Mindfield Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πάντως σύμφωνα με τη motorola το sar του στο επίπεδο του αυτιού δεν ξεπερνάει το 0.531 W/Kg. Ε δεν το λες και πολύ... 1
tarantules Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πάντως σύμφωνα με τη motorola το sar του στο επίπεδο του αυτιού δεν ξεπερνάει το 0.531 W/Kg. Ε δεν το λες και πολύ... Σε ένα συγκριτικό που έβαλα το Nexus 6 με το Galaxy S4 και το Galaxy S6 , το Nexus έχει SAR 0.86 W/kg , το S4 έχει SAR 0.50 W/kg και το S6 0.31 W/kg SAR. Δεν το λες και λίγο το 0.86
CtrlFreak Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Περίεργο γιατί ο οδηγός που έρχετε μαζί με την συσκευή δίνει διαφορετικά νούμερα.
Konstantin77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Παιζει ρολο και η μπάντα. Αλλη τιμή για Ευρώπη, αλλη για Αμερικη, αλλη για φωνη αλλη για δεδομένα. Πρεπει να σου λέει ποια είναι κάθε φορά, πχ sar eu. 1
jimpsar Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πραγματικα μεγαλο sar!!!! Η οθόνη όντως σκοτεινή και την μπαταρία την ρουφάει για πλάκα του και με χαμηλή φωτεινότητα ρυθμισμένη και ζεσταίνεται και αρκετά εύκολα παρόλο snapdragon 805!!! Το πήρε ο θείος μου από Vodafone 349€ και το δουλεψα πάρα πολύ ώρα! Και κάμερα τίποτα το σπουδαίο! Λίγο καλύτερη από το Nexus 5! Ευτυχώς που έμεινα με 1+1 και δεν το πήρα θα το μετάνιωνα τωρα! Τα λέω για να μην περιμένετε άλλα κι βρείτε άλλα!Κατά τα άλλα όντως αστραπή αλλά μέχρι εκεί! Φιλε μου επειδη το εχω 10 μερες. (οχι απο προσφορα αλλα απο αγγελια) συμφωνω στο οτι ζεσταινεται και η μπαταρια τη ρουφαει..αλλα...τις πρωτες 3 μερες .Μολις κανεις 3-4 φορτισεις λειτουργει πολυ διαφορετικα γιατι ετσι ειναι και η φυση του android γενικοτερα.Εγω οτι android εχω δουλεψει υστερα απο factory reset/format θελει 2-3 μερες υπομονη να στρωσει. Η καμερα του ειναι πολυ καλυτερη απο nexus 5 παντως.η οθονη επισης πολυ καλη και Πααρρα πολυ φωτεινη εντος και αρκετα μετρια εκτος.Επειδη ειχα One plus Και προσφατα Note 4, προσωπικα καμια σχεση με Nexus 6.Το κινητο απλα παει σφαιρα,δεν Lagarei,δεν τρωει κοληματα-restarts,και γενικα απολαμβανω μια απολυτη smooth εμπειρια υστερα απο το τσακ τσουκ lag octa Note 4 . Καλη υπομονη στα παιδια που το εχουν παραγγειλει ευχομαι να το παραλαβετε οπως θα ερπρεπε να ειχε γινει ηδη αλλωστε.Παντως οπως βλεπω και με το FLEX 2 φανηκε οτι η "προσφορα" ειχε να κανει Κυριως με ελαττωματικη παρτιδα που ηθελαν να την σπρωξουν.Ειδωμεν. Καλημερα.
Thrylos7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Φιλε μου επειδη το εχω 10 μερες. (οχι απο προσφορα αλλα απο αγγελια) συμφωνω στο οτι ζεσταινεται και η μπαταρια τη ρουφαει..αλλα...τις πρωτες 3 μερες .Μολις κανεις 3-4 φορτισεις λειτουργει πολυ διαφορετικα γιατι ετσι ειναι και η φυση του android γενικοτερα.Εγω οτι android εχω δουλεψει υστερα απο factory reset/format θελει 2-3 μερες υπομονη να στρωσει. Η καμερα του ειναι πολυ καλυτερη απο nexus 5 παντως.η οθονη επισης πολυ καλη και Πααρρα πολυ φωτεινη εντος και αρκετα μετρια εκτος.Επειδη ειχα One plus Και προσφατα Note 4, προσωπικα καμια σχεση με Nexus 6.Το κινητο απλα παει σφαιρα,δεν Lagarei,δεν τρωει κοληματα-restarts,και γενικα απολαμβανω μια απολυτη smooth εμπειρια υστερα απο το τσακ τσουκ lag octa Note 4 . Καλη υπομονη στα παιδια που το εχουν παραγγειλει ευχομαι να το παραλαβετε οπως θα ερπρεπε να ειχε γινει ηδη αλλωστε.Παντως οπως βλεπω και με το FLEX 2 φανηκε οτι η "προσφορα" ειχε να κανει Κυριως με ελαττωματικη παρτιδα που ηθελαν να την σπρωξουν.Ειδωμεν. Καλημερα. συμφωνω και γω στα πιο πολλα. Γενικα σε πραγματα που δεν ειναι μετρησιμα στο internet ακους τα παντα, και λιγοι ειναι αρκετα αντικειμενικοι στις κρισεις τους. Και οι δικες μου εντυπωσεις μετα απο 2 εβδομαδες στα σημεια που κρινουν ολοι ειναι : 1) Οθονη μια χαρα (ειδικα αν σου αρεσουν οι amoled με τα υπερκορεσμενα χρωματα, ειναι απολαυση), δε μπορω να την πω σκοτεινη επειδη δεν πιανει στο 100% τη φωτεινοτητα του note 4... η φωτεινοτητα της ειναι υπερ-επαρκης, και στην τελικη η οθονη ειναι το νο1 που καταναλωνει ενεργεια σε ενα κινητο, δε πα ναχει τρελη φωτεινοτητα στο 100%? Στο τελος θα τη δουλευεις πολυ χαμηλοτερα για να μη τρως τη μπαταρια... Αλλα εν πασει περιπτωσει, ειναι τοσο υπερβολικα τα σχολια για σκοτεινη οθονη που για να καταλαβετε μεσα στο σπιτι την εχω στο 35%... εκτος σπιτιου αν χρειαστει θα την ανεβασω ακομα και στο 60-70% προσωρινα, αλλα δε βλεπω τι θα μου προσεφερε το να ειναι φωτεινοτερη αφου δε πιανω καν το 100% ποτε... 2) Μπαταρια δεν ειναι κορυφη αλλα δεν ειναι και ασχημη... μονο με browsing-wifi πιανω 6.5 ωρες ενω στο G3 επιανα 5 και κατι....μια χαρα ειναι, αποκει και περα με το hardware που εχει αν παιζεις games θα τη ρουφηξει....λογικο ειναι, αλλα ειναι σα να εχεις laptop κατηγοριας desktop-replacement και να γκρινιαζεις οτι δεν πιανει 5 ωρες στο crysis... Το μονο ελατωμα που βρισκω στην μπαταρια ειναι οτι εχει λιγο παραπανω καταναλωση σε κατασταση αναμονης. σε 8 ωρες χανει 5% ενω στο G3 μπορει να εχανε και μονο 1% (βεβαια ηταν απιστευτη αυτη η επιδοση οποτε δε ξερω αν μπορω να ριξω το φταιγμα στο nexus) 3) Καμερα. Εδω θα ειμαι λιγο πιο αυστηρος, και αυτο γιατι ειναι μια συσκευη που κανονικα ειναι στα 500ε. Ενω τα hardware specs τα εχει, δυστυχως δεν ακολουθει το software...Με λιγη προσοχη και αν τη "μαθεις" θα σου βγαλει πολλη λεπτομερεια σε καλες συνθηκες, ενω και σε μετριες με εξασκηση στη χρηση του HDR+ παλι μπορει να βγαλει πολυ καλες photos. Αλλα του λειπει η ανεμελια των κορυφαιων. Δηλαδη δεν ειανι αξιοπιστο και θελει να βαλεις και λιγο το χερακι σου. Με S6 και Iphone6 , εχεις αυτην την αξιοπιστια, οτι κανεις ενα κλικ και βγαινει 19/20 φορες μια τουλαχιστον ικανοποιητικη photo. Εδω πρεπει να βαλεις και εσυ το χερακι σου λιγο, και ακομα και ετσι δε πιανεις τετοια ποσοστα αξιοπιστιας, θα ελεγα πιο κοντα στο 8/10 ειναι η αξιοπιστια του, με την εννοια οτι καθε 5 photos θα σου βγει και μια out of focus κλπ. Αν το μαθεις καλα ισως μπορεις να το πας λιγο παραπανω στην αξιοπιστια. Σε σχεση ομως με nexus 4 και 5 η διαφορα ειανι τεραστια παιδια....δεν υπαρχει καν συγκριση. Για τα υπολοιπα δε μιλαω γιατι ειναι ολα θετικα, αυτα τα 3 σημεια ειναι που κριτικαρονται πολυ σε αυτη τη συσκευη... 1
x_vagos_x Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αχ, μην παίζετε με τον πόνο μας. Περιμέντε να παραλάβουμε κι εμείς να τα πούμε όλοι μαζί :')
ReaperX Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Σήμερα παρέλαβα.... τη θήκη και το temp. glass που είχα παραγγείλει απ το ebay.. Kαταραμένη wind!!!! :angry:
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Σήμερα παρέλαβα.... τη θήκη και το temp. glass που είχα παραγγείλει απ το ebay.. Kαταραμένη wind!!!! :angry: Με το καλο και η συσκευή. Τι πήρες από θήκη/temp?
led zeppelin Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μόλις μίλησα με wind... Ως την Πέμπτη - Παρασκευή, λεει η υπάλληλος, μας ειπαν πως θα έχουμε παραλάβει και θα λυθεί το πρόβλημα με την τιμολόγηση. Να περιμένουμε τηλέφωνο, λοιπόν στο τέλος της βδομάδας. Άρα και πάλι καλή βδομάδα!!! Υγ.1 Ποιο προβλημα τιμολόγησης διορθώνεται με μια παραλαβή; Θα παραλάβουν νέο λογισμικό ή κάτι άλλο; Υγ2. Μου απάντησε την κλήση στην Wind μια υπέρ-σουπερ-σεξι φωνή που και να θελες να της τα χωσεις δεν σου πήγαινε η καρδιά... μην σας τύχει! 6
ReaperX Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Με το καλο και η συσκευή. Τι πήρες από θήκη/temp? Άντε να δούμε γιατί αλλιώς με βλέπω στις αγγελίες.. Orzly Flexislim και orzly temp. glass
Xander Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μόλις μίλησα με wind... Ως την Πέμπτη - Παρασκευή, λεει η υπάλληλος, μας ειπαν πως θα έχουμε παραλάβει και θα λυθεί το πρόβλημα με την τιμολόγηση. Να περιμένουμε τηλέφωνο, λοιπόν στο τέλος της βδομάδας. Άρα και πάλι καλή βδομάδα!!! Υγ.1 Ποιο προβλημα τιμολόγησης διορθώνεται με μια παραλαβή; Θα παραλάβουν νέο λογισμικό ή κάτι άλλο; Υγ2. Μου απάντησε την κλήση στην Wind μια υπέρ-σουπερ-σεξι φωνή που και να θελες να της τα χωσεις δεν σου πήγαινε η καρδιά... μην σας τύχει! Εμείς θα έχουμε παραλάβει ή αυτοί θα παραλάβουν κάτι? ήμαρτον αν φάμε και αυτή τη βδομάδα. 1
x_vagos_x Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αυτοί θα έχουν παραλάβει, και ταυτόχρονα θα έχει λυθεί και το πρόβλημα τιμολόγησης σε όσους είχαν προγραμματίσει να παραλάβουν. Στις 15/05 η κοπέλα μου το είπε: "Δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα, περιμένουμε από βδομάδα" (αυτή τη βδομάδα που διανύουμε). Οπότε καλή βδομάδα. See you next week.
Xander Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αυτοί θα έχουν παραλάβει, και ταυτόχρονα θα έχει λυθεί και το πρόβλημα τιμολόγησης σε όσους είχαν προγραμματίσει να παραλάβουν. Στις 15/05 η κοπέλα μου το είπε: "Δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα, περιμένουμε από βδομάδα" (αυτή τη βδομάδα που διανύουμε). Οπότε καλή βδομάδα. See you next week. Καλά μας δουλεύουν;;;; τι πρόβλημα τιμολόγησης έχουν σε ανύπαρκτες συσκευές;;;; αν ισχύει ότι δεν έχουν απόθεμα πιστεύω δεν θα παραλάβουμε ποτέ. μισός μήνας έχει περάσει
barman_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 μαλιστα.αλλη μια βδομαδα.τουλαχιστον δρομολογηθηκε απ οτι φαινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα