Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και έχουν παρουσιαστεί εδώ και λίγο καιρό, η Lenovo ανακοίνωσε την διάθεση των δύο νέων ultraportable φορητών υπολογιστών της, LaVie Z και LaVie Z 360.Ο στόχος είναι να προσφέρουν μία εναλλακτική -με Windows 8.1- πρόταση στον υπερφορητό MacBook της Apple, προσφέροντας μάλιστα περισσότερη ισχύ και περισσότερα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά.

 

Και οι δύο φορητοί υπολογιστές είναι αρκετά λεπτοί (περίπου 17 χιλιοστά) και με ιδιαίτερα χαμηλό βάρος (το Lavie Z έχει στην βασική έκδοση βάρος 848 γρ. ενώ το Lavie Z 360 έχει βάρος 925 γρ.).

 

Και οι δύο νέοι φορητοί υπολογιστές της Lenovo βασίζονται στον επεξεργαστή "Broadwell", Intel Core i7-5500U και μπορούν να εξοπλιστούν με μνήμη έως 8GB και με έως 256GB SSD (solid state drive).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

LaVie Z

Το LaVie Z διαθέτει οθόνη LED anti-glare με διαγώνιο 13,3 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1440 pixels ενώ το LaVie Z 360 εξοπλίζεται με παρόμοια 13,3 ιντσών (WQHD, 2560 x 1440 pixels) οθόνη αφής. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν δύο USB 3.0 θύρες, HDMI, combo headphone/mic jack 3.5 χιλιοστών, SD card reader, webcam (720p), WiFi 802.11a/b/g/n/ac και Bluetooth 4.0. Η αυτονομία φτάνει τις 9 ώρες περίπου (αναπαραγωγή video).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

LaVie Z 360

Το κόστος του LaVie Z ξεκινάει από τα $1499 ενώ εκείνο του LaVie Z 360 (με τον ειδικό μηχανισμό/ μεντεσέ που του επιτρέπει να μετατρέπεται σε tablet) από τα $1699.

 

Link.png Site: Engadget

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικο engineering!

 

Καταφεραν σε 850 γραμμαρια(ελαφρυτερο απο το new macbook) να εχουν επεξεργαστη intel core i5/i7 με οθονη υψηλης αναλυσης ips και μεγαλη αυτονομια.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 3
Δημοσ.

ενταξει με τη μεγιστη μνημη αλλα αυτο με το δισκο δεν το καταλαβαινω.

δηλαδη αν του βαλω 1ΤΒ SSD δεν θα δουλεψει?!

Δημοσ.

ενταξει με τη μεγιστη μνημη αλλα αυτο με το δισκο δεν το καταλαβαινω.

δηλαδη αν του βαλω 1ΤΒ SSD δεν θα δουλεψει?!

λογικα οι SSD θα ειναι soldered. ο,τι αγορασεις, με αυτο μενεις

  • Like 2
Δημοσ.

ενταξει με τη μεγιστη μνημη αλλα αυτο με το δισκο δεν το καταλαβαινω.

δηλαδη αν του βαλω 1ΤΒ SSD δεν θα δουλεψει?!

Δεν παιρνει 2.5" ssd.

Δημοσ.

Ναι όσο άπατα πηγαίνουν τα soldered της Apple τόσο καιρό! Απλά μερικούς τους ενοχλεί η έλλειψη μήλου... Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο σχεδιασμός, η φορητότητα και η αυτονομία. Δυστυχώς, τα 1500 είναι 3 μισθοί μου, οπότε θα περιμένω να βγει το Surface των 500 (ξέρω άλλη κατηγορία, αλλά δε βγαίνω μάνα μου)

  • Like 9
Δημοσ.

ωραια μεν, αλλα παλι Spectre θα παιρνα. Η τιμή τους είναι ακυρη, το concept των 360 απολύτως σωστό και μακάρι να το υιοθετήσουν ολοι, στην κατηγορία των πραγματικών φορητών. Ελπίζω καποια στιγμή να δουμε και το Dell XPS13 με το αναλογο concept.

Δημοσ.

Νομίζω ασφαλώς οτι εινσι ξανά υπερτιμημένα με πολλές παλιές πλαστικές συσκευασίες στο πλαίσιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...