Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτό το PC:

- Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz
- 4GB RAM
- 500GB HDD
- DVD-ROM, DVD-REC
- VGA: παλιά που δεν την παλαιύει σε παιχνίδια
- MOBO: Gigabyte EP35-DS4
- Είναι ολοκληρωμένο, μέσα σε κουτί με τροφοδοτικό κλπ. Λειτουργεί.

Το οποίο έχει ένα θέμα και τρέχοντας κάποια προγράμματα (με δύο μου έχει τύχει) κάνει reset (με φρέσκα Windows). Μου το κάνει από τότε που το αγόρασα (το update στο BIOS δεν βοήθησε) και ούτε το RMA έβγαλε άκρη. Υποψιάζομαι πως η RAM με την mobo δεν είναι απόλυτα συμβατές. Η RAM είναι μια γνωστή μάρκα αλλά δεν την είχε η mobo στην λίστα με τις δοκιμασμένες.

Αυτό το PC, θέλω να το πουλήσω, θέλω να ενημερώσω τον αγοραστή για το πρόβλημα, και θέλω να του προτείνω μια τιμή που να είναι δίκαιη και για τους δύο μας.

Ποια είναι μια δίκαιη τιμή;

Δημοσ.

αμα σου κανει reboot παιζει να ανεβαζει θερμοκρασια βαλε ενα προγραμα να δεις τις θερμοκρασιες στον υπολογιστη σου

Δημοσ.

Εαν ειναι να το πουλησεις ολοκληρωμενο τοτε να ξερεις οτι το dvd καλυτερα να το κανεις δωρο οπως και την vga εαν ειναι καμια απλη ισα ισα για να δειχνει.

αυτο που ανεβαζει την τιμη ειναι η μητρικη σου εαν δουλευει σωστα και οι μνημες εαν ειναι 2Χ2 λογικα ddr2.

δεν μας εχεις πει πιο ειναι το τροφοδοτικο.

οποτε εαν το δωσεις ολο μαζι τοτε λογικα μπορει να πιασει και 100-120 εαν δουλευουν ολα σωστα.υποψην δεν ξερουμε τι τροφοδοτικο εχεις και τι κουτι.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως σε συμφερει να το σπασεις σε κομματια καλυτερα; Αυτο πιστευω εγω τουλαχιστον. 

Αυτό θα πρότεινα και εγώ.

Μητρική και μνήμες μόνο, θα σου δώσουν 40 + 40, νομίζω εύκολα (αν εγγυάσαι καλή λειτουργία).

Επεξεργαστής 20-30.

Ο σκληρός κάνα 30 αρι.

Βάλε και τη κάρτα - κουτί - τροφοδοτικό (αν είναι του κιλού) κτλ κάνα 20 αρι .

Δώσε λεπτομέρειες για τροφοδοτικό και κάρτα!

Είναι κομμάτια που πουλιούνται από μονά τους και αυτά, αν αξίζουν!

Έχει μια ...ταλαιπωρία παραπάνω βέβαια.

Δημοσ.

Μη το πουλάς καθόλου δεν αξίζει. Άστοστην άκρη για καβαντζα.

• Like 1
Δημοσ.

- Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz                          30€
- 4GB RAM                                                                    20€
- 500GB HDD                                                                25€
- DVD-ROM, DVD-REC                                                   5€
- VGA: παλιά που δεν την παλαιύει σε παιχνίδια             5€
- MOBO: Gigabyte EP35-DS4                                         20€
- Είναι ολοκληρωμένο, μέσα σε κουτί με τροφοδοτικό κλπ. Λειτουργεί.        25€

ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ  ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 120€. ΠΑΚΕΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100€ και όλα αυτα με την ΠΡΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ....ΠΧ  ο δ΄σικος πρέπει να ελεγχθει με  sentinel  και οι μνήμες/ΜΒ  me memtest...

ΥΠΟΨΗ ΟΜΩΣ  ότι σαν πακέτο έχει το πρόβλημα που λές οπότε το θεωρω άδικο  να το δώσεις έτσι και κάποιος που το χρειάζεται να το πάρει και να του βγάλει πρόβλημα..Ιδιαίτερα αν σου κρασάρει με  WIN 7/8  αυτό σημαίνει σχεδ΄ψν σίγουρα  hardware  πρόβλημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...