led zeppelin Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πραγματικά η αδιαφορία τους και η ανευθυνότητα είναι ανυπέρβλητη! Την παραγγελία, εν τω μεταξύ, την έκανα με επαγγελματικό ΑΦΜ και σκεφτόμουν να ζητήσω και προσφορά για σταθερό - κινητό... Καλά ρε γ@μωτο δεν φοβούνται να μην χάσουν πελάτες;;; Τόσο στόκος ο μέσος Έλληνας καταναλωτής;; Μας πουλήσαν παραμύθια, θα παραλάβουμε nexus 6, δήθεν παραλίγο να πιστέψουμε την wind τον ξεφτίλλλαααα ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 2
hara75gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 <p>Είπαμε σήμερα ή Δευτέρα.</p> <p> </p> <p>Οπότε Δευτέρα. </p> Αισιόδοξο σε ακούω εσένα. Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App 1
equi1908 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Με πήραν και κανονισαμε για Τρίτη, αντικαταβολή με speedex 7
led zeppelin Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Με πήραν και κανονισαμε για Τρίτη, αντικαταβολή με speedex Ωπ! τι ώρα πηρες για παραγγελία θυμάσαι;;
atonioz Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 έλα να παίρνουμε σειρά!!!!!! ΛΑΧΕΙΟ WIND και αν σου κάτσει ? ! χαχαχα στο μεταξύ ούτε τηλέφωνο απο τη καψούρα μας να περιμέναμε!!!! 1
led zeppelin Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 έλα να παίρνουμε σειρά!!!!!! ΛΑΧΕΙΟ WIND και αν σου κάτσει ? ! χαχαχα στο μεταξύ ούτε τηλέφωνο απο τη καψούρα μας να περιμέναμε!!!! εισαι καλά; αυτής της μιλάμε απο το viber μην παρει η wind και της βγάλει κατειλημμένο 4
equi1908 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 12:52 (έπεσα σε μια που δεν ήξερε και θα με επαιρνε σε λίγο) και μετά ξανά 13:04 (όπου και κράτησε στοιχεία και το έκλεισα) Με πήραν από +30 21 1989 1893 3
led zeppelin Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ωωωω έχουμε leak του τηλεφωνου!!! Αυτά είναι!!! Εγώ παραγγελια έβαλα 13:00... παιρνω τηλ και σας λέω. δεν το απαντάνε... λέει μια παπατζα και στο κλείνει μετά.
giorginho Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ρώτησα ειδικά για την παραγγελία μου και όχι γενικά για όλο τον κόσμο και μου είπε πως δεν είναι αρμόδια, αλλά ούτε μπορεί να μου δώσει τον αρμόδιο. To ποσες φορες το εχω ακουσει αυτο απο τετοιες "ωραιες" εταιριες (wind, vivodi πριν ξοφλησει κλπ) δε λεγεται.... Και οχι φυσικα για παραγγελιες αλλά για συγκεκριμενα "θεματα" με το λογαριασμο μου, τη συνδεση μου κλπ. Χαιρετας, ριχνεις πετρα πισω σου και αν τους ξαναπετυχεις κάνεις οτι δεν τους βλεπεις... αν θες να εισαι και -λιγο- ψυχικα υγειης 2
alexmm Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τελικά όλοι τους είναι γτπ. Πολύς κόσμος έμεινε χωρίς.συσκευή κι απο αυτους κι απο voda. Ιδέα δεν έχουν απο εξυπηρέτηση πελατών, ασχετοι με το ζήτημα.... 1
hara75gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ρώτησα ειδικά για την παραγγελία μου και όχι γενικά για όλο τον κόσμο και μου είπε πως δεν είναι αρμόδια, αλλά ούτε μπορεί να μου δώσει τον αρμόδιο. To ποσες φορες το εχω ακουσει αυτο απο τετοιες "ωραιες" εταιριες (wind, vivodi πριν ξοφλησει κλπ) δε λεγεται.... Και οχι φυσικα για παραγγελιες αλλά για συγκεκριμενα "θεματα" με το λογαριασμο μου, τη συνδεση μου κλπ.Χαιρετας, ριχνεις πετρα πισω σου και αν τους ξαναπετυχεις κάνεις οτι δεν τους βλεπεις... αν θες να εισαι και -λιγο- ψυχικα υγειης Ευτυχώς με vivodi δεν έμπλεξα ποτέ, και ευτυχώς που η wind μου(μας) έδωσε δείγμα αντιμετώπισης των πελατών της, γιατί μου είχε περάσει από το μυαλό να τη δοκιμάσω σε κινητό και σταθερό λόγω τιμής και δώρων.Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App 1
Iskovery Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μόλις πήραν κι εμένα, παράδοση με speedex την Τρίτη. Την παραγγελία την έκανα 12.30 1
Xander Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Και μένα μόλις μου τηλεφώνησαν.. επίσης για Τρίτη, νωρίτερα δεν γίνεται ρώτησα. παραγγελία γύρω στη 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα