Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχουμε κανένα νέο παιδιά; Ενημέρωσαν κανέναν για κάτι; Υποτίθεται πως Πέμπτη θα ήταν το ραντεβού για παράδοση.

• Απαντ. 918
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, ακόμα κι εγώ με το Xperia M(που δεν είναι εξαντλημένο, απλά είναι στα 99 ευρώ) περιμένω και τίποτα.

Το βλέπω για μαζικό άκυρο ή να αρχίσουν από βδομάδα να λένε ορίστε στην τιμή των 699 το nexus 6 πχ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα φάνε κι αυτοί μαζικό άκυρο αν μας θυμηθούν από βδομάδα στα 699. :P

Δημοσ.

Κι εμενα τιποτα ακομα. Κι εγω οταν παραγγειλα μου ειπε πως ειχε αποθεμα κιολας.

Αν παιχτει η φουστιά που λες με την τιμη, εννοειται δεν παραλαμβανεις.

Η ερωτηση μου ειναι αν μπορεις να ζητησεις να διαγραφουν τα στοιχεια που σου κρατησαν (εμενα ζητησε αφμ κ αριθμο ταυτοτητας και επδ ειναι wind, ποτε δεν ξερεις...)

Δημοσ.

Καλά οκ, αν γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να φάει πολύ μαύρο, μα πάρα πολύ... Ο τρίτος πάροχος κινητής στην Ελλάδα δεν νομίζω πως δικαιούται σε κόλπα συνοικιακού σκρουτζομάγαζου, τα οποία στην τελική αποδεικνύονται και πολύ πιο υπεύθυνα!

• Like 1
Δημοσ.

Η ερωτηση μου ειναι αν μπορεις να ζητησεις να διαγραφουν τα στοιχεια που σου κρατησαν (εμενα ζητησε αφμ κ αριθμο ταυτοτητας και επδ ειναι wind, ποτε δεν ξερεις...)

Πάντως να εύχεσαι να μην διαρρεύσουν τα προσωπικά σου στοιχειά σε τρίτους και εννοώ  σε εταιρίες προωθήσεις  προϊόντων μου συνέβη έμενα λίαν προσφάτως  

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου το ακύρωσαν σήμερα

E, δεν ξέρω και κανέναν να παρέλαβε από τηλεφωνική παραγγελία της Wind, εκτός από ένα παιδί εδώ πιο πίσω που πήγε σε κατάστημα και το πήρε κατευθείαν :P

Δημοσ.

Και εγώ σε κατάστημα πήγα, τσέκαρε ο μαγαζατορας ότι υπήρχε όντως η προσφορά στα 299Ε και παραγγειλαμε 2. 3 μέρες μετά στην επιβεβαίωση που κάνει η wind στις παραγγελίες φάγαμε το άκυρο.

Δημοσ.

Και εγώ σε κατάστημα πήγα, τσέκαρε ο μαγαζατορας ότι υπήρχε όντως η προσφορά στα 299Ε και παραγγειλαμε 2. 3 μέρες μετά στην επιβεβαίωση που κάνει η wind στις παραγγελίες φάγαμε το άκυρο.

ώρα παραγγελίας αν θυμάσαι;
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ απλά ελπίζω αυτή τη στιγμή.

Αν και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να παραλάβω/-ουμε ποτέ.

Δημοσ.

E, δεν ξέρω και κανέναν να παρέλαβε από τηλεφωνική παραγγελία της Wind, εκτός από ένα παιδί εδώ πιο πίσω που πήγε σε κατάστημα και το πήρε κατευθείαν :P

αυτος που λεει οτι το πηρε κατευθειαν  κατι δεν λεει σωστα,διοτι κ εγω πηγα για το xperia m αλλα μου λεγανε αλλη τιμη στα καταστηνατα κ οτι δεν εχουν καμια σχεση για τα online ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...