panosno1com Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 εσυ annex a θα παιξεις δεν υπαρχει νοημα για annex l http://en.wikipedia.org/wiki/G.992.3_Annex_L διαβασε την πρωτη δευτερη παραγραφο. The main difference between this specification and commonly deployed Annex A is the maximum distance that can be used δεν εχω δει παροχο στην ελλαδα να παιζει annex l. κ εγω αυτο ειχα βρει αλλα δε το χα πολυκαταλαβει ,με προσεκτικοτερη αναγνωση το καταλαβα... απο 11.9 με πηγε 12.1 και το SNR 6.9 απο 7.2 περιπου τωρα που επελεξα σκετο ανεξ Α
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 κ εγω αυτο ειχα βρει αλλα δε το χα πολυκαταλαβει ,με προσεκτικοτερη αναγνωση το καταλαβα... απο 11.9 με πηγε 12.1 και το SNR 6.9 απο 7.2 περιπου τωρα που επελεξα σκετο ανεξ Α αυτο μαλλον ετυχε.μονο στον οτε παιζουν κατι βλακειες που σε βαζει απο default Σε annex m αν το εχεις διαλεξει αλλα σου κοβει με Policy το παραπανω update.εκει αν το βαλεις σε annex a κερδιζεις. τωρα annex l δεν βαζει κανεις οσο ξερω απο default Οποτε ειτε ειναι σαν επιλογη ειτε οχι δεν πρεπει να σου κανει καμια αλλαγη.απο default θα παει annex a αλλιως θα χανες αρκετα σε ταχυτητα παρα να κερδισεις. http://www.insomnia.gr/topic/543018-thomson585v7-sn-margin-up-down-db/
Avatar_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έχω wind, δοκίμασα πριν από λίγο σε Annex M και δούλεψε, αλλά μου έριξε την ταχύτητα σε download αρκετά και Upload έμεινε ίδιο.
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Λογικο, γιατι ειτε χρεωνεται το annex m ειτε πρεπει να παρεις κατι αλλο οπως πχ στην Forthnet να παρεις static ip για να σου δωσουν annex m. και βεβαια καποιες εταιρειες δεν δινουν ή απλα το εχουν ρυθμισμενο επιτηδες να σε κοβει στο 1mbit upload. Οποτε οταν βαλεις annex m σου ριχνει τον συγχρονισμο στο down επειδη καποιες συχνοτητες του download γινονται συχνοτητες για το Upload αλλα ταυτοχρονα το up λογω οτι ειναι κλειδωμενο στο 1mbit δεν παει παραπανω αφου δεν το αφηνει ο παροχος να εκμεταλευτει τις παραπανω συχνοτητες που του εδωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα