Aias Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) απο την στιγμη που δωσατε τα στοιχεια σας, οι κλησεις για προσφορες πακετων θα ειναι αντιστροφος αναλογες απο τις κλησεις για παραλαβη της συσκευης. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2015 από Aias
equi1908 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 " με πήραν μόλις από τη Wind - Εμπορικό Τμήμα, με ζήτησαν με το όνομά μου και μου πρότειναν νέα σύνδεση με δώρο ένα κινητό 300 ευρώ ! ! ! ! ! " ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! τους το έκλεισα φυσικά, αλλά αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο φάουλ από τη Wind μιας και είχα δηλώσει ρητά κατά την παραγγελία, να μην χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία μου για προωθητικούς σκοπούς Σιγά σιγά μαζεύονται... θα γίνει μια καταγγελία λουκούμι - παραπλανητική προσφορά χωρίς να υπάρχει απόθεμα - απόσπαση πελάτη από ανταγωνιστική εταιρεία με αθέμιτους τρόπους (αθέμιτος ανταγωνισμός) - καταχώρηση προσωπικών στοιχείων πελάτη και προώθηση προϊόντων ενάντια τη θέλησή του Χαχα! Θα φάνε καλά.. Εμένα ανεξάρτητα από το nexus το τελευταίο τρίμηνο με παίρνουν ανά 2-3 μέρες. Έχει πλάκα γιατί ξέρω τα νούμερα πλέον και τους κάνω διάφορα καψώνια αφού τους ζήτησα 100 φορές να μην ξαναπάρουν.. Το σηκώνω και δεν μιλάω, ξεκινάω να μιλάω και τους κάνω παύσεις κάθε 10 δευτερόλεπτα κτλ..
spacestar Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 211-2119500 μήπως να τους κάνουμε κανα ομαδικό κράξιμο στο facebook? https://www.facebook.com/WindHellas?fref=nf έχει και δημοσίευση από 4/5 για τις προσφορές. κανονικά εκεί έπρεπε να γίνεται όλη η συζήτηση που γίνεται εδώ
bill987 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 211-2119500 μήπως να τους κάνουμε κανα ομαδικό κράξιμο στο facebook? https://www.facebook.com/WindHellas?fref=nf έχει και δημοσίευση από 4/5 για τις προσφορές. κανονικά εκεί έπρεπε να γίνεται όλη η συζήτηση που γίνεται εδώ Το κοίταξα πριν από λίγο, δεν απαντάνε ποτέ! Διάβασε τις δημοσιεύσεις...
spacestar Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 μα δε χρειάζεται να απαντήσουν.. απλά θα φάνε κράξιμο από 50 άτομα στα σχόλια της προσφοράς
dimyok Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μα βλεπείς καθημερινα ανθρωπους να φωναζουν για τις τηλεφωνικες ενοχλησεις μεσημερι- απογεμα -βραδυ και ποσο τους γραφουν .....
barman_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 " με πήραν μόλις από τη Wind - Εμπορικό Τμήμα, με ζήτησαν με το όνομά μου και μου πρότειναν νέα σύνδεση με δώρο ένα κινητό 300 ευρώ ! ! ! ! ! " ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! τους το έκλεισα φυσικά, αλλά αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο φάουλ από τη Wind μιας και είχα δηλώσει ρητά κατά την παραγγελία, να μην χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία μου για προωθητικούς σκοπούς Σιγά σιγά μαζεύονται... θα γίνει μια καταγγελία λουκούμι - παραπλανητική προσφορά χωρίς να υπάρχει απόθεμα - απόσπαση πελάτη από ανταγωνιστική εταιρεία με αθέμιτους τρόπους (αθέμιτος ανταγωνισμός) - καταχώρηση προσωπικών στοιχείων πελάτη και προώθηση προϊόντων ενάντια τη θέλησή του μια χαρα τα λες.συνεταξε μια επιστολη και τη στελνουμε ολοι ομαδικως.
lampisd Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αντε ξεκινηστε να τους γραψουμε πολοι βεβαια δεν θα γινει τπτ
atonioz Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Προτείνω να περιμένουμε μέχρι και αύριο το απόγευμα, εφόσον μας έχουν δώσει αυτή την ενημέρωση 3
x_vagos_x Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Προτείνω να περιμένουμε μέχρι και αύριο το απόγευμα, εφόσον μας έχουν δώσει αυτή την ενημέρωση Συμφωνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Όσοι τηλεφωνήσατε για ενημέρωση σας είπαν ότι θα ειδοποιήσουν μέχρι το τέλος της βδομάδας;
x_vagos_x Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Yup. Την Παρασκευή 8/5 μου είπαν για Δευτέρα 11/5. Επί λέξη "μέχρι την Παρασκευή 15 του μήνα θα σας έχουν ενημερώσει για το πότε θα παραλάβετε" μου είχε πει την περασμένη Παρασκευή Τρίτη 12/05... Εγώ θα ξαναπάρω αύριο στις 4 η ώρα. Μετά τέλος, δεν ξανασχολούμαι. 1
bill987 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Περιμένω μέχρι αύριο και ύστερα φεύγει η καταγγελία! Αρκετά περιμέναμε. 1
downhill Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αύριο θα μας πούνε το εξής: θα παραλάβετε Τετάρτη ή Πέμπτη της επόμενης εβδομάδας. Θα σας πάρουμε τη Δευτέρα για να κλείσουμε ραντεβού. Και μετά πάλι μια απ τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα