Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχει λόγος. Το 95% είναι όλα ίδια. Το 5% που αλλάζει είναι το λογότυπο πάνω τους και το κατάστημα που το πουλάει. Μην τσιμπάς...

Το 95% που λες εχει ρευμα 1 αμπερ σε καθε θυρα. Σαν να λεμε οτι οχι μονο fast charge δεν υποστηριζουν, ενδεχομενως να σου φορτιζει το κινητο πολυ αργα , για φορτιση ταμπλετ ουτε καν. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, και σιγουρα δεν ειναι ολα τα ιδια. 

Ποτε μην παιρνεις πραγματα του ενως ευρω για να συνδεεις συσκευες των 400... Μια φορα θα αγορασεις ανταπτορα για το αμαξι, δεν θα σωσεις τιποτα αμα τον παρεις μαπα...

Δημοσ.
Δημοσ.

Το 95% που λες εχει ρευμα 1 αμπερ σε καθε θυρα. Σαν να λεμε οτι οχι μονο fast charge δεν υποστηριζουν, ενδεχομενως να σου φορτιζει το κινητο πολυ αργα , για φορτιση ταμπλετ ουτε καν. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, και σιγουρα δεν ειναι ολα τα ιδια. 

Ποτε μην παιρνεις πραγματα του ενως ευρω για να συνδεεις συσκευες των 400... Μια φορα θα αγορασεις ανταπτορα για το αμαξι, δεν θα σωσεις τιποτα αμα τον παρεις μαπα...

μιλαμε για φορτιστη κινητου, για αυτο παει 1 αμπερ ,πιστεψε με δεν χρειαζεσαι παραπανω,

αν λεγαμε για ταμπλετ τοτε να μου ελεγες οτι ειναι λιγα τα αμπερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιλαμε για φορτιστη κινητου, για αυτο παει 1 αμπερ ,πιστεψε με δεν χρειαζεσαι παραπανω,

Αν δεν κάνω λάθος ο φορτιστής του S4 είναι 2.0Α. Ας μας πει ο ts

Επεξ/σία από vdeseris
Δημοσ.

Μιλαμε για φορτιστη κινητου και πλεον αρκετα (νοτε, σ6, iphone και δεν ξερω ποσα και ποια αλλα) υποστηριζουνε fast charge, το οποιο για να το αξιοποιησεις θελεις >1A charger... 

Δημοσ.

φορτιστη αυτοκινητου ηθελε, αν θελει φαστ τσαρτζ τι να πω...

Επειδη στο αυτοκινητο πολυ πιθανο να βαλεις και κανενα gps με 1A το κινητο θα ξεφορτιζει σιγα σιγα. Δοκιμασμενο με note 3

Δημοσ.

Επειδη στο αυτοκινητο πολυ πιθανο να βαλεις και κανενα gps με 1A το κινητο θα ξεφορτιζει σιγα σιγα. Δοκιμασμενο με note 3

τι να σου πω, διαφορετικο κινητο, διαφορετικες απαιτησεις,

εγω με το οχταπυρηνο lenovo μου α8 ,

gps,δεδομενα,φουλ φωτεινοτητα και μια χαρα φορτιζει.

Δημοσ.

Θα συμφωνίσω με τον vdeseri ....Τα φτηνά μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα ...μερικοί μπορεί να είναι απλά κωλόφαρδοι και να μην τους έτυχε κάτι τέτοιο....

Εγώ κινέζικο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω.. (ΕΝΩ ΤΩΝ 20€ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΙΝΤ ΙΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝ) όχι μόνο φορτιστή αλλά οτιδήποτε (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΟΥ, ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΙΣΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΣΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ, ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ) ..

Απο το να κλαίω τα λεφτά μου και μαζί και την συσκευή (ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ) καλύτερα να δώσω (ΠΕΤΑΞΩ) 10 -20 ευρώ παραπάνω και να πάρω κάτι αξιόπιστο (ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΑΦΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΓΑ)...

Ναι, γιατί ως γνωστων ο "μάπα" βγάζει ιμιτασιόν ρεύμα

• Like 2
Δημοσ.

Εχω εναν μουφα 2.1A και φορτιζω το ιδιο γρηγορα με μπριζα . Με gps και δεδομενα οχι μονο δεν ξεφορτιζει αλλα σε 1,5 ωρα φορτιζει φουλ . Εχω κινητο Galaxy s5 . 2.1 παρτε και θα ειναι κομπλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς μπορεί να πάρουμε στο λαιμό μας κάποιον όταν λέμε ότι να ναι....

Οπότε διορθώνω:

1) Η τάση του αυτοκινήτου είναι παντού 12V και όχι 5V!!! Άρα δεν πρόκειται για απλό "ανταπτοράκι"... Αν περάσουν 12V αντε γεια μετά...

2) Επίσης και τα Α του αυτοκινήτου είναι τελείως διαφορετικά.

3) Είχα 2 χρόνια ένα υποτίθεται Belkin 2.1 Α από ebay και δούλευε άψογα μέχρι που το HTC One μου άρχισε πριν μια βδομάδα την ώρα που φόρτιζε στο αυτοκίνητο να μυρίζει καμένο! Ευτυχώς το πρόλαβα. Ο φορτιστής έβγαζε ότι βολτ ήθελε!!!

4) Με άλλον κινέζικο 1Α το κινητό όταν έτρεχε GPS ξεφόρτιζε όπως ήδη ανέφερε κάποιος.

Εγώ λοιπόν παρήγγειλα τον original htc. 

Επεξ/σία από harris78
Δημοσ.

Οπότε διορθώνω:

1) Η τάση του αυτοκινήτου είναι παντού 12V και όχι 5V!!! Άρα δεν πρόκειται για απλό "ανταπτοράκι"... Αν περάσουν 12V αντε γεια μετά...

3) Είχα 2 χρόνια ένα υποτίθεται Belkin 2.1 Α από ebay και δούλευε άψογα μέχρι που το HTC One μου άρχισε πριν μια βδομάδα την ώρα που φόρτιζε στο αυτοκίνητο να μυρίζει καμένο! Ευτυχώς το πρόλαβα. Ο φορτιστής έβγαζε ότι βολτ ήθελε!!!

4) Με άλλον κινέζικο 1Α το κινητό όταν έτρεχε GPS ξεφόρτιζε όπως ήδη ανέφερε κάποιος.

Οπότε διορθώνω:

1) Έχει ασφάλεια

2) Η μπαταρία του αυτοκινήτου δεν είναι Α ειναι Ah. Διαφορα τεράστια.

3) Πήρες μια μαλάκια απτό eBay και κάηκε δε σου καψε και το σπίτι. Λες και το γνήσιο έχει εγγύηση εφ ορου ζωής

4) Άμα σε γάιδαρο 10 κιλά φορτώσεις 20 κιλά λογικό ειναι να λυγίσει.

Και άμα δεις διαφορα σφύρα μου κλέφτικα

• Like 2
Δημοσ.

1) Έχει ασφάλεια

2) Η μπαταρία του αυτοκινήτου δεν είναι Α ειναι Ah. Διαφορα τεράστια.

3) Πήρες μια μαλάκια απτό eBay και κάηκε δε σου καψε και το σπίτι. Λες και το γνήσιο έχει εγγύηση εφ ορου ζωής

4) Άμα σε γάιδαρο 10 κιλά φορτώσεις 20 κιλά λογικό ειναι να λυγίσει.

Και άμα δεις διαφορα σφύρα μου κλέφτικα

Νομίζω ότι σ'αγαπώ! Χαχαχαχαχα.

Πές τα γιατί δεν μπορώ να πώ τίποτα άλλο σ'αυτό το topic.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου έκαψε το σπίτι το κινητό πήγε να μου κάψει...

Ποιο έχει ασφάλεια? Και έστω ότι έχει, η ασφάλεια καίγεται όταν περάσει παραπάνω ρεύμα (Α) όχι τάση (V) για να προφυλάξει σε βραχυκύκλωμα.

Επεξ/σία από harris78

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...