Maktro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 το massdrop είναι αμερική η έχει έδρες και στην ευρώπη? ρωτάω για να έχω μια ιδέα για το ποσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά ~
frozex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 εγω έχω αγοράσει πολλές φορές απο massdrop, μια χαρά αξιόπιστο είναι αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει τώρα λόγο ισοτιμίας + πάντα το ρίσκο τελωνίου(στα ακριβά προιόντα) το massdrop είναι αμερική η έχει έδρες και στην ευρώπη? ρωτάω για να έχω μια ιδέα για το ποσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά ~ ρώτα τον haris013, εγώ δεν έχω πάρει ούτε μία φορά αλλά όταν βλέπω κάτι και μου αρέσει το ανεβάζω μπας και το θέλετε εσείς.
haris013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 το massdrop είναι αμερική η έχει έδρες και στην ευρώπη? ρωτάω για να έχω μια ιδέα για το ποσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά ~ ανάλογα τα εργοστάσια που βρίσκονται. Συνήθως απο εκεί κάνουν dispatch. Τα περισσότερα προιόντα πάντως έρχονται εκτός ΕΕ. Συνήθως αμέρικα ή κίνα. 1
frozex Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Site: Tai-HaoRubber Gaming Keycap Set
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα