X4Tz1S Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλησπέρα , έβαλα πρόσφατα wind στο σταθερό μου τηλέφωνο και θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει ίντερνετ wind μαζί με Annex-M . Ρωτάω γιατί όσες φορές πήρα τηλέφωνο και ζήτησα αυτό λέγανε τα δικά τους κτλ κτλ . Αν κάποιος το έχει κάνει , ας μου πει τις μαγικές λεξούλες ώστε να καταλάβουν τι θέλω.
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 οσο ξερω και εγω μονο forthnet και On.Ο οτε σε κλειδωνει σε annex m πολλες φορες ΑΛΛΛΑΑΑΑΑΑ στην ουσια δεν πας παραπανω απο 1 Mbit γιατι το κοβει με Policy.για ποιο λογο το κανουν δεν ξερω.επισης ετσι χανεις σε ταχυτητα.τα εχουμε γραψει σεκαποιο τοπικ.οποτε αν καποιος ειναισε οτε και δειχνει annex m καλο θα ηταν για να κερδισει σε ταχυτητα να βαλει annex a καρφωτο αν μπορει.
Hael Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ είμαι στην wind και το router μου (tp link td-w8970) μια χαρά δουλεύει σε annex-m και μάλιστα μου ανεβάζει και λίγο το upload,
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αν στο κανει τιποτα 1021 αντι για 950 πχ τοτε δεν θεωρειται annex m ασχετα αν συγχρονιζει annex m.εκει το κοβουν με Policy τοτε. Εγώ είμαι στην wind και το router μου (tp link td-w8970) μια χαρά δουλεύει σε annex-m και μάλιστα μου ανεβάζει και λίγο το upload,
leo06 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 και εγώ με ΟΤΕ σε annex m δουλεύω και δεν πάει πάνω από 1024 off topic από οτι είδα είμαι σε fastpath,τι ζητάω απο ΟΤΕ για να με πάει σε interleaved?off topic
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 και εγώ με ΟΤΕ σε annex m δουλεύω και δεν πάει πάνω από 1024 off topic από οτι είδα είμαι σε fastpath,τι ζητάω απο ΟΤΕ για να με πάει σε interleaved?off topic ναι ο οτε δινει οπως ειπα annex m αλλα σε κοβει στο policy.στην ουσια γυρισε το απο το ρουτερ σε annex a για να κερδισεις σε download speed διοτι τωρα χανεις.ισως ειναι και κολπο του οτε για να παιζουν πιο αργα ολοι. του ζητας interleave:) 1
Yellowter Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Περίπου 3 χρόνια πριν που είχα forthnet,ζήτησα annexm για αύξηση upload και πράγματι έδινε πραγματικό 2 mbit.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 η forthnet για να δωσει annex m πρεπει να εχεις αγορασει static δηλαδη στην ουσια σου χρεωνει την static και απλα σου δινει δυνατοτητα για annex m.8 ευρω το μηνα παραπανω.στην πραξη δεν χρειαζεται static για να εχεις annex m αφου ειναι κατι εντελως διαφορετικο απλα η forthnet το εχει κανει ετσι.η On εχει αλλη τιμη για static αλλη τιμη για annex m.
Yellowter Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ναι ακριβώς. Με έβαλε σε static ip και εν συνεχεία αυξήθηκε το upload σε 2. Το κόστος δεν θυμάμαι να είμαι ειλικρινής.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ναι ακριβώς. Με έβαλε σε static ip και εν συνεχεία αυξήθηκε το upload σε 2. Το κόστος δεν θυμάμαι να είμαι ειλικρινής. 8 ευρω οσο ξερω το μηνα.
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 οσο ξερω οχι.συν οτι αμα ειναι καποιος να δωσει χ λεφτα παραπανω εκει ισως συμφερει να παει σε vdsl ΑΝ μπορει παντα.
panosno1com Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Συγνώμη για το topic hijack ...Τι διαφορά ( και ποια χρησιμότητα ) έχει το σκέτο annex A με το annex A/L ?Εχω annex A/L και λίγο που εψαξα google δεν πολυκατατάλαβα... Μπορεί να με διαφωτισει καποιος;
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 εσυ annex a θα παιξεις δεν υπαρχει νοημα για annex l http://en.wikipedia.org/wiki/G.992.3_Annex_L διαβασε την πρωτη δευτερη παραγραφο. The main difference between this specification and commonly deployed Annex A is the maximum distance that can be used δεν εχω δει παροχο στην ελλαδα να παιζει annex l. Συγνώμη για το topic hijack ...Τι διαφορά ( και ποια χρησιμότητα ) έχει το σκέτο annex A με το annex A/L ?Εχω annex A/L και λίγο που εψαξα google δεν πολυκατατάλαβα... Μπορεί να με διαφωτισει καποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα