Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραλαβή με speedex Δευτερα 09:00 -17:00. (τι μλκ :X  και αυτη να περιμενεις 8 ωρες...ποτε θα τους σηκωθει να στο φερουν!)

Αντε να δουμε...λετε τωρα να χαλασει το αυτοκινητο απο το courier, το μηχανακι να μην εχει βενζινη, κ.α.......???

• Like 3
Δημοσ.

Άντε, καλές παραλαβές σε όλους σας μάγκες, εμείς οι υπόλοιποι απλα ζηλευουμε

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως Βαγγέλη πρώτο σε πήρανε τηλ, έκανε δουλειά το καθημερινό τηλεφωνάκι!!!

:-D   :-D   :-D

Προς τα εδώ τίποτα ακόμα!

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα μόλις με κάλεσαν. Είχα δίπλα μου κι ένα φιλαράκι που έκανε παραγγελία, του λέω να στον δώσω κι αυτόν να συνεννοηθείτε; οκ και του φίλου η συσκευή... Παρασκευή 9:00 με 17:00. Άντε να δούμε.

Υγ. Βαγγέλη σπέσιαλ σε σένα με το καλό το τηλέφωνο,η υπομονή που υπέδειξες ήταν ιώβειος!!!

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάλεσαν κι εδώ, Παρασκευή 9-17. Με το καλό παιδιά.

Δημοσ.

Και μένα πήραν τελικά... Παρασκευή χρώμα λευκό. Πάλι δεν είχαν μαύρο!

Με είχαν πάρει και τη προηγούμενη φορα

• Like 2
Δημοσ.

Και μένα πήραν τελικά... Παρασκευή χρώμα λευκό. Πάλι δεν είχαν μαύρο!

Με είχαν πάρει και τη προηγούμενη φορα

Μαύρο δεν υπάρχει γενικά. Μόνο άσπρο και μπλε.

• Like 1
Δημοσ.

Μαυρο λενε το σκουρο μπλε, οπως καποια καταστηματα εχουν το λευκο ως γκρι.

Ολομαυρο δεν κυκλοφορησε ποτε. ;)

Ναι παιδια αφου σας λεω ο υπαλληλος σα να με ηξερε... :P

Δημοσ.

Με πήραν και μένα για Παρασκευή, ρώτησα και για ένα φίλο που δεν τον είχανε πάρει καθόλου μέχρι σήμερα και η απάντηση ήταν ότι δεν είναι στην λίστα ........ :confused:

Δημοσ.

Εμένα στα τηλ μου λένε πάντα ότι δεν διαθέτουν αυτοί την λίστα με τα ονόματα.. (όποιος το μετανοιώσει απο Πάτρα να στείλει ΠΜ..)

Δημοσ.

Με πήραν και μένα για Παρασκευή, ρώτησα και για ένα φίλο που δεν τον είχανε πάρει καθόλου μέχρι σήμερα και η απάντηση ήταν ότι δεν είναι στην λίστα ........ :confused:

καλά, πέστου ότι δεν είναι και σίγουρο, εμένα τη μια μέρα δεν με βρίσκανε καθόλου, την επόμενη με βρίσκανε κανονικά με το όνομα και συμπλήρωναν μόνοι τους τα στοιχεία για επιβεβαίωση.Είναι ανάλογα τα κέφια του υπαλλήλου...μιλάμε για ΤΟ μπ@#$%^λο.Εγώ επιβεβαίωσα και σήμερα ότι είμαι στη λίστα και περιμένω τηλέφωνο αύριο για ραντεβού.Άντε να δούμε τι τέλος θα έχει αυτή η ιστορία...

Δημοσ.

Πήραν και μένα μετά το άκυρο της προηγούμενης εβδομάδας. Παραλαμβανω Παρασκευή στην τιμή των 299

Αιντα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...