Προς το περιεχόμενο

g2 vs lumia 830

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Custom rom πάλι, ε δεν θες να καταλάβεις οπότε το λήγω. Έχεις ασχοληθεί ποτέ με windows phone ή ένιωθες ότι θα σου περιορίσει πολύ την "ελευθερία" σου και δεν το αποτόλμησες;

Δημοσ.

Custom rom πάλι, ε δεν θες να καταλάβεις οπότε το λήγω. Έχεις ασχοληθεί ποτέ με windows phone ή ένιωθες ότι θα σου περιορίσει πολύ την "ελευθερία" σου και δεν το αποτόλμησες;

Αδερφέ ασχολούμαι επαγγελματικά με την πληροφορική 16 χρόνια. Ξεκίνησα από κατσαβίδι για να φτάσω να είμαι systems engineer. Όσο καλά γραμμένο και να ναι ένα λειτουργικό έχει τα όρια του. Μπορώ να σου κατεβάσω ένα σωρό λινκ για να σου υποστηρίξω το ότι λέω, πχ για παιχνίδια η κάρτα γραφικών δεν θα παίξει καλά το asphalt πως να το κάνουμε; είναι αδύνατη. Το moto G που έχει στοκ android και υπάρχουν 2 στο σπίτι μου πετάει, αλλά όταν τους βάλω βαριά παιχνίδια έχουν τα θέματα τους σε σχέση με το δικό μου G3.

Απλά δείχνω την προτίμηση μου στο κακογραμμένο θες να το πεις android πως αν δεν σε ικανοποιεί έχεις πολλές επιλογές, αν στα windows δεν σου αρέσει κάτι η μόνη σου επιλογή είναι να το αλλάξεις. Δεν νομίζω να λέω κάτι παράλογο ή υπερβολικό

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λέω είναι ότι όταν η χρήση είναι συγκεκριμένη και οι λόγοι της προτίμησής σου δεν άπτονται αυτής, τότε προτείνεις ...εκτός της προτίμησής σου να το πω απλά. Τεσπα, δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε γιατί απλά ψάχνουμε άλλα πράγματα. Καλό βράδυ!

Δημοσ.

Αυτό που λέω είναι ότι όταν η χρήση είναι συγκεκριμένη και οι λόγοι της προτίμησής σου δεν άπτονται αυτής, τότε προτείνεις ...εκτός της προτίμησής σου να το πω απλά. Τεσπα, δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε γιατί απλά ψάχνουμε άλλα πράγματα. Καλό βράδυ!

Δεν πάει έτσι. Αφορά το τι αξία παίρνεις με βάση τα χρήματα που δίνεις. Αν στην ίδια τιμή είναι το G2 με το 830 τι θα επιλέξεις;

Δημοσ.

φίλε dialer1453 μεταξύ τον δυο και για όποια χρήση προορίζονται το g2 δεν συγκρίνεται με 830

Δημοσ.

Να γίνω τώρα εγώ λίγο party breaker και να προτείνω -καινούργιο- 730 στη θέση του -μεταχειρισμένου- 830 ή G2 που ψάχνει ο TS; 

Γιατι 730; 

- Καινούργιο του κουτιού να μυρίσει και λίγο πλαστικό

- Καλύτερη οθόνη και από το 830 και από το G2 (και ας είναι μόνο 720p) αν και είναι 4.7 ίντσες 

- Εξαιρετική μπαταρία, τα μιλιαμπερόρια δεν λένε την αλήθεια για όποιον θεωρεί μικρή τη μπαταρία

- Για απλές λειτουργίες είναι μάλλον ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά 

- Δυνατά σήματα παντού και πολύ καλή ποιότητα ακουστικού/μικρόφωνου 

- 5MP σελφοκάμερα ποιότητας που ειδικά για γυναίκα είναι μεγάλης σημασίας 

Προφανώς και σε κάποια πράγματα υπολείπεται του 830 και του G2 (όπως ο οπτικός σταθεροποιητής στην κύρια κάμερα) ή το μέγεθος της οθόνης του G2. Παρά αυτά νομίζω ότι για το σκοπό που προορίζεται η συσκευή είναι καλύτερη πρόταση και είναι και καινούργιο του κουτιού το οποίο το θεωρώ αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα. 

• Like 2
Δημοσ.

Να γίνω τώρα εγώ λίγο party breaker και να προτείνω -καινούργιο- 730 στη θέση του -μεταχειρισμένου- 830 ή G2 που ψάχνει ο TS; 

Γιατι 730; 

- Καινούργιο του κουτιού να μυρίσει και λίγο πλαστικό

- Καλύτερη οθόνη και από το 830 και από το G2 (και ας είναι μόνο 720p) αν και είναι 4.7 ίντσες 

- Εξαιρετική μπαταρία, τα μιλιαμπερόρια δεν λένε την αλήθεια για όποιον θεωρεί μικρή τη μπαταρία

- Για απλές λειτουργίες είναι μάλλον ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά 

- Δυνατά σήματα παντού και πολύ καλή ποιότητα ακουστικού/μικρόφωνου 

- 5MP σελφοκάμερα ποιότητας που ειδικά για γυναίκα είναι μεγάλης σημασίας 

Προφανώς και σε κάποια πράγματα υπολείπεται του 830 και του G2 (όπως ο οπτικός σταθεροποιητής στην κύρια κάμερα) ή το μέγεθος της οθόνης του G2. Παρά αυτά νομίζω ότι για το σκοπό που προορίζεται η συσκευή είναι καλύτερη πρόταση και είναι και καινούργιο του κουτιού το οποίο το θεωρώ αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα. 

1000 φορες 730 αντι 830..η οθονη του τελευταιου δεν ειναι καπως ξεπλυμενη??Ακομα και του 640 που εχω μου φαινεται καλυτερη εμενα...ειμαι υπερβολικος??

Το g2 ειναι αλλη κατηγορια γενικα..αλλη συζητηση..τα εχω γραψει ποιο πανω..

Δημοσ.

πάρε της λευκό g2 και θα είσαι κομπλέ.. όμορφο, πολύ καλή κάμερα και μπαταρία.. 5.2 οθόνη με τόσο λεπτά bezel που το κάνει πιο φορητό από όλα τα 5αρια..

• Like 2
Δημοσ.

παρτε σε γυναικες android 

μετα απο λιγο θα γινετε εξπερ στο να περνατε καστομ ρομς

bonus η γρινια κ το οτι για αλλη μια φορα κανατε μλκα

• Like 1
Δημοσ.

Αν θελεις ενα τηλεφωνο καλο χωρις πολλα πολλα με τις βασικες εφαρμογες τυπου viber skype κτλπ και δεν σε νοιαζει τπτ αλλο χτυπα το wp phone. Ειναι απλό , πολυ ευκολο στην χρήση και σταθερότατο.

Αν ομως θελεις να το κανεις το τηλ και mini pc :-D παρε χαλαρα το G2.

Οσο αφορα την μπαταρια του G2 με χρηση απλή μια μερα με περιπου 15 λεπτά ομιλίας και καθολου wifi και 3G, κατεβαίνει η μπαταρία το πολύ 10 %. Η μπαταρία του δεν υπάρχει, δλδ εννοω η αυτονομία του ειναι εξωπραγματική. Για το lumia δεν ξερω τι παιζει, αυτα.

Δημοσ.

1000 φορες 730 αντι 830..η οθονη του τελευταιου δεν ειναι καπως ξεπλυμενη??Ακομα και του 640 που εχω μου φαινεται καλυτερη εμενα...ειμαι υπερβολικος??

Το g2 ειναι αλλη κατηγορια γενικα..αλλη συζητηση..τα εχω γραψει ποιο πανω..

Υπερβολικός είσαι, μια χαρά είναι η οθόνη του 830, απλά έχει επιλέξει λίγο θερμότερο χρώμα και γι αυτό σου μοιάζει ξεπλυμένη και σε συνδιασμό με τα φυσικά χρώματα (γενικότερα) των IPS ίσως σου φανεί περίεργο. Είναι όμως οθόνη φτιαγμένη για πολύωρη χρήση από τα περισσότερα μάτια. Τα ψεύτικα χρώματα που παρουσιάζουν οι OLED οθόνες από μόνες τους κουράζουν μετά από κάποια ώρα ειδικά για τους ανοιχτομάτηδες είναι σχεδόν τυφλωτικές σε οποιαδήποτε φωτεινότητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...