k_e_l_l_y Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Πρόσφατα αγόρασα μια πολύ οικονομική web camera και συγκεκριμένα την HVT Web Camera HV-W001 USB με μικρόφωνο 12MP χωρίς drivers. Από τα χαρακτηριστικά της μου φάνηκε καλή για απλή χρήση skype. Παρολάυτα όταν την τοποθέτησα στο pc την αναγνώριζε σαν άγνωστη συσκευή με αποτελέσμα ούτε και το skype να την αναγνωρίζει. Αφού το έβαλα σε αλλή θύρα λειτούργησε κανονικά αλλά συνεχίζω να έχω προβλήματα και μια το αναγνωρίζει μια όχι. Και ακόμα όταν την αναγνωρίζει συνεχίζει να μου εμφανίζεται μήνυμα άγνωστής συσκευής. Είμαι σίγουρη ότι αφορα τη web camera το μήνυμα άγνωστης συσκευής γιατί το δοκίμασα και χωρίς κάποια αλλή συσκευή συνδεδεμένη πάνω στο pc.Μπορεί να μου πεις κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό? Γιατί μου φαίνεται τελικά οτί δεν ήταν και πολυ καλή value for money επιλογή η συγκεκριμένη web camera. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι ενώ στην πρώτη αναγνώριση της από τον υπολογιστή, μου εμφάνισε στην γραμμή εργασιών κάποιο σηματάκι (αν θυμάμαι καλά ήταν κάποιο πράσινο τετραγωνακί με ένα λευκό R) ότι είναι συνεδεμένη που μάλλον είχε και τις ρυθμίσεις της, έκτοτε δεν το έχει εμφανίσει ξανά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ρυθμίσω τα χαρακτηριστικά της ούτε καν από skype. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για web camera ώστε να πειράζω τις ρυθμίσεις της από εκεί? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα