led zeppelin Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλημέρα, πολύ ησυχία έπεσε… Είχε κανείς τηλέφωνο για παραλαβή;;
spacestar Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 αυτό ίσως είναι καλό. εμένα μου είχαν πει ότι θα με πάρουν προς το τέλος της εβδομάδας. ελπίζω να μη με πάρουν παρασκευή να μου που ότι ακυρώνουν! 1
x_vagos_x Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ πήρα τώρα το άλλο μαγαζί που το έβγαλε προσφορά (το συνεργαζόμενο με την Wind) και μου είπε το παιδί πως περιμένει παραλαβή από την Wind την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Τον περιμένω να με πάρει πίσω με νεότερα. Επομένως η Πέμπτη είναι κρίσιμη μέρα. -Btw κι εγώ περιμένω τηλέφωνο ακόμα από την Wind για ώρα παραλαβής.
atonioz Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 καμία ενημέρωση ακόμα για το πότε και πώς παραλαμβάνω. Δε μπορώ να καταλάβω τί κάνουν!? Δηλαδή πόσα κινητά είχε το stock ? και 200 να είχε δεν υπάρχει λόγος για τέτοια καθυστέρηση ενημέρωσης - όχι για παραλαβή , ας παραλάβω την άλλη εβδομάδα!
spacestar Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 δε νομίζω ότι υπήρχε στοκ. προσπαθούν να δούν τί θα μαζέψουν από δω κι απο κει
led zeppelin Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 λιγο offtopic, αλλά για να το πουλάνε 300 πόσο το αγοράζουν αυτοι;;; 1
barman_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 μιλησα πριν λιγο,μεσα στη βδομαδα ενημερωση..οποτε μαλλον το κοβω για απο βδομαδα και αμα..
vtag Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ που ρώτησα πριν λίγο στην Wind μου είπε πρέπει να δώσω προκαταβολη 150€ και θα το έχω Παρασκευή!!! Να τα δώσω????
Metaksas Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 καμία ενημέρωση ακόμα για το πότε και πώς παραλαμβάνω. Δε μπορώ να καταλάβω τί κάνουν!? Δηλαδή πόσα κινητά είχε το stock ? και 200 να είχε δεν υπάρχει λόγος για τέτοια καθυστέρηση ενημέρωσης - όχι για παραλαβή , ας παραλάβω την άλλη εβδομάδα! εμενα η κοπελα μ εξηγησε ξεκαθαρα οτι αν το κινητο δεν ερθει Σαββατο και παει απο βδομαδα, πληρωνεις κανονικη τιμη και ας το εχεις κλεισει, μεχρι και προκαταβολη αν εχεις δωσει.
volleyball Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εδώ πάντως το εμφανίζει 499 ευρώ σκέτη συσκευή. Αυτό σήμερα το άλλαξαν, χτες έγραφε άλλη τιμή. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=934#page=1
aris1964 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παιδιά ότι νάναι, ζήτημα είναι αν θα δώσουν 10 κομμάτια όλα και όλα,αλλά με 499 παίρνεις όσα θέλεις. Πήγα χθές σε φίλο που έχει κατάστημα WIND και δεν ήξερε καν για την προσφορά μου έλεγε 319 το NEXUS με συμβόλαιο 1
volleyball Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παιδιά ότι νάναι, ζήτημα είναι αν θα δώσουν 10 κομμάτια όλα και όλα,αλλά με 499 παίρνεις όσα θέλεις. Πήγα χθές σε φίλο που έχει κατάστημα WIND και δεν ήξερε καν για την προσφορά μου έλεγε 319 το NEXUS με συμβόλαιο Μάλλον κάποιο μπέρδεμα έγινε στη wind τις μέρες Κυριακή - Δευτέρα. Αυτό που σου είπε ο φίλος σου ισχύει γιατί χτες ρώτησα και εγώ σε κατάστημα και μου είπαν το ίδιο. Αυτό γράφει και το φυλλάδιο τους το καινούργιο που ισχύει από τις 2/5. Και το xperia M στο φυλλάδιο το έχει σκέτη συσκευή 99 ευρώ όχι 59 που υπάρχει στη σελίδα τους. Τώρα τι έγινε τη Δευτέρα και άλλαξαν οι τιμές... 1
x_vagos_x Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά αφού λέμε η προσφορά ήταν μόνο Online ή Τηλεφωνικά. Αφήστε τα φυλλάδια και τα καταστήματα. Τηλεφωνώντας σε ένα κατάστημα, το κατάστημα θα στείλει αιτήματα σαν να είναι ιδιώτης, σαν άνθρωπος, πώς το λένε. Θα πρέπει κι εκείνοι να πάρουν τηλέφωνο όπως εμείς στα κεντρικά, να τους κάνουν προσφορά από τα κεντρικά. Τα καταστήματα δεν είναι αντίστοιχα των κεντρικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα