Προς το περιεχόμενο

smartphone τιμή <= 130 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο android κοιτάς; Έχει και ωραία windows phone σε αυτά τα λεφτά περίπου

μονο android windows δε θελει με τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο android κοιτάς; Έχει και ωραία windows phone σε αυτά τα λεφτά περίπου

Και γλυτώνεις και την γκρίνια επειδή δεν θα κολλάει και στις τηλεφωνικές κλήσεις :)

μονο android windows δε θελει με τιποτα

Τότε Moto e και ο θεός βοηθός. Πρότεινέ της πάντως εσύ το windows για να μη σε πρήζει μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Και γλυτώνεις και την γκρίνια επειδή δεν θα κολλάει και στις τηλεφωνικές κλήσεις :)

Τότε Moto e και ο θεός βοηθός. Πρότεινέ της πάντως εσύ το windows για να μη σε πρήζει μετά.

ειναι πολυ καλο το 640 το εχει ενας φιλος μου αλλα δε θελει windows θελει android

Από Κίνα δες και το Lenovo a8 806

το έχω στα υπόψιν

• Like 2
Δημοσ.

Αν πάρεις από Κίνα δες όσο μπορείς μοντέλα με 2gb ram, κάνει διαφορά. Από Ελλάδα δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο με 2gb ram σε αυτά τα λεφτά

Δημοσ.

Αν πάρεις από Κίνα δες όσο μπορείς μοντέλα με 2gb ram, κάνει διαφορά. Από Ελλάδα δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο με 2gb ram σε αυτά τα λεφτά

Αν κάνει λέει... Το πρόβλημα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το moto e που θα κολλάει λιγότερο θα είναι και αυτό που δεν θα της αρέσει λόγω pure android. Αν τώρα δεν πάρει pure android, τότε θα κολλάει σαν τρελό. Αν πάρει κινέζικο με κάπως καλύτερα specs και πάθει κάτι, θα την πληρώσει ο φίλος που θα τον πρήξει να το στείλει πίσω κτλ κτλ. Άλυτο το πρόβλημα δυστυχώς. Η πλάκα θα είναι να θέλει να βγάζει και φωτογραφίες βέβαια, εκεί θα το τερματίσει :)

Δημοσ.

Αν κάνει λέει... Το πρόβλημα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το moto e που θα κολλάει λιγότερο θα είναι και αυτό που δεν θα της αρέσει λόγω pure android. Αν τώρα δεν πάρει pure android, τότε θα κολλάει σαν τρελό. Αν πάρει κινέζικο με κάπως καλύτερα specs και πάθει κάτι, θα την πληρώσει ο φίλος που θα τον πρήξει να το στείλει πίσω κτλ κτλ. Άλυτο το πρόβλημα δυστυχώς. Η πλάκα θα είναι να θέλει να βγάζει και φωτογραφίες βέβαια, εκεί θα το τερματίσει :)

σκέφτομαι για moto e 2014 επειδη εχω το moto g 2014 και της αρεσει απλα στην οθονη κολλαω

Δημοσ.

σκέφτομαι για moto e 2014 επειδη εχω το moto g 2014 και της αρεσει απλα στην οθονη κολλαω

Αν μπορεί να πάει στο Μοτο G μην το συζητάς, θα χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...