Προς το περιεχόμενο

[Mobile Power Bank] Xiaomi 10400mAh @ GEARBEST $15.39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το site του gearbest.com βγαζει λαθος πληροφοριες και τιμες στο mobile version. Μην εμπιστευεστε το mobile version-view. Για τις σωστες πληροφοριες και τιμες μονο το full-view/desktop view!

Δημοσ.

εριξα και εγώ ένα παραγγελία, είχα και κάτι ποντους στο κατάστημα πήγε 12.30$ τελική!

ΕΒαλα αποστολή free (με τι στελνει τα τσαμπα?)

Δημοσ.

εριξα και εγώ ένα παραγγελία, είχα και κάτι ποντους στο κατάστημα πήγε 12.30$ τελική!

ΕΒαλα αποστολή free (με τι στελνει τα τσαμπα?)

Με το Σουηδικο ταχυδρομειο,

χωρις να ειναι συστημενο ,οποτε εχε το νου  σου  μην στο φάει κανείς γειτονας :-D

Δημοσ.

Ο χρήστης fagib2002 είπε:<br />

εριξα και εγώ ένα παραγγελία, είχα και κάτι ποντους στο κατάστημα πήγε 12.30$ τελική!<br />

ΕΒαλα αποστολή free (με τι στελνει τα τσαμπα?)<br />

Με το Σουηδικο ταχυδρομειο,<br />

χωρις να ειναι συστημενο ,οποτε εχε το νου  σου  μην στο φάει κανείς γειτονας <br />

<br />

<br />

Αργεί αυτο; Με postnl παίρνω συνήθως και είναι σφαίρα σε σχέση με αλλα

Δημοσ.

παρελαβα πριν απο λιγο αυθεντικοτατο κανονικα απο gearbest στις 17 ημερες στο Ηρακλειο

Με τι τρόπο αποστολής; Βλέπω προσφέρει postNL, sigpost και auto (??). Θέλω να παραγγείλω από εκεί κάποια πράγματα (actioncam, powerbank κλπ) αλλά δεν ξέρω να επιλέξω.

Δημοσ.

τις τελευταιες 3 παραγγελειες που εχω κανει 17 μερες και οι 3 και με τις δυο εταιριες

απλα πριν κανεις την παραγγελια ρωτα αν ειναι σε στοκ γιατι εμενα αργησαν να μου κανουν dispatch

• Like 1
Δημοσ.

σημερα παρελαβα εγω. εχω βαλει 2 παραγγελιες την ιδια μερα ακριβως με διαφορα 5 λεπτών η μια στις 19 ημερολογιακες η αλλη αναμενετε :( απο check παντος original ειναι

Δημοσ.

παρελαβα πριν απο λιγο αυθεντικοτατο κανονικα απο gearbest στις 17 ημερες στο Ηρακλειο

Ηράκλειο Κρήτης???

πότε έφυγε η παραγγελία από κίνα (17 μέρες από shipping)??? και με ποια εταιρεία ήρθε???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...