runner69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 τι χρονο φορτισης εχει? εμενα ειναι 7 ωρες τωρα και φορτιζει ακομα στο δευτερο λαμπακι. Πατα τον διακοπτη μια φορα αν νομιζεις οτι εχει κολλησει σε καποιο led. Εχω το 5000 mAh και ειχα παρομοιο προβλημα. Κατα την φορτιση του powerbank "κολλουσε" στο δευτερο led και δεν μπορουσε να περασει στο τριτο. Μετα απο καποιες ωρες αν παταγα τον διακοπτη θα προχωρουσε στο led πόυ θα επρεπε να ειναι πχ στο 3ο ή στο 4ο. Σε εμενα ειχε προβλημα στο να περασει απο το δευτερο στο τριτο led και απο το τριτο στο τεταρτο led. To 1o και 4ο τα παιρναγε. Τελικα ομως μετα απο 3-4 πληρεις φορτισεις φαινεται να εστρωσε καθως πλεον φορτιζεται κανονικα χωρς να κολλαει σε κανενα led. Ψαχνοντας βλεπω οτι εχει εμφανιστει και σε αλλα xiaomi αυτο. http://en.miui.com/thread-23927-2-1.html
fagib2002 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Παρέλαβα και εγώ σήμερα, γνήσιο, σε 25 μέρες απο καταχώρηση παραγγελίας
agnostos99 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Απο ποια περιοχη εισαι; Εβαλες extra λεφτα για tracking number; Και γω αγορασα 13/06 και shipping 15/06 αλλα ακομα δεν μου ηρθε τιποτα! Ειμαι απο ΘεσσαλονικηΑθήνα και δεν έβαλα τίποτα για trackingΌσον αφορά τη φόρτιση δυστυχώς επειδή το έβαλα και έφυγα δεν εχω ιδέα ποσό χρόνο έκανε!!! Αλλά το φορτιζω με φόρτιση 2Α οπότε σίγουρα θα κάνει λιγότερο χρόνο!!! Τώρα του κάνω !ία πλήρη αποφόρτιση φορτίζοντας ταμπλέτες κ θα το μέτρηση από μηδενικής βάσης γιατί ήρθε αναβοσβηνοντας το δεύτερο λαμπάκι Αυτό με το κουμπί με μπέρδεψε και εμένα λίγο αλλά ναι αναβοσβηνει τα αξεσουάρ xiaomi και σβήνει μόνο του λίγο μετά την αποσύνδεση οποίος συσκευής έχει βάλει πάνω! Νομίζω ότι είναι αρκετά βολικο και μικρό σε μέγεθος για οπουδηποτε. Μένει να δούμε τώρα και τη χωρητικότητα αλλά δεν έχει διαψεύστει ή εταιρία μέχρι τώρα κ δε βρίσκω το λόγο να αλλάξει αυτο
johnnyf95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 γινονται κανονικα αγορες απο το εξωτερικο αυτες τις μερες με πιστωτικες καρτες ;;;
Billator Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 γινονται κανονικα αγορες απο το εξωτερικο αυτες τις μερες με πιστωτικες καρτες ;;; Δεν γίνονται με κανέναν τρόπο αγορές από το εξωτερικό.. Μόνο αν έχεις υπόλοιπο στην paypal μπορείς.
pavlos0160 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Η παραγγελια μου εχει γινει despatched εδω και 5 μερες και ακομα δες εμφανιζεται στο track.
Billator Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Η παραγγελια μου εχει γινει despatched εδω και 5 μερες και ακομα δες εμφανιζεται στο track. Κανένα πρόβλημα, υπομονή.. Θα ενημερωθεί απανωτά λογικά.
zaico Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παιδια παρελαβα σήμερα (παραγγελία 17-6-15) απο gearbest το 10400. Αλλα μόλις πήγα να ξύσω τον αριθμό στο σηματακι αυτό ξεφτυσε ( χωρίς να το ξύσω με δυναμη) και 4 νουμερα δεν φαίνονται .... Μηπως υπάρχει άλλος τρόπος να τσεκαρω αν είναι αυθεντικό ??
driver4 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 https://www.techmesto.com/identify-fake-xiaomi-power-bank/ Εδώ είσαι.
zaico Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Σε ευχαριστω πολύ . https://www.techmesto.com/identify-fake-xiaomi-power-bank/Εδώ είσαι. Σε ευχαριστω πολύ . Απο αυτα που λεει πρέπει να είναι αυθεντικό !
Questioner Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παιδια παρελαβα σήμερα (παραγγελία 17-6-15) απο gearbest το 10400. Αλλα μόλις πήγα να ξύσω τον αριθμό στο σηματακι αυτό ξεφτυσε ( χωρίς να το ξύσω με δυναμη) και 4 νουμερα δεν φαίνονται .... Μηπως υπάρχει άλλος τρόπος να τσεκαρω αν είναι αυθεντικό ?? Περιμένω και εγώ από gearbest αλλά δεν το βλέπω πουθενά στο tracking (το έστειλαν λέει με sweden surface). Σου το εμφάνισε εσένα καθόλου ή μου το έχουν δώσει λάθος;
zaico Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Περιμένω και εγώ από gearbest αλλά δεν το βλέπω πουθενά στο tracking (το έστειλαν λέει με sweden surface). Σου το εμφάνισε εσένα καθόλου ή μου το έχουν δώσει λάθος; Με τον κωδικό που μου εδωσαν μπήκα στο site tou Sweden post registered και είδα ότι εφυγε απο εκεί σουηδία και μετα απο δυο ημερες μπήκα στα ΕΛΤΑ με τον ίδιο tracking number και είδα ότι είχε φθάσει ελλάδα. Παιδια αν και ήταν αναμμενο και το δευτερο λαμπακι εβαλα το power Bank να φορτίζει. Πότε τελειώνει όταν σταματήσει και το 4ο λαμπακι? 1
scullyist Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πότε τελειώνει όταν σταματήσει και το 4ο λαμπακι? Ναι.
pavlos0160 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ηρθε και το δικο μου το 10400 mah μετα απο 20 μερες. Πηρα και μια θηκη για το powerbank, led και ανεμιστηρακι. Ηρθε 50% φορτισμενο, το φορτισα full και τωρα με 10 ωρες περιπου να δουλευει το ανεμιστηρι, 3 φορτισεις στο Xiaomi Redmi 2 και εχει ακομα 1 led αναμενο. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αξιζε τα λεφτα του. 2
d_gkal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 μολις παρελαβα. συμφωνα με τον κωδικο ειναι οριτζιναλ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις