pavloa Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω έναν φορτιστή αυτοκινήτου για το κινητό μου... Έχω το samsung s4 Είδα αυτόν για πείτε μου τις γνώμες σας: http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/antaptoras-aytokinitoy-puro-car-charging-dual-usb-mch2usb24rblk-mayro/prod7201149pp/ Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο με 2 ή 3 usb Και απο ότι είδα μερικά διαφέρουν στα Aμπέρ Και αν πάρω αυτόν θα υπάρξει πρόβλημα αν συνδέσω το κινητό μου εκεί που λέει tablet;; Για παράδειγμα αν θέλω να φορτίσω 2 κινητά θα μπορέσω ;; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από pavloa
georgeps21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Θέλω να αγοράσω έναν φορτιστή αυτοκινήτου για το κινητό μου... Έχω το samsung s4 Είδα αυτόν για πείτε μου τις γνώμες σας: http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/antaptoras-aytokinitoy-puro-car-charging-dual-usb-mch2usb24rblk-mayro/prod7201149pp/ Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο με 2 ή 3 usb Και απο ότι είδα μερικά διαφέρουν στα Aμπέρ Και αν πάρω αυτόν θα υπάρξει πρόβλημα αν συνδέσω το κινητό μου εκεί που λέει tablet;; Για παράδειγμα αν θέλω να φορτίσω 2 κινητά θα μπορέσω ;; τουμπανο φαινεται,ναι θα μπορεις να φορτισεις και 2 κινητα, ta 2,4 ampere φτανουν και παρα φτανουν εγω παντως προσωπικα φορτιζω το κινητο μου σε εναν φορτιστη κινεζικο του 1μιση ευρω και εναν ανταπτορα για 3 θεσεις, δεν ειχα θεμα ποτε. 1
teo20net Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Το ίδιο έκανα κι εγώ. Πήρα έναν παρόμοιο απο εξωτερικό με 1 ευρώ και λειτουργεί άψογα. 1
pavloa Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτός καλός είναι;; belkin είναι.. http://www.ebay.com/itm/New-Belkin-2-port-USB-Car-Charger-Lightning-Cable-for-iphone6-6-5-iPod-Ipad-/251904560886?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aa6ae8ef6 Turbo-x δεν θέλω γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2015 από pavloa 1
teo20net Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Turbo-x δεν θέλω γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα... Αδερφέ, ένα ανταποράκι είναι που έχει κόστος παραγωγής το πολύ 10 λεπτά του ευρώ. Πάρε ότι νομίζεις, όλα ίδια είναι αλλά μην δώσεις 10 ευρώ, είναι αμαρτία. Πάρε ένα φθηνό και με τα υπόλοιπα αγόρασε πασατέμπο καλύτερα. 1
pavloa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Κοίτα σε αυτό θα συμφωνήσω ..Αλλά αφου θα δώσω 5ευρώ γιατί να μην βάλω άλλα 5 και να πάρω κάτι καλό...
teo20net Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν υπάρχει λόγος. Το 95% είναι όλα ίδια. Το 5% που αλλάζει είναι το λογότυπο πάνω τους και το κατάστημα που το πουλάει. Μην τσιμπάς... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2015 από teo20net
vdeseris Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) To κινέζικο με το 1€ δηλαδή έχει ίδια ποιότητα με τα belkin δηλαδή? Ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν το κινητό μου σε φορτιστή του ενός $. Δες λίγο και τη διαφορά στο εσωτερικό τους. link Επεξ/σία 11 Μαΐου 2015 από vdeseris
teo20net Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Είναι απλά ένα ανταπτοράκι. Δεν παράγει ρεύμα αλλα απλά το μεταφέρει. Αν παρήγαγε ρεύμα τότε ναι, ίσως να μην ήταν ποιοτικά το ίδιο, ίσως να έδινε διαφορετικό ρεύμα κλπ κλπ. Στο συγκεκριμένο όμως, η δική μου γνώμη και άποψη απο προσωπική εμπειρία, είναι η παραπάνω.
vdeseris Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Είναι απλά ένα ανταπτοράκι. Δεν παράγει ρεύμα αλλα απλά το μεταφέρει. Αν παρήγαγε ρεύμα τότε ναι, ίσως να μην ήταν ποιοτικά το ίδιο, ίσως να έδινε διαφορετικό ρεύμα κλπ κλπ. Στο συγκεκριμένο όμως, η δική μου γνώμη και άποψη απο προσωπική εμπειρία, είναι η παραπάνω. Δες λίγο το link που έβαλα παραπάνω που δείχνει το εσωτερικό τους.
teo20net Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ναι του έριξα μια ματιά. Και ξαναλέω, χρησιμοποιώ κινέζικα του 1 ευρώ σε 3 ξεχωριστά αυτοκίνητα όπου φορτίζονται διάφορες συσκευές (Iphone 6, Iphone 4, Alcatel Pop C7, Turbo-X "κάτι" κ.α. ) τελείως απροβλημάτιστα και στα 3 αυτοκίνητα. Το δικό μου (Iphone 4) το φορτίζω έτσι τα τελευταία 2 χρόνια συνεχώς χωρίς καμμιά επίδραση στην μπαταρία (για να σε προλάβω). Απο εκεί και πέρα οι γνώμες είναι σαν τις "τρύπες". Καθένας έχει κι απο μία.
vdeseris Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δεν θα σε πείσω για τα αυτονόητα. Τα φτηνά τροφοδοτικά και οι φτηνοί φορτιστές είναι επικίνδυνοι. Το ότι ήσουν τυχερός μέχρι τώρα δεν μου λέει κάτι.
pavloa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνίσω με τον vdeseri ....Τα φτηνά μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα ...μερικοί μπορεί να είναι απλά κωλόφαρδοι και να μην τους έτυχε κάτι τέτοιο.... Εγώ κινέζικο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω..όχι μόνο φορτιστή αλλά οτιδήποτε .. Απο το να κλαίω τα λεφτά μου και μαζί και την συσκευή καλύτερα να δώσω 10 -20 ευρώ παραπάνω και να πάρω κάτι αξιόπιστο... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2015 από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα