Red21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ονοματεπωνυμο , τηλεφωνο και αφμ....οχι διευθυνση θα παρουν τηλεφωνο λεει!!! 1
x_vagos_x Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, ΑΦΜ, αριθμό ταυτότητας, κινητό, διεύθυνση για παραλαβή και Τ.Κ. Και άλλες φορές που έχω παραγγείλει τηλεφωνικά τα ίδια έχουν ρωτήσει. Η καταγεγραμμένη συνομιλία περιλαμβάνει την ερώτησή σας "είναι τιμή σκέτης συσκευής;", οπότε είστε νομικά καλυμμένοι, μην ψαρώνετε ρε.
giorginho Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Και εμένα ακριβώς το ίδιο. Είπε ότι είναι χωρίς συμβόλαιο η τιμή απλά δεν υπάρχει απόθεμα και κρατουν τα στοιχεία για να επικοινωνήσουν μόλις θα έχουν. Και εμένα μου ζήτησε ΑΦΜ. Με παραξένεψε αλλά έτσι κι αλλιώς τα στοιχεία μου τα έχουν... Ουπς, οχι και πολυ καλο αυτο. Βεβαια η wind ειχε και παλιοτερα τα "κολπα" της με τα Nexus οποτε δεν αποκλειεται να το πουλανε τοσο μεχρι να μη μεινει ουτε ενα απο δω και περα. 1
x_vagos_x Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Να τώρα. Η Voda τουλάχιστον στο Online της έλεγε "Μη διαθέσιμο απόθεμα". Τώρα με την Wind δεν ξέρουμε
Red21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Nαι δεν υπαρχει αποθεμα επιβεβαιωμενο...τα πηρε ολα η voda!!! Θα μας παρουν τηλεφωνο λεει!!!
Inler Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλα μιλαμε μπερδεμα...Εχω παραγγειλει ενα Nexus 6 και 2 Flex(το ενα για φιλο) και στο τελος δεν θα παραλαβουμε τιποτα....Τι προχειροτητες ειναι αυτες ή εχεις αποθεμα ή οχι...Βγαζει σε αυτη την τιμη θα γινουν 200 παραγγελιες και μετα θα ειμαστε ολοι στον αερα...
Red21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μεσα στην εβδομαδα μου ειπαν γενικα θα παρουν τηλεφωνο!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ..τα πηρε ολα η voda!!! Σαν τις πουτ.... θα πηγαινουν αυτά τα τηλεφωνα μου φαινεται! Από τη μια αποθηκη στην άλλη. 6
NaGR Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 επιβεβαιώνω για τλφ, ΑΦΜ, όνο/μο και θα πάρει να ειδοποιήσει όταν είναι για παραλαβή. ελπίζω να μην έχει κάποιο συμβόλαιο στα ψιλά γράμματα γιατί θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί (έχω κόψει τα συμβόλαια πάνω απο 5ετια)
Red21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παντως επι της ουσιας....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΙΜΗ!!! Το ειχα, το εδωσα και το ξαναπαρηγγειλα!!!! Σε αυτα τα λεφτα και μη σου πω και μεχρι τα 450-500 δεν υπαρχει αντιπαλος...το ειχα και εχω ιδιαν αποψη!!!! 1
Metaksas Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 χωρις να θελω να σας ταραξω αλλα αφμ μεσω παραγγελιας ζητανε σχεδον παντα μονο για συμβολαια :/
x_vagos_x Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Είχα πάρει το Nokia 930 ένα φεγγάρι χωρίς συμβόλαιο και μου ζήτησαν ΑΦΜ για την καρτέλα πελάτη. Ξαναλέω: να ρωτάτε και στην αρχή και στο τέλος για το αν "η τιμή 299 ευρώ είναι για σκέτη συσκευή, χωρίς συμβόλαιο". Να ακούγεται στην ηχογράφηση ξεκάθαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα