Redshift Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 αλλες απαιτησεις το android αλλες τα windows phone ακομα κ στην μπαταρια τα windows ειναι λιγοτερο ενεργοβορα για μενα αν επιλεξει windows ας παει σε lumia 640 η 73Χ γιατι το 830 δυσκολευεται να δικαιολογησει το κοστος του (κατα βαση ιδια specs με τα οικονομικοτερα lumia που ανεφερα εχει) παντως απο αυτα που ζηταει η σοφη επιλογη ειναι win 1
panos9553 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Φυσικα και ειναι εξαιρετικη επιλογη τα windows phone παιδια..απλα μεταξυ των δυο που ρωτησε το παιδι...ασχετα αν θα τον καλυψουν και τα δυο...το g2 ειναι καλυτερη επιλογη για πολλους λογους... Και ασχετα με το αν τα wp ειναι ποιο ελαφρια..να πω το εξης...o snap 400 ακομα και στα wp πλεον ειναι λιγος(για 720p μιλαω,για 800*480 ειναι μια χαρα) για το κατι παραπανω...και μιας και εχω χρησιμοποιησει τα περισσοτερα wp που υπαρχουν ακομα και o s4 ( Α15-krait) που ειχα στο lumia 820 ειναι ποιο σβελτος και αποκρισιμος απο οτι o snap 400 σε lumia 640 και 730-830 που εχω χρησιμοποιησει. Απλα πλεον δεν αξιζει να δωσεις αρκετα χρηματα για αυτο τον cpu αντε μεχρι το 735 που ειναι τηλεφωναρα με τα ολα του...παραπανω πλεον σκουριασε παιδια...Ξεκαθαρα το λεω...
Redshift Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 730 εχω με τα ιδια specs κ τρεχει τα παντα ανετα ξαναλεω αλλο win αλλο android ,αλλη λογικη οπως κ με το ios βασικα επειδη μιλαμε για γυναικα ας επιλεξει οποιος της αρεσει γιατι παιζει κ γρινια μετα που δεν παλευεται 1
panos9553 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μια χαρα ειναι το 730 και μια χαρα smooth σε απλη χρηση...αλλα μου εχεις πει ήδη 2 φορες αλλο win αλλο android λες και δεν γνωριζω τις διαφορες... επισης το Ois δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας... Ξαναλεω μιας και ειμαι χρηστης wp χρονια ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...απλα ξεκαθαριζω και παλι πως βαριες εφαρμογες εχουν αρκετο loading στο snap 400(lumia 640-735-830 που εχω χρησιμοποιησει...επισης ηδη πολλα games οπως(asphalt 8-gt racing2-shadow fight 2 εχουν θεματα-πολλες φορες ο ηχος κανει σπασιματα και κοληματακια.)ειδικα το dead drigger 2 ειναι unplayble στα 640 και 735 που το επαιξα, σε 925 ομως ετρεχε αρκετα καλυτερα σε ιδιες ρυθμισεις φυσικα...Διαφωνεις σε αυτα που λεω?
Redshift Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 οχι αλλα μιλαμε για γυναικα που θα λιωνει fb k θα τραβαει selfies λογικα χλωμο να παιζει απαιτητικα παιχνιδια σε κινητο χωρις να την ξερω βεβαια οπως κ εσενα κ τις εμπειριες σου
panos9553 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μην ξεφευγουμε ομως..προταθηκαν 2 τηλεφωνα απο το ts και θεωρω πως το g2 ειναι καλυτερη επιλογη για τους λογους που ανεφερα ποιο πανω...ακομα και αν ειναι android και το αλλο wp η διαφορα των specs υπερ του G2 ειναι χαοτικη παιδια...και πολλες κοπελες παιζουν αρκετα games στα κινητα πλεον...
johninio Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 κατι ου εχω ξεχασει και τα δυο θα αγοραστουνε μεταχειρισμενα γρω στα 180ε.Οποτε προτεινετε και κανα αλλο
panos9553 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Κανονικά έπρεπε να πείς G2 vs Lumia 930 Αυτη ειναι σωστη συγκριση...αλλα και εδω ειναι απλα τα πραγματα...Σε ολα ειναι Σαφεστατα καλυτερο το 930 εκτος απο μπαταρια.(το λειτουργικο το αφηνω στην επιλογη του καθε ενος)
GianniSM Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τώρα μιλάμε αν είναι το 930, παρόμοιο hardware υπάρχει συζήτηση. Να συγκρίνουμε τον 400 με τον 800 ε είναι γελοίο 1
Redshift Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 απο την στιγμη που μιλαμε για μεταχειρο πανε ολα περιπατο κ βλεπεις χρηση που εχει γινει κ εγγυηση αν υπαρχει σε οτι βρεις φυσικα μπορεις να παρεις moto g2 η lumia 73Χ σε αυτα τα λεφτα καινουργια
dialer1453 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τώρα μιλάμε αν είναι το 930, παρόμοιο hardware υπάρχει συζήτηση. Να συγκρίνουμε τον 400 με τον 800 ε είναι γελοίο Γιατί αν μιλάγαμε για το 930, θα πρότεινες το 930; Σόρυ φίλε μου αλλά από τότε που παρακολουθώ το φόρουμ και βλέπω τα ποστ σου δύο πράγματα έχω εμπεδώσει: Ότι σ αρέσει το g2 και ότι η γυναίκα σου έχει moto g. Χωρίς παρεξήγηση ελπίζω.
GianniSM Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Γιατί αν μιλάγαμε για το 930, θα πρότεινες το 930; Σόρυ φίλε μου αλλά από τότε που παρακολουθώ το φόρουμ και βλέπω τα ποστ σου δύο πράγματα έχω εμπεδώσει: Ότι σ αρέσει το g2 και ότι η γυναίκα σου έχει moto g. Χωρίς παρεξήγηση ελπίζω. Αν διάβαζες τα προηγούμενα που έγραψα θα έβλεπες πως δεν ήμουν εναντίον του 830, αλλά προτιμούσα το android. Α και έμεινες πίσω, γουστάρω και το G3. Από κει και πέρα όταν έχω να κάνω με 2 ισάξιες σε hardware συσκευές λέω την προτίμηση μου τονίζοντας πως είναι υποκειμενική, και λέω να διαλέξει το λειτουργικό που ταιριάζει στον καθένα. Από κει και πέρα δεν είμαι ο μόνος που προτείνει αυτά τα 3 τηλ ανάλογα με το εύρος τιμής, αλλά οι περισσότεροι. Διάλεξες όμως εμένα να μου την πεις, γιατί;
dialer1453 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν σου την είπα. Κακώς το εξέλαβες έτσι. Διαβάζω πολύ τα ποστ σου αλλά μου κάνει εντύπωση ότι με τόση ενασχόληση δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι δεν μπορεί να συγκριθεί ευθέως το hardware ή όταν μας λέει ο άλλος φωτογραφίες, facebooκ, δεν μιλάμε για υποκειμενικές προτιμήσεις και "ελευθερίες".
GianniSM Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν σου την είπα. Κακώς το εξέλαβες έτσι. Διαβάζω πολύ τα ποστ σου αλλά μου κάνει εντύπωση ότι με τόση ενασχόληση δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι δεν μπορεί να συγκριθεί ευθέως το hardware ή όταν μας λέει ο άλλος φωτογραφίες, facebooκ, δεν μιλάμε για υποκειμενικές προτιμήσεις και "ελευθερίες". Δεν είπα πως μπορεί να συγκριθεί ευθέως, αλλά όταν μιλάμε για τον 400αρη με τον 800αρη το software έχει και τα όρια του όσο καλογραμμένο και να ναι δεν μπορεί να τα βάλει με ένα διπλάσια καλό hardware που τρέχει ένα όχι άσχημα γραμμένο android, και σου δίνει επιλογές να βάλεις και custom rom. Αν πχ πας να τρέξεις ένα βαρύ παιχνίδι η διαφορά θα φανεί, πως να το κάνουμε; μπορεί όχι στην καθημερινή χρήση, αλλά όταν πραγματικά χρειαστείς κάτι παραπάνω δεν θα το έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα