Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έχουμε κανένα νέο παιδιά; Ενημέρωσαν κανέναν για κάτι; Υποτίθεται πως Πέμπτη θα ήταν το ραντεβού για παράδοση.
alexmi900 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 απο μενα παντως που ημουν απο τους πρωτους που παρηγγειλαν δεν εχει ερθει τιποτα...
BrocasHelm Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναι, ακόμα κι εγώ με το Xperia M(που δεν είναι εξαντλημένο, απλά είναι στα 99 ευρώ) περιμένω και τίποτα. Το βλέπω για μαζικό άκυρο ή να αρχίσουν από βδομάδα να λένε ορίστε στην τιμή των 699 το nexus 6 πχ.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Θα φάνε κι αυτοί μαζικό άκυρο αν μας θυμηθούν από βδομάδα στα 699.
x_vagos_x Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Κι εμενα τιποτα ακομα. Κι εγω οταν παραγγειλα μου ειπε πως ειχε αποθεμα κιολας. Αν παιχτει η φουστιά που λες με την τιμη, εννοειται δεν παραλαμβανεις. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορεις να ζητησεις να διαγραφουν τα στοιχεια που σου κρατησαν (εμενα ζητησε αφμ κ αριθμο ταυτοτητας και επδ ειναι wind, ποτε δεν ξερεις...)
led zeppelin Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλά οκ, αν γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να φάει πολύ μαύρο, μα πάρα πολύ... Ο τρίτος πάροχος κινητής στην Ελλάδα δεν νομίζω πως δικαιούται σε κόλπα συνοικιακού σκρουτζομάγαζου, τα οποία στην τελική αποδεικνύονται και πολύ πιο υπεύθυνα! 1
driverpit Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η ερωτηση μου ειναι αν μπορεις να ζητησεις να διαγραφουν τα στοιχεια που σου κρατησαν (εμενα ζητησε αφμ κ αριθμο ταυτοτητας και επδ ειναι wind, ποτε δεν ξερεις...) Πάντως να εύχεσαι να μην διαρρεύσουν τα προσωπικά σου στοιχειά σε τρίτους και εννοώ σε εταιρίες προωθήσεις προϊόντων μου συνέβη έμενα λίαν προσφάτως 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 κ αυτοι στα δικα τους παιδια θα δωσανε lik vodafone .
x_vagos_x Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εμένα μου το ακύρωσαν σήμερα E, δεν ξέρω και κανέναν να παρέλαβε από τηλεφωνική παραγγελία της Wind, εκτός από ένα παιδί εδώ πιο πίσω που πήγε σε κατάστημα και το πήρε κατευθείαν
Ntenteras Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Και εγώ σε κατάστημα πήγα, τσέκαρε ο μαγαζατορας ότι υπήρχε όντως η προσφορά στα 299Ε και παραγγειλαμε 2. 3 μέρες μετά στην επιβεβαίωση που κάνει η wind στις παραγγελίες φάγαμε το άκυρο.
diomides2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Και εγώ σε κατάστημα πήγα, τσέκαρε ο μαγαζατορας ότι υπήρχε όντως η προσφορά στα 299Ε και παραγγειλαμε 2. 3 μέρες μετά στην επιβεβαίωση που κάνει η wind στις παραγγελίες φάγαμε το άκυρο. ώρα παραγγελίας αν θυμάσαι; 1
x_vagos_x Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ απλά ελπίζω αυτή τη στιγμή. Αν και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να παραλάβω/-ουμε ποτέ.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 E, δεν ξέρω και κανέναν να παρέλαβε από τηλεφωνική παραγγελία της Wind, εκτός από ένα παιδί εδώ πιο πίσω που πήγε σε κατάστημα και το πήρε κατευθείαν αυτος που λεει οτι το πηρε κατευθειαν κατι δεν λεει σωστα,διοτι κ εγω πηγα για το xperia m αλλα μου λεγανε αλλη τιμη στα καταστηνατα κ οτι δεν εχουν καμια σχεση για τα online ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα