frozex Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω αν είναι αυτή η καταλληλότερη ενότητα για αυτό το θέμα αλλά ήθελα να το γράψω κάπου ώστε αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο να τα έχει υπόψιν του. Έχουμε και λέμε. Site: Doubleshot ABS Sculpted Keycaps Site: Potato Keycap Site: HolyOOPS Aluminum Keycaps Και ένα link για να αλλάξετε τα switches. Site: Gateron Switches Δεν ξέρω κάποιον από Ελλάδα που να έχει αγοράσει από αυτό το site αλλά έχω διαβάσει πως στην Αμερική έχει στείλει όλες τις παραγγελίες. 2
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Νομιζω οτι οι περισσοτεροι που γενικα ειτε εχουν μηχανικο δεν πολυ ασχολουνται με ειδη διακοπτων μετα την αγορα παρα μονο πριν την αγορα με τους γνωστους Red/blue/black/brown,τουλαχιστον αυτο εχω δει τα τελευταια 3 χρονια. Ασε που τον τελευταιο καιρο βλεπω και αρκετα κρουσματα ελλατωματικων μηχανικων πληκτρολογιων αρα ενας λογος παραπανω που δεν κοιταζουν σε αλλους διακοπτες οι περισσοτεροι(απο Ελλαδα τουλαχιστον) σε σχεση με το εξωτερικο(ειμαι και εγω παθων μιας και σταματησε να μου λειτουργει το Trigger τα Χριστουγεννα). Μακαρι να μηχανικα να μην εβγαζαν πολλα προβληματα(ειδικα σε Amazon υπαρχουν παρα πολλα κρουσματα αλλα και στα Forum των εταιριων ειτε αυτη την λενε Logitech ειτε Corsair) να αξιζε οντως η αναζητηση σε διακοπτες οπως τους παραπανω για ποικιλια που να ταιριαζει σε ολα τα γουστα
haris013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 εγω έχω αγοράσει πολλές φορές απο massdrop, μια χαρά αξιόπιστο είναι αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει τώρα λόγο ισοτιμίας + πάντα το ρίσκο τελωνίου(στα ακριβά προιόντα)
frozex Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Site: 120x Custom Cherry MX Springs 3-Pack Site: Kailh Switches Site: Cherry MX Rubber O-Rings
frozex Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Έχοντας υπόψιν πόσο πολύ σας άρεσαν τα παραπάνω συνεχίζω με αυτό: Site: Topre PBT Spacebar
Zergoulini Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εαν μπορουσες να μου βρεις keycaps οπου η βαση να ειναι διαφανες και πανω να ειναι κανονικα backlit θα εισαι αρχηγος. Εχω βρει διαφανες αλλα ειναι ολο διαφανες κατι που δεν με εξυπηρετει.
frozex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Βρήκα αυτά δεν ξέρω αν σου κάνουν. Site: Max Keyboards Keycap Set
ShadowSora94 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Φθηνά Black blank(not printed) PBT keycaps ψάχνω αλλά οι τιμές γδέρνουν, αν βρεί κάποιος κάτι ας ποστάρει. Thanks in advance. 2 Ώρες με το Quickfire XT με browns switches και δεν μπορώ να σταματήσω να γράφω.
frozex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Site: 50AO-rings Από τα παραπάνω πιο πιστεύετε ότι είναι το ιδανικό μέγεθος για καφέ διακόπτες;
frozex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Site: DuckyPBT 108 Key Set Site: ABSShine Through Emblem Keycaps
frozex Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Site: ZincGold or Silver Keycaps Site: ErgoGateronSwitch Sampler Bundle Site: MiToDSA: Sci-Fi Keycap Set BONUS: Site: BlueSandstone Polyhedral Dice Set Site: EricBono Omega Whistles Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2015 από frozex
frozex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Site: Leagueof Legends Ahri Keycaps Site: ABSClear Keycaps Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2015 από frozex
Kazama88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.massdrop.com/buy/vortex-backlit-doubleshot-pbt-keycaps Vortex PBT doubleshot white/black στα 34€ περίπου Νομίζω θα ενδιαφέρουν πολλά παιδιά μιας και είναι από PBT και κάνουν και για φωτιζόμενα keyboards. Εγώ έχω ψηθεί για τα άσπρα το μόνο που με κολλάει είναι ο τρόπος πληρωμής... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα