Προς το περιεχόμενο

Απορεια για τριπλο ψυγειο υδροψυξης

Dinosfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα βρήκα να ανταλλαξω ενα ρεζερβουαρ με αυτο το ψυγειο (https://www.dropbox.com/sh/xoo5rzh2u40c92u/AACJv8wE4mVgFLSh4KyYRx2Ka?dl=0#f:IMG_20150430_183206.jpg).Το προβλημα είναι ότι δεν γνωριζει το κατασκευαστή με συνέπεια να μην είμαι σιγουρος για την αξιοπιστία του.Παρακάλω οποίος γνωρίζει κ μπορει να βοηθησει με τις γνώσεις για την επιλογή η όχι αυτού του ψυγειου.Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο την φωτογραφια το ψυγειο φαινεται καπως ταλαιπωρημενο,σε καποια σημεια εχει κατι σαν σκουρια?οτι και αν κανεις σε περιπτωση που ειναι να το παρεις πρωτα βεβαιωσου για την λειτουργια του δοκιμαζοντας το και ελεγξε για τυχος μικροδιαροες

• Like 1

Εγω θα σου προτεινα να μην εμπιστευτεις το hardware σου σε κατι τετοιο...Φαινεται πολυ ταλαιπωρημενο και απο μεσα ισως να ειναι πολυ χειροτερο.

Από μηχανάκι που πε ένας φίλος αποκλείετε.Είναι ψυγείο για υπολογιστή μάλλον θα το ρισκάρω δεν ξέρω

Πάντως από ότι φαίνεται μάλλον είναι τις Aqua Computer το Airplex XT 360 παλιότερη έκδοση.

Αυτό εδώ εννοείς:

watercoolinguk.co.uk/p/Aquacomputer-360mm-Airplex-XT-Radiator_4166.html

Αρκετά ταλαιπωρημένο πάντως φαίνεται μήπως να το ξανασκεφτείς!!Νομίζω πως έχει ξυστεί εκεί και φαίνεται ο χαλκός

Με τα παλιά υπάρχει ένα θέμα που δεν δίνει σχεδόν κανένας σημασία. Σε πάρα πολλά υπάρχει διαρροή ανάμεσα στα chambers και χάνουν αρκετά σε απόδοση, είναι κατασκευαστικό λάθος φυσικά και όχι λόγο χρήσεις. Στα περισσότερα έχει διορθωθεί απο όσο γνωρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...