&es_sm=93&biw=1378&bih=795&source=lnms&sa=X&ei=LZFHVZ6ND6rB7AbC5YCQCg&ved=0CAYQ_AUoAA&dpr=1 Ζιγκουλεγκουλε! 1
Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 http://www.aliexpress.com/store/product/Power-supply-For-HP-HP-D3006A0-Power-Supply/426930_1890662857.html Από χρυσό είναι; Ντάξει,της chiconay είναι.
Alex-V Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Γεια χαρανταν! Δεν ειναι το τροφοδοτικο! Εβαλα το δικο μου επανω και εκανε τα ιδια. Δοκιμασα το ιδιο τροφοδοτικο στο δικο μου pc και το pc μου αναψε. Μητρικη? !!! Μολις ειδα οτι ενα pin απο το socket ειναι στραβο!!! Και μολις το ισιωσα
skfn Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Γεια χαρανταν! Δεν ειναι το τροφοδοτικο! Εβαλα το δικο μου επανω και εκανε τα ιδια. Δοκιμασα το ιδιο τροφοδοτικο στο δικο μου pc και το pc μου αναψε. Μητρικη? !!! Μολις ειδα οτι ενα pin απο το socket ειναι στραβο!!! Και μολις το ισιωσα και....?????
Alex-V Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Και...τιποτα!!! Ας τα πω απο την αρχη. Το παιδι αλλαξε την παστα. Ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα. Τον εσβησε παλι κανονικα. Το ανεμιστηρακι που ειχε πισω για να βγαζει αερα ηταν προβληματικο και αγορασε καινουργιο. Βγαζει το παλιο και βαζει το καινουργιο (turbo x holy shit). Δεν το εβαλε ομως στο case, απλα το συνδεσε και με το που πατησε να αναψει το pc, τιποτα. Το αποσυνδεσε και δεν ξαναναψε απο τοτε.
Alex-V Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δυστυχως. Τι εγινε ρε παιδες? Να καηκε ολοκληρη μητρικη απο ενα ανεμιστηρακι? Καινουργιο κιολας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα