atrwtos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για το κινητό μου samsung galaxy s4 gt-i9505 τώρα έχω έκδοση 4.4.2 kitcat έχω ψάξει στο ίντερνετ διάφορα βίντεο άρθρα κτλ. άλλοι λένε ότι δουλεύει μια χαρά χωρίς προβλήματα κτλ. και άλλοι οι περισσότεροι δηλ. όχι(κατανάλωση μπαταρίας,δεν συνδέεται στο wi-fi,κωλύματα κτλ.) σε σχέση πάντα με την προηγούμενη έκδοση.Το έχει κάνει κάποιος αυτό να μου πει και αν έχει και το ίδιο κινητό ακόμη καλύτερα μην το κάνω τζάμπα(την διαδικασία την γνωρίζω) μόνο ένα δεν θυμάμαι πρέπει να είναι root το κινητό;
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως σε S2 που έχω περάσει την Resurrection remix, είμαι μια χαρά. Μπαταρία κομπλέ, το wifi μια χαρά, και δεν κολλάει καθόλου. Πρέπει να είναι root το κινητό. Μπες στο xda forum και ψάξε. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 @usualsuspect μαλλον δε μιλαει για custom rom. Για το S4 ναι μεν υπαρχει lollipop επισημη αλλά δε ξερω αν εχει δοθει στην Ελλαδα. Αν θες να την περασεις χειροκινητα μεσω Odin τοτε να ξερεις οτι παιρνεις το ρισκο να γραψει το knox. Αν δε γραψει οταν την περασεις, μπορει να γραψει οταν θα θες να γυρισεις πισω σε περιπτωση που δε σου αρεσει. Μπορει ομως και να μη γραψει Υποτιθεται πως με επισημα firmware δεν γραφει 0χ1 αλλά παντα ειναι ρισκο. Αυτη η διαδικασια φυσικα και δε θελει root. Αν ηξερες την διαδικασια οπως ειπες θα το ηξερες και αυτο. Ριξε καλύτερα διαβασμα σε κανα xda και κανα myphone μη κλαις μετα. 1
atrwtos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Υπάρχει έκδοση στα Site: ελληνικά και θα την κάνω χειροκίνητα το έχω ξανακάνει με odin και έβαλα έτσι την 4.4.2 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα...Σας ευχαριστώ παιδιά θα δω τι κάνω
kataramenos32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 @usualsuspect μαλλον δε μιλαει για custom rom. Για το S4 ναι μεν υπαρχει lollipop επισημη αλλά δε ξερω αν εχει δοθει στην Ελλαδα. Αν θες να την περασεις χειροκινητα μεσω Odin τοτε να ξερεις οτι παιρνεις το ρισκο να γραψει το knox. Αν δε γραψει οταν την περασεις, μπορει να γραψει οταν θα θες να γυρισεις πισω σε περιπτωση που δε σου αρεσει. Μπορει ομως και να μη γραψει Υποτιθεται πως με επισημα firmware δεν γραφει 0χ1 αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ειναι ρισκο. Αυτη η διαδικασια φυσικα και δε θελει root. Αν ηξερες την διαδικασια οπως ειπες θα το ηξερες και αυτο. Ριξε καλύτερα διαβασμα σε κανα xda και κανα myphone μη κλαις μετα. Δεν υπαρχει περιπτωση να σου γραψει ο knox αν περασεις official rom μεσω odin εφοσον πας σε μεταγενεστερη εκδοση.Αν θες να πας απο την 5αρα πισω στην 4αρα τοτε ναι θα σου γραψει.
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Και στην επιστροφη δεν μετραει παντα το knox. Ενας φιλος που το πειραζε πριν λιγες μερες και το κοιταζαμε μαζι βημα βημα, δε του εγραψε στην επιστροφη στην 4αρα. Παρολο που αλλαζε και bootloader! Μετα κατι αλλο εκανε και του εγραψε Edit: το "μη κλαις μετα" επειδη το ξαναδιαβασα τωρα που ειμαι ξυπνιος και ακουγεται καπως περιεργα, θελω να το διορθωσω λιγακι γιατι δεν το ειπα προσβλητικά. Εννοουσα μη κλαις το κινητακι ή την εγγύηση απλα λόγω ώρας βγαινανε αλλιως οι λεξεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα