dimitris.ch Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Και το δικό μου λευκό nordics retail, εισαγωγέας Smart4all technologies επε. Δεν ξέρω ποιος φέρνει γενικά τα motorola στην ελλάδα καθώς G και E τα είχα πάρει από amazon.
Balancemour Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 παραεισαγωγη? googlara και πρεπει να ειναι αυτο Denmark: Dansk Supermarket, Coop Danmark, Ditas Finland: Kesko Corporation, S Group Iceland: Baugur Group, Norvik Norway: Reitan Group, Norgesgruppen, Coop Norge Sweden
hara75gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν παίρνετε κάνα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία με το imei, αν υπάρχει θέμα με εγγύηση? Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App
gr234567 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 δεν υπάρχει αντιπροσωπεία motorola στην Ελλάδα, μόνο σέρβις http://www.cellcom.gr/site/gr/
hara75gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Cellcom 2109902582. Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App 1
Giannis316 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Vagos ελά ρε περιμένουμε εντυπώσεις και review !!!! Εσένα θέλει ο λαός να γράφεις τα πρώτα λόγια μετά την πρώτη επαφή !!!!!! 1
x_vagos_x Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Χαχαχαχαχα όντως τώρα; Λοιπόν: 1. Το λες λίγο βαρύ. Αλλά στο χέρι κάθεται άνετα, λόγω του κυρτού και άνισα κοίλου πίσω μέρους. Πάνω είναι πιο χοντρό από ότι κάτω, και το κέντρο βάρους του δεν είναι πολύ ψηλά. Άνετα το κρατάς με ένα χέρι. Το αν το χρησιμοποιείς με ένα χέρι είναι άλλη ιστορία... 2. Οθονάρα. Αφήστε τις μ@λακίες. Είναι 2k AMOLED σε 6 ίντσες. Μην είστε ψείρες. Φοβερό μαύρο, καλή φωτεινότητα. Το Flex2 είχε χαμηλότερη μέγιστη φωτεινότητα. 3. Η κάμερα περισσότερο από απλά καλή και all-around ικανοποιητική. Δεν ξέρω σε video, αλλά σε φωτογραφίες ειναι αντίστοιχη του G3 και του Flex2. Ετοιμάζομαι να περάσω καμια εφαρμογούλα για τράβηγμα RAW. 4. Αν μου έλειψε ένα πράγμα όταν πήγα από Z3 Compact στο Flex2 ήταν τα front-facing ηχεία. Αναντικατάστατα τα μπροστινά ηχεία. Θα δούμε και κατά πόσο ακούγεται όταν με καλούν. 5. Το κουτί δεν είχε μέσα ακουστικά. Laaaaaaame. 6. Με 3gb ram, Snapdragon 805 και stock Lollipop δεν νομίζω να θέλετε εντυπώσεις από ταχύτητα. Και να θέλετε... μη θέλετε. Ξεχάστε τα benchmarks και περάστε εφαρμογές να το ξεζουμίσετε. Εκεί θα φανούν οι επιδόσεις. 7. Αν νομίζετε πως η Cyanogenmod είναι 99% stock, θα εκπλαγείτε να δείτε πως το stock είναι λίιιιγο πιο δύσχρηστο και stupid-friendly. Έχουν κρύψει πολλά καλούδια στην stock του Nexus 6 χωρίς να χρειάζεται. Kudos Cyanogemod. 8. Δεν έχω άποψη για: 4g [το απόγευμα θα δούμε τι παίζει από σήμα/λήψη//ταχύτητες], μπαταρία [ήρθε με 25%, έκανε ένα update σε 5.1 και το φόρτισα πλήρως μόλις τώρα]. To-do: screen protector φτηνιάρικο μέχρι να παραγγείλω/έρθει tempered glass, μάλλον τo IntelliGlass Pro. Όπως επίσης και φτηνιάρικη tpu case μέχρι να έρθει κάποια απ' αυτές. Ποιο χρώμα λέτε για το λευκό (=ασημί trim, και όχι γαλαζογκρί όπως του μπλε μοντέλου); To-do2: Να παίξω με WugFresh για root, unlock, roms κτλ. 5
dimyok Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 καλοριζικο .Χρειαζεται και θηκη μεταφορας η παντελονια με μαρσιπο . Το δικο μου το καθυστερησαν θα ερθει Τριτη Ηρακλειο.
spacestar Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 με πήραν από wind και μου είπαν ότι τελικά θα παραλάβω Τρίτη
hara75gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τρίτη κι εγώ, λόγω του ότι ζήτησα τιμολόγιο και το παιδί ζήτησε 2 φορές συγγνώμη γιατί δεν περίμενε ότι θα καθυστερούσε τόσο να περάσει τα τιμολόγια(να μη σχολιάσω τώρα). Άντε να δούμε αν θα το γλυτώσουμε το εγκεφαλικό... Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App 1
bill987 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τρίτη κι εγώ, λόγω του ότι ζήτησα τιμολόγιο και το παιδί ζήτησε 2 φορές συγγνώμη γιατί δεν περίμενε ότι θα καθυστερούσε τόσο να περάσει τα τιμολόγια(να μη σχολιάσω τώρα). Άντε να δούμε αν θα το γλυτώσουμε το εγκεφαλικό... Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App με πήραν από wind και μου είπαν ότι τελικά θα παραλάβω Τρίτη Μία από τα ίδια (τιμολόγιο και εγώ), αλλά να είπαν και του spacedtar για Τρίτη, μάλλον βλακείες μας έλεγαν! Για να δούμε τι θα δούμε πάλι!!
spacestar Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 κι εγώ τιμολόγιο έχω. μου'ρθε να του πω: καλά κόψε απόδειξη να τελειώνουμε .... τον μπελά μου
aris1964 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Πάντως κάποια ίσως λίγα έδωσε η wind σε γνωστούς -φίλους-καλούς πελάτες από την πρώτη εβδομάδα, Εγώ πήρα από αγγελία ,μπλέ ,ελληνικό,με κομμένο τιμολόγιο σε εταιρεία από τις 9/5.Μάλλον μετά ξέμειναν για αυτό και καθυστέρησαν τις παραδόσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παρέλαβα κι εγώ. Η απόδειξη που είχε μέσα ήταν πρωτότυπη ή φωτοτυπία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα