Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/ekptoseis-eos-200-/

Έχει κι άλλα καλά όπως Xperia M στα 59.

EDIT: Τα είχα striked, τα έκανα normal πάλι. Δεν υπάρχει και wind εδώ κοντά που είμαι. Αν πέσουν άκυρα πείτε μου να τα κάνω πάλι striked ή ακόμα και να το βγάλω το link.

EDIT2: Τέλος, μόνο κρατάνε ονόματα/τηλέφωνα σε περίπτωση που υπάρξει ακύρωση.

Επεξ/σία από BrocasHelm
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το βραβείο μικρότερου χρονικά ενθουσιασμού για σήμερα πάειιιιιιιιιιι...... :P

Επεξ/σία από x_vagos_x
  • Like 6
Δημοσ.

Και το βραβείο μικρότερου χρονικά ενθουσιασμού για σήμερα πάειιιιιιιιιιι...... :P

χαχαχαχαχα...........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για οσους δεν προλαβατε...εβγαλε ενα παιδι στο φορουμ αυτο....

ΑΚΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ απο οτι με ενημερωσε ο παλικαρης απο κατω (Red21) ευχαριστω!

ΑΚΥΡΟ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ... σκετη συσκευη χωρις συμβολαιο...

TYjgtNW.png

Επεξ/σία από Agathoklis
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια σιγουρα?ρωτησατε και σας ειπαν με παγιο?εμενα η πανεξυπνη μου ειπε κανενα συμβολαιο κανενα παγιο

τι να πω.

Δημοσ.

ρε παιδια εμενα μου ειπαν χωρις κανενα συμβολαιο η τιμη ειναι 299 ευρω ρωτησα 3 φορες.

Δεν βγαινει σωστα στην ιστοσελιδα τους. Πιστευω κι εγω οτι ειτε ειναι οντως 299 η τιμη χωρις συμβολαιο ειτε εκαναν "λαθος". Παντως το "εκπτωσεις εως 400€" μονο σε αυτη την περιπτωση μπορει να αντικατοπτριστει (απο -και καλα- 699€ στα 299€)

Για να στηριξω το παραπανω κοιταξα πχ το Nokia Lumia 530 DS (dual sim) που εχει επισης "εκπτωση" απο τα 79€ στα 59€. Αν πας να το αγορασεις σου βγαζει παλι μονο συμβολαια (οπως και στο Ν6) ομως δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ η τιμη 59€ (υπαρχει πχ με 19 ευρω, ή και τζαμπα με συμβολαια).

Θα εχει παρα πολυ πλακα παντως να φαει αυτη τη φορα η βοντα μαζικα ακυρα στις παραγγελιες της ελεω wind (αν και πιστευω οτι αν ισχυσει τελικα στα 299 θα... αναγκαστει να "απαντησει" με την ιδια τιμη και η βοντα).

Δημοσ.

Στη σελίδα τους στο φβ λένε για εκπτώσεις έως 200 ευρώ...

Πολύ απλά ως συνήθως....vodafone, germanos - cosmote, wind = μπάχαλο!!!!!

Θέλει υπομονή και χρόνο για να βγάλεις άκρη μαζί τους...αν βγάλεις!!!  :confused:  :confused: 

• Like 1
Δημοσ.

Δώστε! Nexus! Στο-Λα-ό!

Ούτε να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον δεν είναι ικανοί αυτοί. :P

• Like 4
Δημοσ.

παιδια το αγορασα απο wind στα 300 ευρω... αμαν χαμος θα γινει με την vodafone τωρα

μεσω τηλεφωνου μολις τωρα και πληρωμη σπιτι + με 12 δωσεις ατοκα με καρτα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...