MontzOlee Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλημερίζω όλη την κοινότητα.. Θα ήθελα να θέσω θέμα περί αλλαγής κάρτας γραφικών σε ένα ASUS ROG - G750JM. Τα χαρακτηριστικα του laptop έχουν ως εξής : Intel Core i7 4700HQ (2.40GHz-Turbo 3.4 GHz) 16GB Memory-1TB HDD&256SSD NVIDIA GeForce GTX 860M 2GB -1920 x 1080 - OS:Windows 8.1 64-Bit Για να είμαι ξεκάθαρος απο την αρχή, δεν εχει κανένα πρόβλημα η κάρτα & δεν ''τρέχω'' κανα τρελό game μέχρι στιγμής για να πω την αλήθεια ,άντε κανα LoL(σιγά το παιχνίδι θα μου πείτε) σε Ultra settings κ είμαι μια χαρά stable στα 60fps σε team fights. Ωστόσο οι απαιτήσεις των τελευταίων παιχνιδιών είναι άπειρες κ εξελίσσονται απο παιχνίδι σε παιχνίδι οπως ξέρετε με τρελούς ρυθμούς(σσ GTA V)οπότε και σκέφτηκα την πώληση της δικής μου κάρτας και αγορας μια εκ των 870-880Μ οπως μου πρότεινε ενας φίλος και οτι θα βρούμε σε καλή τιμή απο το εξωτερικο.(ebay κτλπ) Παρακαλώ ολες οι απόψεις ειναι σεβαστές περι αντικατασταση της κάρτας κ θετω το ερωτημα (?) αν με την καρτα που εχω τωρα μπορει να με καλύψει επαρκώς με τα τελευταία παιχνιδια για καποιον καιρο ακομα. Ευχαριστω ! Καλημερίζω όλη την κοινότητα.. Θα ήθελα να θέσω θέμα περί αλλαγής κάρτας γραφικών σε ένα ASUS ROG - G750JM. Τα χαρακτηριστικα του laptop έχουν ως εξής : Intel Core i7 4700HQ (2.40GHz-Turbo 3.4 GHz) 16GB Memory-1TB HDD&256SSD NVIDIA GeForce GTX 860M 2GB -1920 x 1080 - OS:Windows 8.1 64-Bit Για να είμαι ξεκάθαρος απο την αρχή, δεν εχει κανένα πρόβλημα η κάρτα & δεν ''τρέχω'' κανα τρελό game μέχρι στιγμής για να πω την αλήθεια ,άντε κανα LoL(σιγά το παιχνίδι θα μου πείτε) σε Ultra settings κ είμαι μια χαρά stable στα 60fps σε team fights. Ωστόσο οι απαιτήσεις των τελευταίων παιχνιδιών είναι άπειρες κ εξελίσσονται απο παιχνίδι σε παιχνίδι οπως ξέρετε με τρελούς ρυθμούς(σσ GTA V)οπότε και σκέφτηκα την πώληση της δικής μου κάρτας και αγορας μια εκ των 870-880Μ οπως μου πρότεινε ενας φίλος και οτι θα βρούμε σε καλή τιμή απο το εξωτερικο.(ebay κτλπ) Παρακαλώ ολες οι απόψεις ειναι σεβαστές περι αντικατασταση της κάρτας κ θετω το ερωτημα (?) αν με την καρτα που εχω τωρα μπορει να με καλύψει επαρκώς με τα τελευταία παιχνιδια για καποιον καιρο ακομα. Ευχαριστω ! Sent from my iPhone using Insomnia
selianx Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Αν δεν κάνω λάθος, η ASUS στις ROG σειρές, τις gpu τις έχει soldered, δεν είναι ένα εύκολο upgrade, δε ξέρω καν αν είναι εφικτό (με ψάξιμο κυρίως στα ROG forums θα βρεις ποιο εύκολα απάντηση σ'αυτό).Στο τελευταίο σου ερώτημα. Η απάντηση μου είναι ναιGTA V σε 1080p να τρέχει σε συνδυασμό mid-high 40+ FPS, σε high-ultra 30+, δε νομίζω ότι πάσχεις για upgrade. Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι laptop, και αυτά είναι trade-offs που θα έπρεπε να τα σκεφτείς πριν την αγορά.Εγώ προτείνω να μείνεις όπως είσαι, και εφόσον το main game σου το παίζει απροβλημάτιστα, μη σκας. Τώρα αν είναι να παίξεις και κανά δυο-τρια βαριά παιχνίδια, και δε τα παίξεις σε ultra, σιγά τα ωά.
MontzOlee Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου. Οταν ειχα παρει το λαπτοπ ειχα ρωτήσει κ νομιζω πως μου είχαν πει πως γινεται αναβάθμιση της gpu σχετικά ευκολα αλλα χωρις να ειμαι σίγουρος σε καμια περιπτωση οποτε θα το ψάξω για να μάθω λιγο καλυτερα το θεμα. Να ρωτησω , υπαρχει κάποιο demo των παιχνιδιών γενικα ώστε να δω πως θα παιζει τα παιχνιδια; Κριμα να αγοράσω το GTA V πχ κ να μην μείνω ευχαριστημένος αν κ δεν νομιζω... Sent from my iPhone using Insomnia
selianx Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο official demo, τουλάχιστον δεν υπάρχει στο site της rockstar. Γενικά τα demo νομίζω δε τα πολυχρησιμοποιούν σήμερα οι εταιρείες, αν δε κάνω λάθος.Αν εννοείς να δεις αν τρέχει καλά, δες video στο youtube ή ψάξε benchmarks για GTX860M + i7, θα πάρεις μια πολύ καλή ιδέα.Αν εννοείς αν το game το ίδιο είναι καλό, κατέβασε το πειρατικά, δες το, και αν σ'αρέσει το αγοράζεις.
MontzOlee Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Με την πρωτη ευκαιρία θα το ψαξω οπως μου ειπες! Σ ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.. Sent from my iPhone using Insomnia 1
revolver1990 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 https://rog.asus.com/forum/showthread.php?55371-Can-i-upgrade-the-GPU-of-G750JW Μάλλον δεν μπορείς να την αλλάξεις.Μπορείς όμως να της ρίξεις ένα μικρό overclocking όταν το laptop θα βγει από την εγγύηση. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-860M.107794.0.html Από ότι φαίνεται μπορεί να παίξει το gta5 στα high με stable 30 fps.
MontzOlee Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μαλιστα , θα το checkαρω κ ο ίδιος διαμέσου του live chat να δω τι θα μου πουν αλλα απ οτι φαινεται ειχα παραπληροφορηθεί :/ Οσο για το overclock δεν νομιζω πως το σκεφτομαι καν όντας μηχάνημα 8-9 μηνών. Παντως ευχαριστώ πολυ κ για τις απαντήσεις αλλα κ για το ψάξιμο περί του θέματος μου! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα