Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακυρο και σε μενα ειχα παρει τηλεφωνο στο κεντρικο Αθηνα και αφησα αφμ και λοιπα στοιχεια επικοινωνιας λιγο πριν  14:00  Μαλλον ειχαν εξαντηθει ηδη .

Επεξ/σία από dimyok
  • Απαντ. 918
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι πήρατε άκυρο σας πήραν τηλέφωνο και σας ενημέρωσαν ή πήρατε εσείς και σας το είπαν ; 

Δημοσ.

Πήρα εγω αρκετες φορες και μάλιστα επέμενα να με ενημερωσουν για εξελιξη , αλλιως σου λενε το ¨"αναμενουμε νεα παραλαβη απο αποθηκη - θα σας ειδοποιησουμε "  που ειναι παραμυθια.

Δημοσ.

Καλημερα απο Ελαδδιστάν

wind ακυρο και σε μενα και επισης ακυρο και απο Vodafone με χαρτι παραγγελιας 2/5  σε καταστημα  Ιωανιας Ηρακλειο Κρητης

το κορυφαιο και καλύτερο αλλο καταστημα wind Ηρακλειο το εχει και το πουλάει 599

αυτα

δεν ξανα ασχολουμαι

καλα να περνατε παιδια

Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλέφωνο η απάντηση ήταν θα σας καλέσουμε αύριο ή Δευτέρα για το αν θα γίνει τελικά η αγορά. 

Όσοι πήρατε άκυρο σας πήραν τηλέφωνο και σας ενημέρωσαν ή πήρατε εσείς και σας το είπαν ; 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλέφωνο η απάντηση ήταν θα σας καλέσουμε αύριο ή Δευτέρα για το αν θα γίνει τελικά η αγορά. 

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα  (είχα παραγγείλει 12-13:00). 

Επίσης την ίδια απορία με τον Giannis316 , σας πήραν ή πήρατε ? Περιοχή για εσάς που φάγατε άκυρο ?  τί ώρα έγινε η παραγγελία? 

ευχαριστώ

Δημοσ.

τη Δευτέρα όμως δε θα ισχύει η προσφορά

καλά δε σημαίνει κάτι αυτό .... 

τότε γιατί να ρίχνουν άκυρα ?  ας μην έριχναν σε κανέναν και ας ερχότουσαν δευτέρα με τα 699. Δεν έχει λογική αυτή η υπόθεση που κάνετε μερικοί (φιλικά πάντα) 

όπως και να έχει και αναλόγως των εξελίξεων θα κριθεί η wind (και αν κριθεί απο πολλούς πιστέψτε με μετράει :)

• Like 1
Δημοσ.

καλά δε σημαίνει κάτι αυτό .... 

τότε γιατί να ρίχνουν άκυρα ?  ας μην έριχναν σε κανέναν και ας ερχότουσαν δευτέρα με τα 699. Δεν έχει λογική αυτή η υπόθεση που κάνετε μερικοί (φιλικά πάντα) 

όπως και να έχει και αναλόγως των εξελίξεων θα κριθεί η wind (και αν κριθεί απο πολλούς πιστέψτε με μετράει :)

Ακριβώς αυτό κι ας μην προτρέχουμε μια και δεν έκλεισε ακόμη η βδομάδα. Αναλόγως των εξελίξεων κι η κρίση...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι το παράγγειλα χθες 6/5 τηλεφωνικά σε κατάστημα και μου είπε ότι αύριο θα το έχει, και θα με πάρει τηλ. , το θέμα είναι ότι δεν της είπα τίποτα για την τιμή λέτε να πάω και να μου πει 699 ?

Επίσης πήρα τηλέφωνο και στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησα και τους είπα αν κάποιο μαγαζί έχει η μπορεί να μου φέρει το νεχυς 6 έως και την Παρασκευή το πληρώνω στην προσφορά σωστά ? Και μου λέει ναι.Ελπίζω να ισχύει και να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.

Δημοσ.

πήρα κι εγώ τηλέφωνο για 2 nexus σε καλό φίλο από wind την τρίτη και μου πε έχει απόθεμα στα 299...ετσι έλεγε το σύστημα. παραγγειλαμε Τετάρτη και σήμερα μου είπε πως όσοι πήραν ήταν σε στοκ στα μαγαζιά... ήταν πολύ λίγοι... μου είπε δεν έγινε ποτέ παραγγελία νέα κομμάτια για την προσφορά απλά το έκανε η wind για να τα διώξει και κυρίως ήταν σαν ένα καταναλωτικό κόλπο.

εν ολίγοις φιάσκο μου είπε και ο άνθρωπος... δεν υπήρχαν ποτέ, δεν έγινε παραγγελία ποτέ.

Δημοσ.

Τελικά έχει παραλάβει κάποιος ; Έστω και ένας για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς :) 

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναμίλησα γιατί με πήραν τηλέφωνο απο τηλεπωλήσεις  και υπέθεσαν οτι είναι η wind (αλλά ήταν vodafone τελικά), και μου εξήγησαν οτι θα με καλέσουν αύριο έως δευτέρα για την παραλαβή και οτι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ καθώς έχω δώσει τα στοιχεία μου και δεν έχω ενημερώθει για μη διάθεσιμότητα. Η τίμη είναι στα 300 άσχετα αν είναι Δευτέρα κλπ. 

με λίγα λόγια ήταν σίγουρος οτι θα παραλάβω - ελπίζω :) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...