Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα τώρα και καλά "μάλλον με πήρατε πριν λίγο κτλ" και το επιμύθιο είναι ότι όσοι πήραμε, μας κράτησαν στοιχεία και ΔΕΝ μας είπαν ότι έχει εξαντληθεί, θα παραλάβουμε στα 300€

Δημοσ.

είμαι σε αυτούς

μας κράτησαν στοιχεία και ΔΕΝ μας είπαν ότι έχει εξαντληθεί,

αλλά τλφ δεν με έχουν πάρει για να ενημερώσουν για το οτιδήποτε.

προσωπικά δεν θα μπω στη διαδικασία να παίρνω κάθε τρεις και λίγο σαν να ψήνω γκ@μενα για ποτό.

αν το έχουν και κρατάνε σειρά ας πάρουν τλφ να ειδοποιήσουν αλλιώς θα επιβιώσουμε και χωρίς αυτό.

• Like 5
Δημοσ.

αν καποιος απο Ηρακλειο Κρητης εχει αλλαξει γνωμη και δεν το θελει ας στειελει ενα μηνυμα

Δημοσ.

Tίποτα!! Προσωπικά θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή και μετά θα τους πάρω τηλέφωνο!

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονή παιδιά. Και εμένα και ενός άλλου εδώ (δεν θυμάμαι, είδα το μήνυμά του χθες) μας είπανε πως θα επικοινωνήσουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Υπομονή.

Δημοσ.

Εγω που ειχα παραγγειλει κατα τις 12:40 τηλεφωνησα τωρα και μου τα μασαγε...Εξαντληθηκε λεει και θα παραλαβουμε μαλλον σε 1-2 εβδομαδες..Σε ερωτηση γιατι βγαλατε προσφορα αφου δεν υπηρχαν μου λεει οτι υπηρχαν γιατι σταλθηκαν...Δηλαδη του λεω υπαρχουν ατομα που παρελαβαν με την απαντηση να ειναι ναι....Και που ξερετε του λεω αν εκανα παραγγελια πριν απο αυτους και απαντηση μηδεν..Μου εσπασε τα νευρα και το εκλεισα..Μαλακιες....

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια καμια εξέλιξη.Εχουμε κανενα νεο.Παραγγειλα στα κεντρικα και ακομα δεν εχουν παρει τηλεφωνο

Δημοσ.

Εγω θα περιμενω μεχρι Παρασκευη. Μετα θα ειναι απλα μια ευχαριστη εκπληξη αν μου τηλεφωνησουν.

Επισης αν με παρουν απο Δευτερα, θα χεστουμε που κρατησαν τα στοιχεια μου και δεν με ενημερωσαν νωριτερα πως το αποθεμα ηταν μηδενικο.

Δημοσ.

εγώ δεν αντέχω άλλο.. έχω δει 10+ unboxing στο youtube ! κάθε στιγμή που χτυπάει το τηλέφωνο τρέμω μήπως είναι από τη wind για άκυρο. Απαράδεκτο από τη wind που μας έχει στο περίμενε τόσες μέρες, αλλά αν παραλάβω θα τους το συγχωρήσω 

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα αν κάποιος εχει παραλάβει και δεν το θέλει ας στείλει pm. Φυσικά στην τιμή της wind.

Δημοσ.

εγώ δεν αντέχω άλλο.. έχω δει 10+ unboxing στο youtube ! κάθε στιγμή που χτυπάει το τηλέφωνο τρέμω μήπως είναι από τη wind για άκυρο. Απαράδεκτο από τη wind που μας έχει στο περίμενε τόσες μέρες, αλλά αν παραλάβω θα τους το συγχωρήσω 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ακριβώς. Και το χειρότερο είναι πως δεν έχω χαρεί και το Flex2 που τσίμπησα από το άλλο το παιδί, νομίζοντας (ελπίζοντας) πως θα φύγει τώρα τέλος της βδομάδας που θα έρθει το Nexus...

• Like 2
Δημοσ.

εχμ vago αν δώσεις το flex ενδιαφέρομαι άμεσα.

επειδή απογοητευτηκα με το flex δεν υπάρχει πουθενά όσα τηλ και αν έκανα σε μαγαζια πήρα τηλ κεντρικά wind αλλά και από εκεί αρνητική απάντηση μάλλον δεν έμειναν ούτε τα εκθεσιακα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...