Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι αυτή η καταλληλότερη ενότητα για αυτό το θέμα αλλά ήθελα να το γράψω κάπου ώστε αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο να τα έχει υπόψιν του. Έχουμε και λέμε.

Link.png Site: Doubleshot ABS Sculpted Keycaps

Link.png Site: Potato Keycap

Link.png Site: HolyOOPS Aluminum Keycaps

Και ένα link για να αλλάξετε τα switches.

Link.png Site: Gateron Switches

Δεν ξέρω κάποιον από Ελλάδα που να έχει αγοράσει από αυτό το site αλλά έχω διαβάσει πως στην Αμερική έχει στείλει όλες τις παραγγελίες. 

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω οτι οι περισσοτεροι που γενικα ειτε εχουν μηχανικο δεν πολυ ασχολουνται με ειδη διακοπτων μετα την αγορα παρα μονο πριν την αγορα με τους γνωστους Red/blue/black/brown,τουλαχιστον αυτο εχω δει τα τελευταια 3 χρονια.

Ασε που τον τελευταιο καιρο βλεπω και αρκετα κρουσματα ελλατωματικων μηχανικων πληκτρολογιων αρα ενας λογος παραπανω που δεν κοιταζουν σε αλλους διακοπτες οι περισσοτεροι(απο Ελλαδα τουλαχιστον) σε σχεση με το εξωτερικο(ειμαι και εγω παθων μιας και σταματησε να μου λειτουργει το Trigger τα Χριστουγεννα).

Μακαρι να μηχανικα να μην εβγαζαν πολλα προβληματα(ειδικα σε Amazon υπαρχουν παρα πολλα κρουσματα αλλα και στα Forum των εταιριων ειτε αυτη την λενε Logitech ειτε Corsair) να αξιζε οντως η αναζητηση σε διακοπτες οπως τους παραπανω για ποικιλια που να ταιριαζει σε ολα τα γουστα :(

Δημοσ.

εγω έχω αγοράσει πολλές φορές απο massdrop, μια χαρά αξιόπιστο είναι αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει τώρα λόγο ισοτιμίας + πάντα το ρίσκο τελωνίου(στα ακριβά προιόντα)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εαν μπορουσες να μου βρεις keycaps οπου η βαση να ειναι διαφανες και πανω να ειναι κανονικα backlit θα εισαι αρχηγος. Εχω βρει διαφανες αλλα ειναι ολο διαφανες κατι που δεν με εξυπηρετει.

Δημοσ.

Φθηνά Black blank(not printed) PBT keycaps ψάχνω αλλά οι τιμές γδέρνουν, αν βρεί κάποιος κάτι ας ποστάρει.

Thanks in advance.

2 Ώρες με το Quickfire XT με browns switches και δεν μπορώ να σταματήσω να γράφω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Link.png Site: 50AO-rings

Από τα παραπάνω πιο πιστεύετε ότι είναι το ιδανικό μέγεθος για καφέ διακόπτες;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: ZincGold or Silver Keycaps

Link.png Site: ErgoGateronSwitch Sampler Bundle

Link.png Site: MiToDSA: Sci-Fi Keycap Set

BONUS:

Link.png Site: BlueSandstone Polyhedral Dice Set

Link.png Site: EricBono Omega Whistles

Επεξ/σία από frozex
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.massdrop.com/buy/vortex-backlit-doubleshot-pbt-keycaps

Vortex PBT doubleshot white/black στα 34€ περίπου

Νομίζω θα ενδιαφέρουν πολλά παιδιά μιας και είναι από PBT και κάνουν και για φωτιζόμενα keyboards.

Εγώ έχω ψηθεί για τα άσπρα το μόνο που με κολλάει είναι  ο τρόπος πληρωμής...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...