gantemoulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, χθες παραγγειλα και εγω ενα...μπορει να δωσει καποιος το link με το οποιο τσεκαρουμε το σταδιο της παραγγελιας με τον αριθμο της?
terry308 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μπαίνεις στο προφίλ σου και στην ενότητα των παραγγελιών το βλέπεις, όταν θα φύγει θα σου στείλουν email
vladimirosp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Νεα τιμη σε προσφορα $ 13,59 το ασημι http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html
Questioner Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Όσο έχει το 10000mah που είναι και αρκετά πιο μαζεμένο σε μέγεθος και καινούργιο μοντέλο... http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html
mikegad Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το να έχει πιο μικρό μέγεθος είναι σίγουρα πιο χρηστικό, αλλά όταν στην ουσία μιλάμε για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, το μεγαλύτερο μέγεθος και το μεγαλύτερο βάρος τους δηλώνει κατά βάση και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πλειονότητα των καταστημάτων το 10400 παρότι παλαιότερο μοντέλο εξακολουθεί να πωλείται ακριβότερα. Λογικότατο αν στοίχιζε περισσότερο στην xiaomi η κατασκευή του. Ψηφίζω 10400
d_gkal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Νεα τιμη σε προσφορα $ 13,59 το ασημι http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html μεχρι ποτε? tr number παρεχει δωρεαν?
vladimirosp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Για τρεις μερες λέει ακόμα και κάτι ώρες για tr number ζητάει έξτρα 1 ευρο και κάτι
Agathoklis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 παντως οτι να ναι ειναι το μαγαζι... παραγγελια κυριακη και δεν εχουν φυγει ακομη τα powerbank.... και πληρωσα και επιπλεον για nlpost με tracking# δεν λεω για τα p7000 που κλεισανε μηνα...
d_gkal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Για τρεις μερες λέει ακόμα και κάτι ώρες για tr number ζητάει έξτρα 1 ευρο και κάτιωραια. αυριο το παιρνω. μαλλον χωρις tr number
vladimirosp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Και εγώ έτσι το αγόρασα 12,65€ με PayPal χωρίς tr number
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Παιδια αξιζει και με το παραπανω το power bank!!Ειναι και Xiaomi αρα εγγύηση!! εχω παρει 3 σε φιλους μου και ειναι κορυφη!
greatony Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα και από μένα. Μπήκα και γω στον πειρασμό να χτυπήσω στις 19/6 για μένα και φίλους 3 powerbank και 3 ακουστικά από Gearbest, βάζοντας αποστολή με NL post και tracking number. Εμένα μου χρέωσε μόνο 0,15€ extra(λόγω μεγάλης παραγγελίας να υποθέσω. Τελικά μου'ρθε και μένα mail ότι έφυγε με Sweden Post(όπως και κάποιου προηγούμενου φίλου) αλλά όταν βάζω το tr# στη σελίδα τους, αλλά και στα ΕΛΤΑ, μου βγάζει ότι δε βρέθηκε κάτι. Και έχει περάσει κανά 4ήμερο που έχει φύγει θεωρητικά. Από geekbuying που πήρα ίδια μέρα κάτι άλλα ψιλολοίδια και τα έφυγαν με Singapore βλέπω κανονικά που βρίσκονται. Έχει τύχει σε κάναν άλλο;
Billator Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα και από μένα. Μπήκα και γω στον πειρασμό να χτυπήσω στις 19/6 για μένα και φίλους 3 powerbank και 3 ακουστικά από Gearbest, βάζοντας αποστολή με NL post και tracking number. Εμένα μου χρέωσε μόνο 0,15€ extra(λόγω μεγάλης παραγγελίας να υποθέσω . Τελικά μου'ρθε και μένα mail ότι έφυγε με Sweden Post(όπως και κάποιου προηγούμενου φίλου) αλλά όταν βάζω το tr# στη σελίδα τους, αλλά και στα ΕΛΤΑ, μου βγάζει ότι δε βρέθηκε κάτι. Και έχει περάσει κανά 4ήμερο που έχει φύγει θεωρητικά. Από geekbuying που πήρα ίδια μέρα κάτι άλλα ψιλολοίδια και τα έφυγαν με Singapore βλέπω κανονικά που βρίσκονται. Έχει τύχει σε κάναν άλλο; Χαλαρααααα... Θα σου γράψει κάτι στα ΕΛΤΑ όταν φτάσει στο Sweden Post και προωθηθεί στην Ελλάδα. Μέχρι τότε από τα ΕΛΤΑ δεν θα δείς τίποτα... Οπότε υπομονή και όα θα πάνε καλά 1
ods Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 μην αγχωνεστε και μην ασχολειστε ρε παιδια με tracking number και με τι το στειλανε... 20 μερες περιπου κανει να ερθει οτι παραγγειλετε απο Gearbest... παρελαβα κι εγω χθες το 10000mah...
paranoid_gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα και από μένα. Μπήκα και γω στον πειρασμό να χτυπήσω στις 19/6 για μένα και φίλους 3 powerbank και 3 ακουστικά από Gearbest, βάζοντας αποστολή με NL post και tracking number. Εμένα μου χρέωσε μόνο 0,15€ extra(λόγω μεγάλης παραγγελίας να υποθέσω . Τελικά μου'ρθε και μένα mail ότι έφυγε με Sweden Post(όπως και κάποιου προηγούμενου φίλου) αλλά όταν βάζω το tr# στη σελίδα τους, αλλά και στα ΕΛΤΑ, μου βγάζει ότι δε βρέθηκε κάτι. Και έχει περάσει κανά 4ήμερο που έχει φύγει θεωρητικά. Από geekbuying που πήρα ίδια μέρα κάτι άλλα ψιλολοίδια και τα έφυγαν με Singapore βλέπω κανονικά που βρίσκονται. Έχει τύχει σε κάναν άλλο; Βάλε το tracking number εδώ http://www.17track.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις