hara75gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Χτύπησε κανένα τηλεφωνάκι??? Τίποτα σε εμενα τους πηρα τηλ και μου ειπαν ότι θα με καλέσουν σήμερα.Ρώτησες ειδικά για σένα ή έτσι το είπαν γενικά?Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App
lampisd Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ρώτησες ειδικά για σένα ή έτσι το είπαν γενικά?Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App Ρώτησα με το αφμ μου
atonioz Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Υπομονή, και εμάς που μας πήραν την παρασκευή πήραν μετα τη 1, 2 . Εμένα προσωπικά στις 16:00 Επίσης έμαθα ότι πέρα απο την Wind την ίδια έχουν αναθέσει και σε άλλες εταιρείες διαλογής για να τα στείλουν (distribution)
x_vagos_x Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Υπομονή, και εμάς που μας πήραν την παρασκευή πήραν μετα τη 1, 2 . Εμένα προσωπικά στις 16:00 Επίσης έμαθα ότι πέρα απο την Wind την ίδια έχουν αναθέσει και σε άλλες εταιρείες διαλογής για να τα στείλουν (distribution) Την ψυχή θα μας βγάλουν μέχρι να τα στείλουν... -__- 2
hara75gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Και το καλύτερο είναι ότι αν δεν προλάβουν σήμερα, έχει και αύριο συνέχεια, γιατί λέει είναι πολλά τα άτομα. Είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία για εγκεφαλικό... Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App 2
spacestar Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 γιατί λέει είναι πολλά τα άτομα έχουμε καμία ένδειξη για πόσα άτομα μιλάμε? με τρώει η περιέργεια Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον ts αλλά και τον sotiriadisc που με ενημέρωσε για την προσφορά και πρόλαβα να παραγγείλω εγκαίρως. Το δικό μου έρχεται (ελπίζω) τετάρτη. Μακάρι να παραλάβουν όλοι όσοι παρήγγειλαν
hara75gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αν ρωτάς εμένα, επειδή τον ρώτησα κι εγώ από περιέργεια, μου απάντησε ότι δεν γνωρίζει και ότι δεν είναι αρμόδιος. Δεν το συνέχισα, γιατί αυτό το"δεν είμαι αρμόδιος" και το"δεν μπορώ να σας συνδέσω με τον αρμόδιο" το άκουσα αρκετές φορές από αυτούς και δεν οδηγεί πουθενά Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App
NaGR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τίποτα εδώ ακόμα, και αρχίζω να το ξεγραφω το τλφ μαζί με τη wind. 1
x_vagos_x Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ελα μωρε πως κανετε ετσι. Και την Παρασκευη στις 4-5 η ωρα παιρνανε... Υπομονη.
CtrlFreak Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Απ το να τραβήξω όλο αυτό το άγχος θα με πάρουν δεν θα με πάρουν 1000 φορές +50 ευρώ vodaphone. Μη σου πω 500 απ το σκρουτζ.
Giannis316 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τι λέτε ρε παιδιά; !!!! Άγχος νεύρα απειλές και οτιδήποτε άλλο για ένα κινητό που ήταν σε προσφορά ;;;; Take it easy people .... 5
Xander Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Εντάξει εγώ καταλαβαίνω τα παιδιά που περιμένουν ακόμα.. είναι λίγο ψυχοφθόρο όλο αυτό.. κάντε υπομονή μέχρι και τις 6 νομίζω παίρνουν τηλέφωνο. για να μην σας το έχουν ακυρώσει μέχρι τώρα θα παραλάβετε.
bill987 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Και δε χτυπάει το τηλέφωνο, με πνίγει το παράπονοπου δεν κατάλαβες ποτέ σου τι περνώ κι αν έχει γίνει η αγωνία μου βουνό Τρεις και τριάντα, η ελπίδα μου κρεμάστηκε σ’ ένα τηλέφωνο που έμεινε νεκρό και την καρδιά μου που φωνάζει σ’ θέλωωωωω Δεν θα πεθάνουμε κιόλας, χαβαλές να γίνεται!!! 1
equi1908 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Φώσκολο μου θυμίζει! Με πήραν να μου πουν ότι λόγω λάθους στην τιμολόγηση δεν θα έρθει αύριο.. Φόρτωσα και το κατάλαβε βέβαια, και μου λέει "μην ανησυχείτε, είναι κρατημένο με το όνομα και το αφμ σας αλλά δεν μπορούμε να σας το στείλουμε αύριο". Την ζάλιζα εγώ και το τελικό συμπέρασμα είναι ότι απλά πρέπει να περιμένω χωρίς να ξέρει αν θα λυθεί εντός της εβδομάδας 1
Iskovery Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Φώσκολο μου θυμίζει! Με πήραν να μου πουν ότι λόγω λάθους στην τιμολόγηση δεν θα έρθει αύριο.. Φόρτωσα και το κατάλαβε βέβαια, και μου λέει "μην ανησυχείτε, είναι κρατημένο με το όνομα και το αφμ σας αλλά δεν μπορούμε να σας το στείλουμε αύριο". Την ζάλιζα εγώ και το τελικό συμπέρασμα είναι ότι απλά πρέπει να περιμένω χωρίς να ξέρει αν θα λυθεί εντός της εβδομάδας. Αυτό ακριβώς έκαναν και σε μένα, οπότε θα υπάρξει σε όλους καθυστέρηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα