Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι σ'αγαπώ! Χαχαχαχαχα.

Πές τα γιατί δεν μπορώ να πώ τίποτα άλλο σ'αυτό το topic.

I love you κάργα

Δεν μου έκαψε το σπίτι το κινητό πήγε να μου κάψει...

Ποιο έχει ασφάλεια? Και έστω ότι έχει, η ασφάλεια καίγεται όταν περάσει παραπάνω ρεύμα (Α) όχι τάση (V) για να προφυλάξει σε βραχυκύκλωμα.

Αφού 12v μπαταρία έχεις τι παραπάνω τάση να περάσει; Ούτε παραπάνω ρεύμα περναει σε μπαταρία το συνδέεις άρα η συσκευή τραβάει όσα θέλει. Κατευθείαν πήγαν να σου κάψουν το κινητό εσένα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κινητά, ταμπλετ κλπ φορτίζουν με 5V!!!!! Αν περάσουν 12 κάηκαν!!! 

USB->5V

Μπαταρία αυτοκινήτου ->12V

Απλό????????????????????

Επεξ/σία από harris78
Δημοσ.

USB->5V

Απλό????????????????????

Και απο το σπιτι περνανε 230V. Θελεις να καταληξεις καπου; 

Τα πραγματα ειναι απλα, για φορτιστη αυτοκινητου κοιτας τουλαχιστον 2 θυρες, 2.1 Α σε καθε θυρα, η οσο πιο κοντα σε αυτο τελος παντων.

Αμα θελεις να παρεις του 1 ευρω παρτο, προσωπικα εχω μαθει οτι οταν αγοραζω το πιο φτηνο καταληγω με μικρο χρονο ζωης. 

Δημοσ.

Στου κουφου τη βρόντα όσο θέλεις πόρτα

USB->5V

Απλό????????????????????

Ενώ οπως λέει ο φίλος από πάνω, στο φορτιστή σπιτιού μπορεί να περάσουν 220

?????

Δημοσ.

Ναι, γιατί ως γνωστων ο "μάπα" βγάζει ιμιτασιόν ρεύμα

Έχω βάλει ένα link αλλά μάλλον δεν το είδες. Ρίξε μια ματιά τι ρεύμα βγάζει ο ιμιτασιόν φορτιστής. Έχει κάτι γραφήματα στη μέση της σελίδας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στου άσχετου την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε... Όλοι γίναμε επιστήμονες... Εσείς λοιπόν που τα λέτε από που τα γνωρίζετε? Είστε ηλεκτρονικοί ή ξερόλες???

Μιλάμε για ηλεκτρονικά. Αν είναι μάπα η πιθανότητα να καεί το regulator και να περάσει παραπάνω τάση είναι μεγάλη είτε μιλάμε για φορτιστή αυτοκινήτου είτε μιλάμε για φορτιστή σπιτιού.

Και η ασφάλεια (που δεν υπάρχει) δεν προφυλάσσει από παραπάνω τάση μόνο από παραπάνω ρεύμα. Τι άλλο να πω... Το λινκ του φίλου παραπάνω τα εξηγεί καλά για όποιον μπορεί και θέλει φυσικά να τα καταλάβει. Η apple και άλλες εταιρείες έχουν βγάλει οδηγίες για την χρήση "μαιμου" φορτιστών για τον κίνδυνο ακόμα και έκρηξης της συσκευής που μάλιστα έχει συμβεί. Μετρήστε όποιος θέλει την έξοδο του φορτιστή του 1 ευρώ με παλμογράφο ή έστω απλό πολύμετρο και θα εκπλαγείτε. Αλλά πάρτε ότι θέλετε αφού είστε εσείς οι έξυπνοι.  

Επεξ/σία από harris78
Δημοσ.

Στου άσχετου την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε... Όλοι γίναμε επιστήμονες... Εσείς λοιπόν που τα λέτε από που τα γνωρίζετε? Είστε ηλεκτρονικοί ή ξερόλες???

Μιλάμε για ηλεκτρονικά. Αν είναι μάπα η πιθανότητα να καεί το regulator και να περάσει παραπάνω τάση είναι μεγάλη είτε μιλάμε για φορτιστή αυτοκινήτου είτε μιλάμε για φορτιστή σπιτιού.

Και η ασφάλεια (που δεν υπάρχει) δεν προφυλάσσει από παραπάνω τάση μόνο από παραπάνω ρεύμα. Τι άλλο να πω... Το λινκ του φίλου παραπάνω τα εξηγεί καλά για όποιον μπορεί και θέλει φυσικά να τα καταλάβει. Η apple και άλλες εταιρείες έχουν βγάλει οδηγίες για την χρήση "μαιμου" φορτιστών για τον κίνδυνο ακόμα και έκρηξης της συσκευής που μάλιστα έχει συμβεί. Μετρήστε όποιος θέλει την έξοδο του φορτιστή του 1 ευρώ με παλμογράφο ή έστω απλό πολύμετρο και θα εκπλαγείτε. Αλλά πάρτε ότι θέλετε αφού είστε εσείς οι έξυπνοι.  

Αυτό έκανα, η τσέπη δεν ελάφρυνε πολύ, το κινητό φορτίζει στο λεπτό και άντε γεια ηλεκτρονικέ

Έχω βάλει ένα link αλλά μάλλον δεν το είδες. Ρίξε μια ματιά τι ρεύμα βγάζει ο ιμιτασιόν φορτιστής. Έχει κάτι γραφήματα στη μέση της σελίδας.

Πρακτικά διαφορά τεράστια τι λέμε τώρα

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες για την πάρτη σας αγοράστε ότι θέλετε. Αλλά δεν είναι ωραίο να συμβουλεύετε τους άλλους να πάρουν φορτιστή του ενός δολαρίου ή τροφοδοτικό των 10€. Αν καεί το κινητό του τι θα του πείτε? Ουπς sorry!

Δημοσ.

Παίδες για την πάρτη σας αγοράστε ότι θέλετε. Αλλά δεν είναι ωραίο να συμβουλεύετε τους άλλους να πάρουν φορτιστή του ενός δολαρίου ή τροφοδοτικό των 10€. Αν καεί το κινητό του τι θα του πείτε? Ουπς sorry!

αν καει απαυτο ορκιζομαι θα του παρω αλλο καλυτερο

Δημοσ.

αν καει απαυτο ορκιζομαι θα του παρω αλλο καλυτερο

Κι εγώ ένα καλυτερότερο!
Δημοσ.

Κι εγώ ένα καλυτερότερο!

Κι εγώ παρα πολύ πιο πιο καλυτεροτατο

Εδώ κόντεψαν να καούν σπίτια  :-D

Ναι ο φορτιστής έφταιγε. Έτσι πάντως αγοράζετε όλοι γνήσια, με εγγύηση, πιο ασφαλή, ποιοτικά που μετασχηματίζουν τάση με οριτζιναλ τρόπο και όχι κινεζιες στο 1/10 της αξίας.

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ με 100000000000 Ε

Και εσύ βιντεσέρι που σαι ύπουλος θες να σου πω ποσά σπίτια κόντεψαν να μην καούν;;;

Αναλογικά σε έχω.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα ενα κινέζικο που κουμπώνεις διάφορα βύσματα για οτι τύπο συσκευής θες να φορτίσεις. Στο s4 mini που εχω το φορτίζε υπερβολικά αργά μέχρι που το βάζω στην θυρα της συσκευής κ δεν τη διαβάζει.

Και ερωτω:μα πάρω καινούριο βύσμα για τον Κινέζο φορτιστή ή να πάρω έναν καινούριο φορτιστή μέχρι 15 ? Θα φορτίζει πιο γρήγορα? Ρωτάω γιατί οταν πήρα ένα καλώδιο belkin για τον κανονικό φορτιστή μου είδα τεράστια διαφορά στην ταχύτητα φόρτισης σε σχέση με το αυθεντικό καλώδιο της σαμυ (αλλαξα καλώδιο γιατί το αυθεντικό ηταν στην άκρη του,εκεί που μπαίνει στο κινητό φθαρμένο και γιατί ήθελα πιο μακρύ καλώδιο). Το να δωσω 1-2 ευρώ να πάρω βύσματακι κ να φορτίζει το κντ σε 4 ωρες δεν λεει...

Δημοσ.

Ειχα ενα κινέζικο που κουμπώνεις διάφορα βύσματα για οτι τύπο συσκευής θες να φορτίσεις. Στο s4 mini που εχω το φορτίζε υπερβολικά αργά μέχρι που το βάζω στην θυρα της συσκευής κ δεν τη διαβάζει.

Και ερωτω:μα πάρω καινούριο βύσμα για τον Κινέζο φορτιστή ή να πάρω έναν καινούριο φορτιστή μέχρι 15 ? Θα φορτίζει πιο γρήγορα? Ρωτάω γιατί οταν πήρα ένα καλώδιο belkin για τον κανονικό φορτιστή μου είδα τεράστια διαφορά στην ταχύτητα φόρτισης σε σχέση με το αυθεντικό καλώδιο της σαμυ (αλλαξα καλώδιο γιατί το αυθεντικό ηταν στην άκρη του,εκεί που μπαίνει στο κινητό φθαρμένο και γιατί ήθελα πιο μακρύ καλώδιο). Το να δωσω 1-2 ευρώ να πάρω βύσματακι κ να φορτίζει το κντ σε 4 ωρες δεν λεει...

Ναι, το "κινέζικο" σου φταίει, όχι τα ελάχιστα μιλιαμπέρ που έδινε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...